Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar akşamkii rakı işlemim sonuç veriyor galiba sabahtan beri sancım var beyaziç çamaşırı giyin demişti teyze akıntını kontrol et sarı gelirsee ilathap demişti ve bende öğleden sonra akıntı başladı iç çamaşırıma bakrımm afedresiniz ama acayip sarııı akıntı var ve sancıdna kıvranıyorum galiba iltahap kanallardan sökülüyor doğru uygulma galiba dün yaptığımdı

busecannn see n henüz yumurtlamadın yumurtlamaya yakınsın canımm

niahlimm sabırla senden tualinadan hpt_honeyden bekliyoruz haber

fatoözelimmm sakinnn ol nasılsın ne sancısı bu olabilir mısrada öyle sancılıydıı,

hpt_honey mahallerii gezreken mısra için açmış olduğun topiği gördüm ne kadar ince ruhlusun bende hemen mesajımı yazdımmm inşallahhh sıra sendee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İNŞALAH İŞE YARAR CANIM BENİM

serpilim aslında sakinim hemde şaşılacak kadar sakinim. gerçekten. beni düşünme. sadece öğlene doğru sanki regl olacakmışım gibi kasıklarımda bir sancı oluştu ama şimdi yok o sancı. şimdi yine günlerimi saydım.

bak yazıyorum

aralık-ocak 24 gün
ocak-şubat 27 gün
şubat-mart 25 gün
mart-nisan 29 gün
nisan-mayıs 27 gün
mayıs-haziran 29 gün
şu anda tam bugün 27.günüm normal koşullarda bugün yada yarın adet olmam lazım.

benim günlerim pek şaşmaz. o yüzden biraz bugün bekliyor gibiyim.hani doktor pazartesi dediya pazartesi aşılamanın tam 15.günü olacak. o yüzden doktor pazartesi diyor. normalde şayet regl olacaksam pazartesiye kadar mutlaka olmam lazım. bak yine geçen aşılamadaki gibi son günlerinde takıntılı olmaya başladım galiba. ama geçen sefer daha huzursuzdum değilmi şimdi daha rahatım

geldimm kızlarrrrr

amaaaaaaaaaaaaaan iyi yaptın nerde kaldın yaaaaaa öldüm sıkıntıdan kimse yok

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:

fatoözelll canım evet tabiiki en zoru bu bekleme süreci adamı deliye çeviriyor ama artık aştık sayılır bencede pzt bekleyeceğiz canım senin detlerine göre olmalydın pzt inşallahh rabbimm yüüzmüzüü güldürürr

ben bu akaşm son defa uygulayacağım ama bu sefer bir yarım saat sırt üstü yatacağım çünkü dünkü dk yatamamm etken oldu genzimden kokusu çıktı önceki uygulamada ne akıntı ne genzden geeln koku oldu zaten akşam teyzeye uğrayacağım analtacağım ona

ya nasıl yaptın bu sefer

canım pmuğu ıslatatımm ve biraz derinliğe koydum hemen sırtüstü yattım dk öyle bekledim hçç canım yanmadıı sonra çıkarttımm ama genzimden koksu çıktı galiba bu uygulamam işe yaradı yani bekletmem yaradı öncekini sdace sokup çıkartmıştım akıntıda olmamıştı ama bugün sancım var ve sapsarı akıntı

serpilcim aslında tamponla yapmak lazım hem daha hijjenik hemde ipi var içer dursun sonra çek ipi bititr işi :))))))))

kızlar naber
serpilcim akıntın varmış fayda ediyor demekki
fatoşcum inşallah gelmicek kırmızılar canım
nihalcim test yaprınmı canım
busecim nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…