Günaydın kızlar nasılsınız
serpilim inan bende çok özledimhayırdır kuzu ne gelişmesi bişiler mi var yoksa
ahsen canım işe başlamışsın hayırlı olsun nasılsın oğluşlar nasıl
hayatcım nasılsın
iyiyim canım ev iş ve çocuklar arasında mekik dokuyorum yoğunum koşuşturma ile geçiyor hayat...sen nasılsın diğer kızlar nerelerde kimse yok iyiler değilmi fatoş tuğba serpil hiç uğramıyorlar galiba.terkedilmiş topik...ooooo...kimle gelmiş kimler,hoşgelmişsiniz....nasılsınız,gelişmeleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet canım..topik resmen kimsesiz..işte arasıra ben ve yeter gelip hal hatır soruyoruz ...
bebeğin ve sen umarım iyisinizdir...ikinizi de kucaklıyorum....
Günaydın kızlar nasılsınız
serpilim inan bende çok özledimhayırdır kuzu ne gelişmesi bişiler mi var yoksa
ahsen canım işe başlamışsın hayırlı olsun nasılsın oğluşlar nasıl
hayatcım nasılsın
bende iyiyim hayatcım çok şükür ne olsun bebiş yolu gözlüyoruz :) aşılamaya başlıcam canım hayırlısıyla inşlalah bu sefer güzel sonuçlar alırım sende varmı bir gelişme canımgünaydın tatlım..iyiyim valla nasıl olsun...sen ne alemdesin....
Serpili ben de çok özledim ama görüşemiyoz maalesef.....
iyiyim canım ev iş ve çocuklar arasında mekik dokuyorum yoğunum koşuşturma ile geçiyor hayat...sen nasılsın diğer kızlar nerelerde kimse yok iyiler değilmi fatoş tuğba serpil hiç uğramıyorlar galiba.terkedilmiş topik...
Kumsal canım çok saol iyiyiz biz. Evet gelip gidiyorum işe.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat...
bende iyiyim hayatcım çok şükür ne olsun bebiş yolu gözlüyoruz :) aşılamaya başlıcam canım hayırlısıyla inşlalah bu sefer güzel sonuçlar alırım sende varmı bir gelişme canım
ahsenim canım napıyım ben bir yaramazlık yok sen 2.yi büyütüyorsun ben hala minicik sıpamı bekliyorum adetimi bekliyorum aşılamaya başlıcam allahın izniyle dua edin banada
kumsal canım benim dualarım hep sizinle.inşallah sende en yakın zamanda kavuşursun bebeğine.sonra burda yaramazlıklarını konuşuruz yok gazıydı yok dişiydi yok gece uykusuzlukları..ardı hiç kesilmez.bazen çok bunalıyorum çocuklardan daha sonra sizler geliyorsunuz aklıma yokluğu ne kadar zor diyorum ve dua ediyorum allah olmayan herkeze nasip etsin.
günaydın canlarımm önce kendimle alaklı yazayım kızlar ben oldukça iyiyim yaşam bir şeklde iyisyle kötüsyle devam ediyor benimle alaklı olan dünya iyisi bir bey var bense henüz karar vermiş değilim hem benden bebek isteyen hemde benim çalışmmaı istemeyn biri yani her konuda hoş biri aklım karışık henüz karar vermedim biraz zamna ihtiycım var oda umarım bu dururumu olgunlukla karşılar aslında karşılıyorda bakalım benim duygu ve düşüncelerişm tam oturunca cevabımı vereceğimkızlar oldukçada saygılı biri ve 9 yaşında dünya tatlısı bir oğlu var bakalım artık bende annelk hevesi eskisi gibi yok yani artık kriz mıriz yok .)))))))))))))))))))))
şimdii
geçen mısara geldi bir bayana arakadşıyla çok güzelleşmeiş çok tatalı olmuş hepinize selamı var zaten mısar çok donanımlı bir hatundu eee bebekten dolayı ara arar pskopata bağlamnmış amannn hepimiz bağlanmıyormuyuz şükürki atlatmış .))
kumsalım meleğim çok eskilerden sen kaldınn rabimm sana nasip etsin inşallhhhh sende hamile kalınca ben çok ağlarım belanyın ki malum süpriz oldu şükür güzelde oldu
masalımmmmmmmmmmmmmmm nasılsın meleğim lütfen korkularını yen
nazenir cnımm ne var ne yokk tatilerdesin ye iç keyfini çıkartt bebeğimm
nuran0006 nerelerdesin meleğimm keyf,in nasıl yine ağlma akrizleri yaşıyormusun(
ahsenn melekerini büyütüyorsunn rabbim kolalık versin canım evet artık topic sesizleşti uğrayan pek olmuyor canları sağolsun gelene biz buralardayız bu arada fatoyla msn facden görüşüyoruz
yeter sen nasılssın canım topiclerin gülüüü eşin iyiidr artık sende m bebek çalışmalarına başal :)))
hayatttttttttttttttttt canımmmmmmmmmmmmmmmmmm aşılaman hayırlı olsun inşallhh poztif haberini alırız gülüm bunu o kadar çok istiyorum kii sen çok güzel anne olacaksın özledim seniii
kızlar bütün kızları özledim ama topiğe uğrayanlara cevap yazdım hepinizi seviyorum ben sık sık giremesemde burda olucam canlarımm
zeytinn meleğimm o güzel oğlunun cin biberini ye benim yerime teftişlerin umarım başarılı geçmiştir
günaydın kızlr nasılsınız
hayatcım canım hayırlı uğurlu olsun rabbim gçnlüne göre versin inşalalh çok güzel sonuçlar alırsın
bende gün sayıyorum adetim gelince bene başlıcam aşılama tedavisine hakkımızda hayırlı olsun inşallah
allahın nerde isteyen varsa herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sonuç ne zaman belli olucak şimdik
serpilim canım benim rabbim herşeyi gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun bitanem
inşalalh çok ama çok mutlu olursun
ahh serpilim sorma bi ben kaldım herkes bebişlerini büyütüyor rabbim inşalalh banada nasip eder bebeğimi
yetercim canım hayırlsı olsun bu işler belli olmaz canım biliyorsun bir anda herşey değişir rabbim hayırlısıyla emeklerinin karşılığını versin inşallah nurtopu gibi hayırlı sağlıklı evlatların olur canım
günaydın canlarımm önce kendimle alaklı yazayım kızlar ben oldukça iyiyim yaşam bir şeklde iyisyle kötüsyle devam ediyor benimle alaklı olan dünya iyisi bir bey var bense henüz karar vermiş değilim hem benden bebek isteyen hemde benim çalışmmaı istemeyn biri yani her konuda hoş biri aklım karışık henüz karar vermedim biraz zamna ihtiycım var oda umarım bu dururumu olgunlukla karşılar aslında karşılıyorda bakalım benim duygu ve düşüncelerişm tam oturunca cevabımı vereceğimkızlar oldukçada saygılı biri ve 9 yaşında dünya tatlısı bir oğlu var bakalım artık bende annelk hevesi eskisi gibi yok yani artık kriz mıriz yok .)))))))))))))))))))))
