Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kimsecikler yok ama ben yinede yazmak istedim yoksa başka türlü rahatlayamayacağım allahım sen bana sabır ver bu evden ve bu civardan bir an evvel taşınayım dua edinde yoksa elimden bi kaza çıkacak şu mubarek günde sabır istiyorummmmmmmmmm sadece sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım ne oldu bu kadar kızdın
rabbimden dielerim gönlünden geçeni nasip etsin inşşş

günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş

Günaydınnnnnnn arkadaşlar;
Bugün çokkkkkkkkkk gerginim eşime çok sinirlendim.
Evlendiğimizden bu yana adam akşam eve geliş saatlerini bir türlü ayarlayamadı.
İmdattttt diyorum artık

Söz Ağızdan Çıkınca

Bilge karşısında duran iki adamı ilgiyle süzerek, “Sorun nedir?” diye sormuş. Adamlardan biri diğerine işaret ederek,

- O, yaptığı dedikodularla sadece bana zarar vermekle kalmadı, bu köyede ki pek çok insanın da canını yaktı, demiş.

Öteki hemen atılmış:

- Üzgünüm… Böyle olsun istememiştim. Tüm söylediklerimi geri alıyorum.

- Bunun gerçekten her şeyi düzelteceğini mi sanıyorsun? Yarın köy meydanına kuş tüyü yastığınla gel, diye söze katılmış bilge.

- Nasıl yani ?

- Dediğimi yaparsan anlayacaksın.

Ertesi gün köy meydanında buluşmalar. Bilge, adamın eline makas vermiş ve yastığı kesip içindeki tüyleri boşaltmasını söylemiş. Yastıktan boşalan tüyler rüzgarla birlikte etrafa savrulunca,

- Şimdi bunların hepsini toplayıp bana getir, demiş bilge.

Adam şaşkınlıkla,

- Ama bu mümkün değil! Baksanıza, duvarların ardındaki bahçelere kadar savruldular. Öyle geniş bir alana yayıldılar ki, bunların hepsini toplamak imkansız, diye cevap vermiş.

- Tıpkı başkalarının hakkında sarf ettiğin sözler gibi, demiş bilge, yaptığın dedikoduların nerelere, ne kadar uzak mesafelere kadar gittiğinin ve nelere sebep olduğunu bilebilir misin, söylesene ?

İmdattttt diyorum artık

sakin mısracım sakin lütfen elbette konuşmayı denemişsindir ama sorunları vardır belki geçmişte iş ile ilgili bayağı sorunları olmuştu

günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş

günaydın yetercim eşin nasıl oldu. sanada hayırlı cumalar.

aaaaaaaaa bu sabahta topic çok gergin sana ne oldu kuzum

huhuhuh...
hatun kişiler..
nirdesiniz....

ben burdayımmmmmmmmmmmmmmmm

nuraycım,noldu böyle,inşallah istediğin olur,ama biraz daha sakinleş,yazık sana...

hayırlı cumalar canım....

İmdattttt diyorum artık

mısracım,yıpratma kendini,düzene girer hepsi,elbet bi çıkış yolu bulursunuz....

canım kuzum,paylaşım çok güzeldi...çok sevdim.....

Adamın biri, geceleri devamlı Allah'ı zikrederdi. Bütün gecesi zikir fikir içinde geçerdi. Zikir kalbine yerleşmiş, gönlüne tat vermişti.

Bir gün şeytan bu adama yaklaştı ve ona,

“Böyle devamlı Allah'ı zikretmen ne zamana kadar sürecek. Sen gece gündüz Allah diyorsun, peki bir kere olsun Allah da sana buyur kulum dedi mi? Zikrinin karşılığını aldın mı? Madem sana bir karşılık verilmiyor, sen bu kötü halinle ve kara yüzünle ne zamana kadar Allah diyeceksin?” diye vesvese verdi.

Bu vesvese adama tesir etti. Kalbi karıştı. onu gerçek zannetti. Demek ben Allah'ı zikretmeye layık bir kul değilim bana karşılık verilmiyor diyerek zikri bıraktı ve uyudu.

Gece rüyasında Hızır aleyhisselamı gördü. Hz. Hızır ona,
-Allah'ı zikretmeyi niçin terk ettin; zikirden niçin pişmanlık duydun? diye sordu.

Adam,
-Ben sürekli Allah Allah diye zikrettim; fakat bir gün olsun Allah'tan “buyur kulum'' diye bir karşılık duymadım. Ben bu işe layık olmadığımdan ve Allah'ın kapısından kovulmaktan korkuyorum, dedi.

