bende öle dedim ama erken dedi bana :))))))))busecan sen yumurtlamaya yakınsın bu haftayı dolu geçir lütfen ateşin onu gösteriyor yakında yumurtan çatlar
yok kumsalım yapmadım son gun diye bir ton iş yığdılar önume çıkışa kadar gelmezse kırmızar bakıcam napıyım işyerinde olunca zor kadın olmakkızlar naber
serpilcim akıntın varmış fayda ediyor demekki
fatoşcum inşallah gelmicek kırmızılar canım
nihalcim test yaprınmı canım
busecim nasılsın canım
bende öle dedim ama erken dedi bana :))))))))
ben bu akaşm son defa uygulayacağım ama bu sefer bir yarım saat sırt üstü yatacağım çünkü dünkü dk yatamamm etken oldu genzimden kokusu çıktı önceki uygulamada ne akıntı ne genzden geeln koku oldu zaten akşam teyzeye uğrayacağım analtacağım ona
kızlar nette bir sorun var sizdede var mı giremedim kaç saattir
ya nasıl yaptın bu sefer
cmt özel günlere giriyorum bakıcazz 18 gündü geçen ay takıpteyiz fıdıl takıpte :roflol: gün aşırıda çalışıyoz kaydirigubbakcemile3bende öle dedim ama erken dedi bana :))))))))
yok kumsalım yapmadım son gun diye bir ton iş yığdılar önume çıkışa kadar gelmezse kırmızar bakıcam napıyım işyerinde olunca zor kadın olmak(
hadi kızlar bana halay çekelim gidiom ya
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey::teytey::teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey
geldim geldim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis allaha emanet gidip gelin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt inşallah 2 kişi gidip 3 kişi dönersiniz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:hadi kızlar bana halay çekelim gidiom ya
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ne var geçmişte serpilkızlar geçmişi okudunuzmu?
kız serpoşş rakıyı bizde yapsakmıkaydirigubbakcemile3
slm kızlarrr nasılsınızzz:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?