Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar naber
serpilcim akıntın varmış fayda ediyor demekki
fatoşcum inşallah gelmicek kırmızılar canım
nihalcim test yaprınmı canım
busecim nasılsın canım
yok kumsalım yapmadım son gun diye bir ton iş yığdılar önume çıkışa kadar gelmezse kırmızar bakıcam napıyım işyerinde olunca zor kadın olmak (

kumsalım yoğun birgündü canım çalıştık işte evet faydası var kanallarda ki biizm bilemediğimiz iltahabı sökermiş oradki iltahap spremlere zarar verirmiş sv sv sv işte baklaımm ben deneğin bu konuda

bu teyzeler doktor kadar işi biliyor walla.soğan suyunu annemin kızlık zamanında varmış. düşünki annem 67 yaşında

kızlar nette bir sorun var sizdede var mı giremedim kaç saattir

sorun var sanırım bende zor giriyorum

ya nasıl yaptın bu sefer

serpil sabah tüm detayı vermişti canım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bende öle dedim ama erken dedi bana :))))))))
cmt özel günlere giriyorum bakıcazz 18 gündü geçen ay takıpteyiz fıdıl takıpte :roflol: gün aşırıda çalışıyoz kaydirigubbakcemile3

yok kumsalım yapmadım son gun diye bir ton iş yığdılar önume çıkışa kadar gelmezse kırmızar bakıcam napıyım işyerinde olunca zor kadın olmak (

ewt canım yaa haklısınn neyse cmt yaparsın sıkma canını üzülme

fatoözel evet bu teyzeler çok şey biliyor ya yani anatlyada bunun çok örneği var ben artık inandım gerçekten inandım koskaca kadın bize neden yalan söylesin değilmi yıldır çocuğu olmayan kadıın annne olmuş bu teyze önermiş kaç kişi hamile kaldı dedi bana dene demişti ne kaybederimki deniyorum işte bakalım hahhahahahhahahhahah keşşşşşliğie tam gazzz

hadi kızlar bana halay çekelim gidiom ya

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey::teytey::teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::roflol::roflol:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.

hadi kızlar bana halay çekelim gidiom ya

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
geldim geldim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis allaha emanet gidip gelin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt inşallah 2 kişi gidip 3 kişi dönersiniz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sen dur şimdi yapma adetten sonra yapılacak o inşallhh kırnmızılar glemzzz hpt_honey gebelişkte mısra hamile diye sayfa açmış :))

aaaaaaaaaaaaaaaa ua27 gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş nasılsın canım hoşgeldin :dance: :dance: :dance: :dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…