O zaman Hz. Hızır (a.s) adamı şöyle uyardı:
-Senin Allah Allah demen, O'nun buyur kulum demesi dır. O seni zikretmese sen O'nu hiç zikredemezdin. Senin O'na kavuşma arzusu ile amel edip çırpınman O'nun tarafından sana verilmiş bir cezbedir. O seni sevmese kendi yolunda koşturmazdı. Senin Allah'tan korkun ve O'na duyduğun aşk, O'nun sana lütfüdür. Senin her yâ Rabbi diye inleyişinde O da sana yönelir, seni dinler ve karşılık verir. Allah bir kulun kalbini bağlarsa, o kul Allah'ı zikredemez. Allah yolunu açmazsa, kul dua edemez. Sen başına gelen bir dert içinde Allah diyorsan, O sana kendisini zikrettirmek için bu derdi vermiştir. Gaye seni kendisi ile meşgul etmektir. Korkma, Allah de. Zikre ve duaya devam et. Hiçbir zikir ve dua karşılıksız kalmaz. Zerre kadar bir amel dahi zayi olmaz. Allah Firavun'a mal verdi, dert vermedi. O da hiç inleyip zikretmedi. Allah'ı zikrettiren dert, O'nu unutturan maldan ve sıhhatten daha hayırlıdır.

Kızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar

mısracımm imdatttttttttttttttt d,iye avazının çıktığı kadrıyla bağır bacımm .))) belki rahatlarsın bende dün gece konyaltındaydım deniz çok güzeldii ama ben ağldım rahatladım :)))

nuraycım vallhiii dualrım seninle inşallhh tez zanmanda ordan ayrılırsınız sakin ol bakyımm adam madam öldürme durr gençsin sıkma canını fazla

tuğba maşallhhh a teşin gayet güzell rabbim bu ay yüüznü güldürsün aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm kalbimle duacınım

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yeter sen nasılsın umarım iyisndir

fatocum ne güzel paylaşımların var ellerine sağlık

şekerleblebi senide takip ediyorum ateşin yükselmiş hadi hayırlısı inşallh

hayatkavuniçi pek denk gelemiyoruz ( ama ramazandan sonra denk geliriz arıkkın

hayat hiç havadis yok gece denize gitim çok güzeldi hatta harika ötesiydi bu yaz denzi havuz arası mekik dokuyorum havalar iğrenç ama eylülde iyi olur özel haytıma gelince rahibe moduna devam bu ara terörle ve ekonomiyle alaklıyım cidddi meseller anlayacağındün kızkardeşim msn bebğin ciclerini göstredii maşallhhh çok güzelleşmiş ve aldığı cicilerde pek şıktı azıcık duygulandım içim bir tuhaf oldu :Ç)))) inşallhh rabbim doğumunda kolaylık verir aminnnnnnnnn diğer hamişlerimizede aminn

kızlar teşekkür ederim iyiki varsınız burayı çok seviyorum insan içindekileri birileriyle paylaşmayınca tam bi patlamaya hazır bomba haline geliyor ya dün aynı binada oturuyorum demiştim ya eltimle onla biraz atıştıkta kafaam çok bozuktu burda paylaşmak istedim sonrada sinirim geçsin diye vurup kafayı uyudum iftara kadar neyse bişi demiom allah a havale

eeee güzel hatunlar nasılsınız bakalım canlarım hepinizi çokkkk seviyorum

bencede en güzeli allaha havale et

Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
"Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."

Elfu elfi selatin ve elfu elfi selamin aleyke Ya Resul
LA İLAHE İLLALLAH
Cumanın sebebiyle Muhammeden Resulallah gerek yüzün gölgesiyle,

dünya ve ahiret muradımızı ver.

Melekler duasıyla, Ya vücudumuz, sensin maksudumuz.

Kulhuvallahu Ehad, bin bir isminden meded,

yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhuvallahu ehad,bin bir kere ya samed,

Cennet kapılarını aç,bizlerin günahından geç.

Bizim günahımız var ise,senin gibi hakkımız var.

Muhammed (as) gibi dostumuz var.

İlahi kabre vardığımız gece lütfeyle.

Yalnız kaldığımız gece bilmediğimizi bildir.

Kabrimizi nur ile doldur, Kevser şarabına kandır.

Ulu cemalini göster. Estağfirullah, bizler zayıf günahkar kullarız.

Ya celil Ya cebbar, sen bağışla günahlarımızı Ya Settar.

