Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Günaydınnnnnnnnnn nerelerdesiniz?
Fatoşcum sen ve bebişimiz nasıl?
Cinsiyeti belli oldu mu?

mısracım nasılsın valla özledik seni. bebişimiz iyi canım sağol cinsiyetimiz erkek adımızıda mustafa ethem koyduk. allahın izni ile gelmesini bekliyoruz

uras paşam nasıl

günaydın canımmmmmmmmmmmm....

anam anam..kim gelmiş ...cancaazım nasılsın....telde duydum sesini rahatladım gerçi.....

hemşommmm nasılsın canım. iyiyim allaha şükürler olsun. perşembe günü doktora gidicez bu sefer 2.düzey ultrasyona gircez 4 boyutlu inşallah ondanda iyi haberlerle döneriz.

sen nasılsın

evet olucaz Allahın izniyle hamilerimizde olacakk danslar eğlencelerde yapıcaz bu arada fatoşşş yazamadan çıktı ama şükür bebeğinin tahlilleri temiz çıktı

sağol serpilcim allaha şükürler olsun 3 hafta bekledik ama değdi. bundan sonra duam sağlıkla ve hayırlısıyla kucağıma almam. hepiniz için dualarımı ediyorum

sağol nazcım nasılsın görüşemedik epey bir vakit.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah razı olsun, asla isyan değil bu sözlerim
sadece hayırlısı olsun diyorum, zamanı gelmemiş demek ki diyorum
rabbim elbet bizede bu mutluluğu yaşatacaktır
ümidimi hiç kaybetmiyorum

bizde sizler için dua ediyoruz şekerim leblebim

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hemşom

kızlar bayramdan sonra buluşalım süper olur bence hem uras paşa biraz rahatlamış olur hem blu senin grip geçer benimde şu ramazaan sendurumum geçer

aaaaaaa bizde istanbulda bayramdan sonra toplanmayı düşünüyoruz

slmm kızlar

2 gündür sürekli ofis dışındaydım malum dünde pzt idi bende hep pzt sendurumu olur neyseki akşam arkadşlarımla düden şelalesine yemeğe giitik su sesi bana çok iyi geldi eee yaşamda su sesi karı sesi para sesi muhteşemdir bana para sesi daha bir hoş geliyor kısacası kızlar ben bu yaz bitinceye kadar tatildeyim 2011 yaşadığım en uzun tail galiba benden havadisler bu kadar

ohhhhh ne güzellllll eğlenmişisnn
sesler duymuşsun böyle

canım ben memleketdeyim ramazanın 3.günü geldim bayramdan sonra dönecem pek giremiyorum fırsatım olmuyor gezmekten, ama iyiyim şükür herkeslerde iyiler okuyorum ama yazamıyorum herzaman

ne güzel gez toz hayatın tadını çıkar...bende geziyorum şuanda da denizdeyiz amasrada... hayatkavuniçi geldinizmi haftasonu amasraya...herkesi çok öpüyorum kendinize iyi davranın HOŞÇAKALIN

Mrb cnm
Uras 2 haftadır kabız olması dışında iiii,ama bugün ben çokkk kötüyüm
Dün eve gittim bir migren ağrısı sonra 3-4 saat titreme sabaha kadar tüm vücudum ağrıdı.
Geceyarısı tüm ev halkını ağlamaktan ayağa kaldırdım.
Şimdi de sürünerek işe geldim((

Bebişinin iyi olmasına çok sevindim,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

kızlar
herkese selam......
topik gene uyanamamış.....
dün herkesi beğendim beğendim...
tam yazıcam bişeyler,siteye bi haller oldu.....
hizmet dışıyım,hizmet dışıyım diye tutturdu,
yazamadım....

mısra
fatoş
nazemir
serpil
blue
yeter
belenay
hatırlayamadığım arkadaşlar,
hepinize günaydın....

günaydın birtanem nasılsın balım ayy burda havalr cehenemm ben oturduğum yerde terliyorum klmadanda hasta oluyorum

bendende tünaydınlar...

günaydın birtanem nasılsın balım ayy burda havalr cehenemm ben oturduğum yerde terliyorum klmadanda hasta oluyorum

kuşummmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyim.
ama o kadar çok , okadar çok işim va rki,anlatamam.......
ciyaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk diyip kaçıcam şimdi..................
sen nasılsın tatşım...sıcaklardan helak olmuşsun......
az kaldı az dayan biraz daha....
eeee........başka havadis yok mu :)

bendende tünaydınlar...

canm,amasra programı yarın ve c.tesi idi.....
ben şehir fırsatlarından almıştım indirimli......
ama muhatap olduğum adam hafta sonu rezervasyonu için canımı o kadar sıktı ve densiz densiz konuştu ki,dayanıp dayanıp,
en sonunda haddini bildirmek zorunda kaldım....ama çok kaşındı yani.....
sonra da binbir özür,şöyleyid böyleydi,buyrun haftasonuna odanızı hazırlıcam falan filan.....
hee,olur dedim....gitmiycem,kendini bilmez,densiz,terbiyesiz......
gitmemekle kalmıycam,heryerde de deşifre edicem olayı..........
nasıl ama

tamda senin stresli zamanın üstüne gelmiş adamda ağzının payını almış bende merak ettim hangi oteldi acaba özelden yazarsan sevinirim gerçi biz günü birliğine gidip geliyoruz ama seneye fiyatları uygunsa 1 ..2 geceliğine kalalım diyoruz...kardeşim gelecek almanyadan bugün onunlada gideriz 2 kez falan sonra tatilimiz bitiyor...bizim ev amasraya çok yakın olsaydı kalırdınız bizde ama 65 km uzaklıkta

canım benim çok sağolasın....
.normal fiyatı 50 imiş zaten ama biz fırsattan yararlanıp 25e almıştık kişi başı......kısmet değlmiş.......sabah kahvaltısı vardı bitek....

ben amasrada kalmıştım büyüklimanda..çok güzeldi......kıştı bi de .kimseler yok.....bize çakraz da çokgüzeldir ama,bu havada gitmeyin,yolların durumu kötü dediler,gitmedik....çok kar tipi vardı......
bu sefer de niyetlendik ama, allah sağlık versin,giderz ,inşaallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…