şimdii
geçen mısara geldi bir bayana arakadşıyla çok güzelleşmeiş çok tatalı olmuş hepinize selamı var zaten mısar çok donanımlı bir hatundu eee bebekten dolayı ara arar pskopata bağlamnmış amannn hepimiz bağlanmıyormuyuz şükürki atlatmış .))
kumsalım meleğim çok eskilerden sen kaldınn rabimm sana nasip etsin inşallhhhh sende hamile kalınca ben çok ağlarım belanyın ki malum süpriz oldu şükür güzelde oldu
masalımmmmmmmmmmmmmmm nasılsın meleğim lütfen korkularını yen
nazenir cnımm ne var ne yokk tatilerdesin ye iç keyfini çıkartt bebeğimm
nuran0006 nerelerdesin meleğimm keyf,in nasıl yine ağlma akrizleri yaşıyormusun(
ahsenn melekerini büyütüyorsunn rabbim kolalık versin canım evet artık topic sesizleşti uğrayan pek olmuyor canları sağolsun gelene biz buralardayız bu arada fatoyla msn facden görüşüyoruz
yeter sen nasılssın canım topiclerin gülüüü eşin iyiidr artık sende m bebek çalışmalarına başal :)))
hayatttttttttttttttttt canımmmmmmmmmmmmmmmmmm aşılaman hayırlı olsun inşallhh poztif haberini alırız gülüm bunu o kadar çok istiyorum kii sen çok güzel anne olacaksın özledim seniii
kızlar bütün kızları özledim ama topiğe uğrayanlara cevap yazdım hepinizi seviyorum ben sık sık giremesemde burda olucam canlarımm
zeytinn meleğimm o güzel oğlunun cin biberini ye benim yerime teftişlerin umarım başarılı geçmiştir
serpilim artık oluruna bıraktım canım benim ağlamıyorum çokşükür iyi kötü yuvarlanıp gidiyorum bu aralar pek uğrayamıyorum malum kış hazırlıkları teleşı vardıatlattım şükür artık daha sık girerim inşallah bugün hastaneye gittim troidim için test falan yaptırdım ordanda diyetisyene gittim zayıflamam gerekio sıkıldım bu kiloları taşımaktan artık birde pco bey mi desem hanım mı desem :76::76:ne yse işte oda sevmio kiloyu ya bi deneyelim bakalım kilo verince peşimi bırakacakmı
gelelim senin gönül meselene canım rabbim hayırlısıysa sana yaklaştırsın hayırsızsa biran evvel uzaklaştırsın allahım yüzünü güldürsün bitanem inşallah hakkında hayırlısı olsun en doğru kararı vereceğini biliyorum bitanem
görüşürüz inşallah kendime iyi bak
serpilim canım ben biçok şeyi kaçırmışım seninle ilgili....yeni bir aşk mıdiye okuyunca neler yaşanmış arkadaşımız neler atlatmış hiç haberim olmadığını ve yanında olamadığımı düşününce utandim canım....affet beni ne olur...
inana hala şoktayım....
Rabbim senin için ne hayırlıysa onu nasip ediyordur sana benim güzel kalpli arkadaşım...
hep dualarımdasın olmaya da devam edeceksin....
seni çoooooooooooooook sefiyoruuuuuuuuuuuuuuuum
bu arada serpil teyzesi kızımı gördük dün....maşallah....
sağlığı yerinde çok şükür....eşim hep oğlum diye sevdi ben de erkek çok istedim...ilk kaybettiğimiz oğlumun yerine....Ama Rabbim kızı hayırlı diye yazmış bize....biraz zor oldu eşim için ama şimdi fistikım diye seviyor...çok şükür....
sen sık sık giremesen de burda hep ol
Mrb arkadaşlar
Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Ben ne yazık ki işlerimden ve süt iznim nedeniyle hergün 14:00 de işten çıkmam nedeniyle yanınızda olamıyorum özür.
Serpil im güzel sözlerin için teşekkürler.Damat aday adayımızı ne diye anlatmadın o gün kızdım sana oklava nerde!
En kısa sürede ayrıntılardan haberdar olmak istiyorum ona göre abla mabla dinlemem döverim valla zaten üf desem uçacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?