ALLAH'IM SEN OL DERSİN OLUVERİR AŞAĞIDA İSİMLERİ YAZILI ARKADAŞLARIMIZ İÇİNDE OL DEYİVER
hihoyyytHAMİLE ADAYLARIMIZhihoyyyt
BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ
BUSECAN------------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
SERPİL02507------------------------17 TEMMUZhihoyyyt
:CüvCüv:HAMİLELERİMİZ:CüvCüv:
MISRA-----------------------------------5 HAFTALIK:teytey::teytey:
efnananimmmmmmmmmmmm ellerin dert görmesin harika yaaaaaa muhteşem güzelllllllllllllll yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyyt
hpt_honey mahallerii gezreken mısra için açmış olduğun topiği gördüm ne kadar ince ruhlusun bende hemen mesajımı yazdımmm inşallahhh sıra sendee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hpt_honey ne kadar incesin bebeğimm kaydirigubbakcemile
hpt_honey senin için gebelikte sayfa açmışım :lepi:a.s.
mersi sirpilimm seviyom ben sizi yaaaaaa bu gün ne gündü be bu sfer delü göt ben oldum teyzeyle otrduk yedik içtik güldük son fasıkl karpuza dayandım eşimde akşam eve geldi hade sünnet düğğününe gidiyoz şık bi mekan allah neyse süslendim oturdum anne baba dans ediyoz benim çok fena çişim geldi allah sıktım sıktım ama nereye kadar herkes romantik dans ederken ben fellik fellik wc aradım oh buldum sonunda sulu bişi yemeyim hemen çıkışı buluyo südüklüyüm yani :))))))))))))))))oh yandaki sağdaki soldaki rakıyı götürüyo içimden az bişe alsam da su şisesine bende tampon yapsan ne iyi olur didim serpil aklıma geldin . ay ortalıkta peri gibi bi kız bebeği mısranın kızına beniyodu çok güzeldi yaaaaaaaaaaa
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:hooray:
ay inşşş serpoşumm kaydirigubbakcemile3hormonal kankii aynı nadamı hamiş olucaz :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
Lİsteyİ İlk bulanlar bebİŞİne kavuŞsun İnŞallah dİye dİlek tuttum Önce buse sonra serpİl İm lİsteyİ ekledİ :))))))))))
BENİM ÇOK BELİM AĞRIYOR KIZLAR ŞİMDİ DİNLENME ODASINA ÇIKACAĞIM.HEPİNİZİ ÇOKKK ÖPÜYORUM
sanada günaydın busecimgünaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
ay inşşş serpoşumm kaydirigubbakcemile3
ayy canım sağoll inşşş öyledirrr inş allahım mısranın dileğini duy yarabbım
sanada günaydın busecim
İyiyim canım sen olsun daha gelen giden kırmızı yok. bekliyprum heyecanla ve merakla. nihal ve tualinayı da çok merak ediyorum acaba onlarda gelen giden bir şey varmınasılsın fatoşcummm ??? durumlar nasıl
İyiyim canım sen olsun daha gelen giden kırmızı yok. bekliyprum heyecanla ve merakla. nihal ve tualinayı da çok merak ediyorum acaba onlarda gelen giden bir şey varmı
bugün yada yarın gelmezlerse p.tesi kanda gebelik testi yaptırıcam.inş yoktur fatoşcum inş seninde bebişin gelmiştirrrrr ne zaman belli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?