Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ALLAH'IM SEN OL DERSİN OLUVERİR AŞAĞIDA İSİMLERİ YAZILI ARKADAŞLARIMIZ İÇİNDE OL DEYİVER

hihoyyytHAMİLE ADAYLARIMIZhihoyyyt

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ

BUSECAN------------------------------15 TEMMUZhihoyyyt

SERPİL02507------------------------17 TEMMUZhihoyyyt

:CüvCüv:HAMİLELERİMİZ:CüvCüv:

MISRA-----------------------------------5 HAFTALIK:teytey::teytey:

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:hooray:

efnananimmmmmmmmmmmm ellerin dert görmesin harika yaaaaaa muhteşem güzelllllllllllllll yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyyt

hpt_honey mahallerii gezreken mısra için açmış olduğun topiği gördüm ne kadar ince ruhlusun bende hemen mesajımı yazdımmm inşallahhh sıra sendee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mersi sirpilimm seviyom ben sizi yaaaaaa bu gün ne gündü be bu sfer delü göt ben oldum teyzeyle otrduk yedik içtik güldük son fasıkl karpuza dayandım eşimde akşam eve geldi hade sünnet düğğününe gidiyoz şık bi mekan allah neyse süslendim oturdum anne baba dans ediyoz benim çok fena çişim geldi allah sıktım sıktım ama nereye kadar herkes romantik dans ederken ben fellik fellik wc aradım oh buldum sonunda sulu bişi yemeyim hemen çıkışı buluyo südüklüyüm yani :)))))))))))))))) oh yandaki sağdaki soldaki rakıyı götürüyo içimden az bişe alsam da su şisesine bende tampon yapsan ne iyi olur didim serpil aklıma geldin . ay ortalıkta peri gibi bi kız bebeği mısranın kızına beniyodu çok güzeldi yaaaaaaaaaaa

süpersin walla bu enerjiyi nerden buluyorsun

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:hooray:

Aşk-ı memenu yu doğru dürüst izlememiştim. Bölümlerini yani. Işte hafta sonu tekrar bölümlerini filan izlemiştim. Ama son bölmünü izledim. Bu beren saat çok büyük sanatçı walla çok beğendim

GÜNAYDIN CANLARIMMMMMMMMMMMMMMMMM

hormonal kankii aynı nadamı hamiş olucaz :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
ay inşşş serpoşumm kaydirigubbakcemile3

ayy canım sağoll inşşş öyledirrr inş allahım mısranın dileğini duy yarabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…