Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Günaydın şekerler.
Nöbetten çıktım eve geldim iyice uyku bastırdı ama epilasyon yapmam lazım öğleden sonra dr gideceğim için.
Sizlerede kolay gelsin

ewt kaderrr kaydirigubbakcemile3
inş haftaya cmt lerimiz tatıle gircek bizim ama kışa kadar

ayyyyyyyyyyy ne kadar güzel bizdede yazın daha yoğun olur.

Günaydın şekerler.
Nöbetten çıktım eve geldim iyice uyku bastırdı ama epilasyon yapmam lazım öğleden sonra dr gideceğim için.
Sizlerede kolay gelsin

günaydın canım. doktordan sonra bizede haber ver lütfen. allah kolaylıklar versin

Canlar mutlaka haber veririm.Serpil bugün hiç gelmedimi?

yok gelmedi hala canm eşi yanında ya gelmiş ya belki geç gelecek kaydirigubbakcemile3 oh ohh bebişte gelsin inş :ecrin_bebek:

ya ben düzensiz adet gördüm geçen sene hep evlenince donra dr gittik bana cyclo progynova verdi kullandım 1 ay düzene girdi tekrar bozuldu sonra ocak ayında 2010 da bebk yapmaya karar verdik adet düzensizken olmaz diye teklrar dr gittik tahlıl vs. ultroson herşey normal beyinde herşey rahat bırak kendini dedi neyse gene cycloyu verdi bana dediki ilaçla hamıle kalabılırsın sonra 4 ay kullandım şubat-mart-nisan-mayıs- adet süper oldu 28 günde bir geçen ay bıraktım acaba ilaçtanmı diye biliyosun adetim tuhaflaştı gerçi herkesin geçen ay oyleydi ama neyse ilaca tekrar başladım başka dr daha sorduk ilaçla hamıle kalabılrısın dedi

ama kafama takılan şey bu adet olmayı sağlıyo yaa sprmleri yumnurtayı etkilermiki hanı döllenirken adet olmaya itermi????

tualina ve kendimide ekledim

sanmıyorum etkileyeceğini ama sende neden şu hayıt denemiyorsun. bir çok kızın adet düzensizliği problemini ortadan kaldırmış. en azından kimyasal bir şey değil. sana rahim filmi filan çekildimi. yada eşine sperm testi yapıldımı. sadece sen düzenleyici ilaçmı kullandın

HAYIT İÇTİM ya dün iğrençç acııı nasıl içicemm ohaoldumsmile

yok yapılmadı bişey 1 senemiz dolmadıkı bizim daha 5. denememiz bu

yinede bir sperm testi yaptırın onun bir sakıncası yokki. gerçi senin eşinde bu konuda biraz rahat ama ilk olarak bence onu ikna et ve sperm testi yaptırın en azından önünüze daha rahat bakarak yürürsünüz. şimdi doktorlar ilk 1 yıl içinde hamilelik olmazsa araştırmaya başlıyor ancak bana göre neden 1 yıl kaybınız olsunki.

ayrıca hayıt tadını bilmiyorum ama içenler var iğrenç miğrenç sonuçta tedavi olumlu sonuçlanacaksa değmezmi sence. ben bile düzensizliğim filan olmamasına rağmen düşünüyorum baksana sinirleri filan gevşetiyormuş.

Midem yine boğazımdan çıkacak gibi yanıyor. Bu 3-4 gündür beni öldürüyor yaaaaaaaaaaaa
biraz daha geçsinde ne yapayım adam ikna olcak tarzdan dfeğil inattt kendi isteyecek tamam gidiyoruz kız keçi boynuzu kaynatıyım iç şerbet dedim daha iimiş daha ii olur bizim için hayır yicem dedi daha laf söyle kavgaya dönüşüyo neyse ben biraz daha bekliyim zaten olmayınca kendi diycek gidelim diye eminimm dün zaten şaşırttı allah bize çocuk verse keşke hemen diyo kaydirigubbakcemile3

Hayıtın tadını biz seviyoruz sana niye bu kadar tuhaf geldi ki cnm?

Busecim sen rahim filmi çektirdin mi?Çektirmediysen dr na sen söyle bu çokkkkkkkk önemli.Tüpler tıkalıysa uygulanacak hiçbir tedavi sonuç vermez.
Eşininde mutlaka sperm testi yaptırması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…