İlahi, cennetini cemalini göster bize,gece gündüz yalvarırız sana,

dünya ve ahiret muradımızı ver bize.

Rabbimiz ALLAH, fikrimiz zikrullah, kalbimizin nuru Rasullallah.

Evvelimiz ALLAH

Ahirimiz ALLAH

La ilahe illallah Muhammeder Rasulallah.

Cuma günümüz var, İslam dinimiz var, Muhammed (as) gibi şahımız var.

ALLAH dedik, dostumuz dedik, 99 ismine mühür vurduk üstüne.

Estağfirullah ve etuvbu ileyk, sırrımız sübhanımız ALLAH,

derdimiz dermanımız ALLAH gafil kulların gama düşmüş.

Yetiş imdadımıza Ya Muhammed

Kulhuvallahu ehad, bin bir kere Ya Samed

Keremler şahı Muhammed. Umarız senden şefaat.

Ayet - el kürsü hakkı için sen kabul eyle sözümüzü.

Bugün Cuma günüdür.

Dinimiz İslam dinidir.

Dinimiz İslam olduğuna yedi binin sınıfına mühürledik üstüne.

La ilahe illallah 3 muradımız var.

Biri ALLAH,

Biri cennet ve ırmak ,

Biri didarını görmek.

Cemalini göster bize cennetine davet et.

allahım kalbimizde kanaat, kalbimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı

Canımız sana emanet.

Son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir dualarımızı asan eyle.

Cennetinle cemalini cümleyle beraber bize de nasip eyle.

La ilahe illallah salalar duası için ,

Muhammeder Rasulallah arşı ala gölgesi için, salalar duası için
Ya celil, etme sefil gönder delil. İlahi ya Rabbi!

Hacetimizi rahmet dergahına ulaştır, dua ya açılan elleri icabete eriştir.

allah'ım senden başka kimsemiz yoktur.

La ilahe illallah muhammederresulullah

Şükür Mevla’ya, gani ALLAH dualarımızın kabul olmasını isteriz Ya rabbi!

Ya Rabbena her halimiz malumdur sana, inayet eyle yüz bin kere hamd ederiz, sana cennet'ı ala'da cemalini göster bize.

La ilahe illallah günahlarımızı affeyle

Muhammederresulullah makamımızı nur eyle.

İlahi Ya Rabbim, son nefesimizde kendimize hakim olamadığımız zaman bu dua yı sana emanet ediyoruz. Erde, geçte, dağda, taşta sen yetiştir son nefeste Ya Muhammed salat'u salaya yolladık Mevlaya sen bizim muradımızı ver 'ım gelecek Cuma ya

LA İLAHE İLLALLAH VE CELLE CELELUHU edası ile muhammederresulullah gölgesı ile, rabbim !

muradımızı ver Melekler duası ile

LA İLAHE İLLALLAH kalbimizi karartma,

LA İLAHE İLLALLAH rızkımızı azaltma,

LA İLAHE İLLALLAH kabrimizi daraltma.

LA İLAHE İLLALAH senden başka kapı aratma,

LA İLAHE İLLALAH imanlı sabır, Muhammeder Resulullah azapsız kabir nasip eyle.

allah'ım bizi affeyle, her derdimizi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, kabre girdiğimiz zamana sual meleklerini asan eyle.

Evvelimiz ALLAH ,

Ahirimiz ALLAH,

Kalbimizde Beytullah,
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDER RESULALAH,

EŞHEDU ELLE İLAHE İLLALAH VE EŞHEDU ENLE MUHAMMEDUN ABDUHU VE RASULUHU

diyerek çene kapatmak nasip eyle ALLAH'ım, şeytanın şerrinden,

kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan ölümün dehşetinden, kabirin

dehşetinden, sıratın zulmetınde muhafaza eyle.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, yasin in yarısını okurken ölmeyi

nasip eyle Ya Yabbi...Amin... Amin... Amin

Âmin diyen, gönülden bu duaya iştirak eden kardeşlerimizi iki cihanda aziz eyle,dareyn saadeti nasibeyle, razı oldu un kulların arasın ilhak eyle yâ Rabbî!...
ESSELATU VESSELAMU ALEYKE YA RESULALLAH!
ESSELATU VESSELAMU ALEYKE YA HABİBALLAH!
ALLAHUMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALÂ SEYYİDİNA MUHAMMED!

herkese hayırlı cumalarrr

aminnnnnnnnnnnnnnnnn yüreğine eline sağlık canım sanada hayırlı cumalar

aminnnnnnnnnnnnn yüreğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…