Günaydınnnnnnnnnn nerelerdesiniz?
Fatoşcum sen ve bebişimiz nasıl?
Cinsiyeti belli oldu mu?
günaydın canımmmmmmmmmmmm....
anam anam..kim gelmiş ...cancaazım nasılsın....telde duydum sesini rahatladım gerçi.....
evet olucaz Allahın izniyle hamilerimizde olacakk danslar eğlencelerde yapıcaz bu arada fatoşşş yazamadan çıktıama şükür bebeğinin tahlilleri temiz çıktı
maşallah kaynatmışsınız ALLAH muhabbetinizi artırsın...ne güzel topik eski günlere dönmeye başladı...blu canım benimde sık sık boğazım şişer iltihaplanır daha 2 gün önce rahatsızlanmıştım bende ilaç kullanmak istemediğim için bol limonlu limonata yapıyorum boğazımı yakacak şekilde içinede varsa bal yoksa şekerde olur içiyorum hemen geçiyor sende 2 gün içsen düzelir...hayatkavuniçi canım inşallah bukadar çabanın sonucunu alacaksın...serpilcim sende bekarlığın tadını çıkar bekarlık sultanlıktır zaten kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz bırakalımda günlerimiz güzel geçsin zaten herşey olacağına varıyor bizde boşuna kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz ben onun için çokta takmıyorum bu arada bende dün adet oldum artık önümüzdeki maçlara bakacaz maçı alana kadarda yılmak yok...fotosözel..cimcime...tuğba...yeter...mısra...şekerleblebi..belanay...daha aklıma gelmeyen kader arkadaşlarım hepinizin cuması hayırlı olsun bugünün hürmetine RABBİM gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin
Elbetteki isyan değil beklemek bazan geriyor işte evet bizler tevekkül etmeyi öğrendik sabırla beklmeyide ama rabbimmm hayırlı zamanda hayırlı evladı nasip etsin eli ayağı sağ salim inşallhhh aminnnnnn
Allah razı olsun, asla isyan değil bu sözlerim
sadece hayırlısı olsun diyorum, zamanı gelmemiş demek ki diyorum
rabbim elbet bizede bu mutluluğu yaşatacaktır
ümidimi hiç kaybetmiyorum
ohh.kaynatın kaynatın canım..
bitanem,11.gün ovlsyn testini yaptım,ikinci çizgi siilik çıktı, silik çizgiden sonra da zaten preseed jel ile beraber 3 gün üstüste ilişki,sonra da jelsiz gün aşırı..
bakalım nolcek..tabii allah isterse olacak...ben de istesin artık diye dua ediyorum canm.
kızlar bayramdan sonra buluşalım süper olur bence hem uras paşa biraz rahatlamış olur hem blu senin grip geçer benimde şu ramazaan sendurumum geçer
slmm kızlar
2 gündür sürekli ofis dışındaydım malum dünde pzt idi bende hep pzt sendurumu olur neyseki akşam arkadşlarımla düden şelalesine yemeğe giitik su sesi bana çok iyi geldi eee yaşamda su sesi karı sesi para sesi muhteşemdir bana para sesi daha bir hoş geliyorkısacası kızlar ben bu yaz bitinceye kadar tatildeyim 2011 yaşadığım en uzun tail galiba benden havadisler bu kadar
canım ben memleketdeyim ramazanın 3.günü geldim bayramdan sonra dönecem pek giremiyorum fırsatım olmuyor gezmekten, ama iyiyim şükür herkeslerde iyiler okuyorum ama yazamıyorum herzamansağol nazcım nasılsın görüşemedik epey bir vakit.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bizde sizler için dua ediyoruz şekerim leblebim
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hemşom
aaaaaaa bizde istanbulda bayramdan sonra toplanmayı düşünüyoruz
slmm kızlar
2 gündür sürekli ofis dışındaydım malum dünde pzt idi bende hep pzt sendurumu olur neyseki akşam arkadşlarımla düden şelalesine yemeğe giitik su sesi bana çok iyi geldi eee yaşamda su sesi karı sesi para sesi muhteşemdir bana para sesi daha bir hoş geliyorkısacası kızlar ben bu yaz bitinceye kadar tatildeyim 2011 yaşadığım en uzun tail galiba benden havadisler bu kadar
mısracım nasılsın valla özledik seni. bebişimiz iyi canım sağol cinsiyetimiz erkek adımızıda mustafa ethem koyduk. allahın izni ile gelmesini bekliyoruz
uras paşam nasıl
hemşommmm nasılsın canım. iyiyim allaha şükürler olsun. perşembe günü doktora gidicez bu sefer 2.düzey ultrasyona gircez 4 boyutlu inşallah ondanda iyi haberlerle döneriz.
sen nasılsın
kızlar
herkese selam......
topik gene uyanamamış.....
dün herkesi beğendim beğendim...
tam yazıcam bişeyler,siteye bi haller oldu.....
hizmet dışıyım,hizmet dışıyım diye tutturdu,
yazamadım....
mısra
fatoş
nazemir
serpil
blue
yeter
belenay
hatırlayamadığım arkadaşlar,
hepinize günaydın....
kızlar
herkese selam......
topik gene uyanamamış.....
dün herkesi beğendim beğendim...
tam yazıcam bişeyler,siteye bi haller oldu.....
hizmet dışıyım,hizmet dışıyım diye tutturdu,
yazamadım....
mısra
fatoş
nazemir
serpil
blue
yeter
belenay
hatırlayamadığım arkadaşlar,
hepinize günaydın....
günaydın birtanem nasılsın balım ayy burda havalr cehenemm ben oturduğum yerde terliyorum klmadanda hasta oluyorum
bendende tünaydınlar...
canm,amasra programı yarın ve c.tesi idi.....
ben şehir fırsatlarından almıştım indirimli......
ama muhatap olduğum adam hafta sonu rezervasyonu için canımı o kadar sıktı ve densiz densiz konuştu ki,dayanıp dayanıp,
en sonunda haddini bildirmek zorunda kaldım....ama çok kaşındı yani.....
sonra da binbir özür,şöyleyid böyleydi,buyrun haftasonuna odanızı hazırlıcam falan filan.....
hee,olur dedim....gitmiycem,kendini bilmez,densiz,terbiyesiz......
gitmemekle kalmıycam,heryerde de deşifre edicem olayı..........
nasıl ama
tamda senin stresli zamanın üstüne gelmiş adamda ağzının payını almış bende merak ettim hangi oteldi acaba özelden yazarsan sevinirim gerçi biz günü birliğine gidip geliyoruz ama seneye fiyatları uygunsa 1 ..2 geceliğine kalalım diyoruz...kardeşim gelecek almanyadan bugün onunlada gideriz 2 kez falan sonra tatilimiz bitiyor...bizim ev amasraya çok yakın olsaydı kalırdınız bizde ama 65 km uzaklıkta
tamda senin stresli zamanın üstüne gelmiş adamda ağzının payını almış bende merak ettim hangi oteldi acaba özelden yazarsan sevinirim gerçi biz günü birliğine gidip geliyoruz ama seneye fiyatları uygunsa 1 ..2 geceliğine kalalım diyoruz...kardeşim gelecek almanyadan bugün onunlada gideriz 2 kez falan sonra tatilimiz bitiyor...bizim ev amasraya çok yakın olsaydı kalırdınız bizde ama 65 km uzaklıkta
canalr nasıslınızzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?