aaaaaaaaaaaaaaaa ua27 gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş nasılsın canım hoşgeldin :dance: :dance: :dance: :dance::dance:
sen dur şimdi yapma adetten sonra yapılacak o inşallhh kırnmızılar glemzzz hpt_honey gebelişkte mısra hamile diye sayfa açmış :))
ne rakısı kızzzkafamçokkarıştı
ben gidiyorum serpill :))))))canım iyiz sen nasılsın busecan gidiyorda ona halay çekiyorduk:dancehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:
kızım serpil akşamdan kalma o kadr rakı nereye gitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ben gidiyorum serpill :))))))
ben gidiyorum serpill :))))))
walla nihali uğurluyoruz halay çekerek gece tatile gidiyorkIZLARRRRRRRRRR NAPIYONUZZZZZZ?
aynennn çok yaşa fatoş rakıdan rakıdann :))))))))))))kızım serpil akşamdan kalma o kadr rakı nereye gitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok şükür bende iyiyim kırmızıların gelmemesini bekliyorum. asıl sen nasılsın güzel hamilemiz. doktora gittinmihb canı ıyımm işteee cok sukurr bugun sen nasılsınn
nihalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tadını çıkartt tatailnn hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hopaaaaaaakaydirigubbakcemile3
aynennn çok yaşa fatoş rakıdan rakıdann :))))))))))))
kızlar geçmişi okudunuzmu?
walla nihali uğurluyoruz halay çekerek gece tatile gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?