kızlar akşamkii rakı işlemim sonuç veriyor galiba sabahtan beri sancım var beyaziç çamaşırı giyin demişti teyze akıntını kontrol et sarı gelirsee ilathap demişti ve bende öğleden sonra akıntı başladı iç çamaşırıma bakrımm afedresiniz ama acayip sarııı akıntı var ve sancıdna kıvranıyorum galiba iltahap kanallardan sökülüyor doğru uygulma galiba dün yaptığımdı
busecannn see n henüz yumurtlamadın yumurtlamaya yakınsın canımm
niahlimm sabırla senden tualinadan hpt_honeyden bekliyoruz haber
fatoözelimmm sakinnn ol nasılsın ne sancısı bu olabilir mısrada öyle sancılıydıı,
geldimm kızlarrrrr
kızlar akşamkii rakı işlemim sonuç veriyor galiba sabahtan beri sancım var beyaziç çamaşırı giyin demişti teyze akıntını kontrol et sarı gelirsee ilathap demişti ve bende öğleden sonra akıntı başladı iç çamaşırıma bakrımm afedresiniz ama acayip sarııı akıntı var ve sancıdna kıvranıyorum galiba iltahap kanallardan sökülüyor doğru uygulma galiba dün yaptığımdı
ne topiği ben anlamadım mısra başka bir topic dahamı açmışhpt_honey mahallerii gezreken mısra için açmış olduğun topiği gördüm ne kadar ince ruhlusun bende hemen mesajımı yazdımmm inşallahhh sıra sendee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne topiği ben anlamadım mısra başka bir topic dahamı açmış
inşallah dur bakalım pazara kadar atlatabilirsekfatoözelll canım evet tabiiki en zoru bu bekleme süreci adamı deliye çeviriyor ama artık aştık sayılır bencede pzt bekleyeceğiz canım senin detlerine göre olmalydın pzt inşallahh rabbimm yüüzmüzüü güldürürr
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
kız çok fena akıntım var busecanım sapsarıı şaştım kaldım teyze doğru söylemiş ama dünkü uygulamma etken oldu galiba
kızlar nette bir sorun var sizdede var mı giremedim kaç saattir
buse kız sende benim gibi karabatak gibi olduk bugün nasılsın gülüm
ya nasıl yaptın bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?