Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
belenay...............16
nihal....................53
serpil.................138...
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............26
efnanim..............30
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel..................10
tualina....................1
evhan......................1
efnan......................
melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
reyyan................
sbr..........................1
humayra...................1 Allah kabul etsin

TOPLAM..............346:Saru boceq:

kızlraaaaaaaaaaaaaa geldimmm

geç kaldın :uhm:

bencede ilk önce sperm testi ve rahim filmi şart. onlar olmadan her ay neyin ilacı kullanılır anlamıyorum.

sürekli allahım eşimin içine çocuk sevgisi ver diye dua et. benim eşim ilk evlendiğimizde hiç istemiyordu her gün her gece öyle dualar ettim. Alahım eşimin için çocuk sevgisini kendiliğinden ver o istesin dedim. Allaha şükür ilk o bana söyledi doktora gidelim diye

canım benim bizde seni çooooooooooooookkkkkkkkkkkk seviyoruz ne kadar ince ruhluusn mısra için topic açmışsın duygulandım rabbim kısa zamanda seninde yüüznü güldürsün canım mısranın kızı gibi bir evlat versin ayyy şu rakı işini teyzeye tekara sordum bana nite 10 dk beklettin aman haaaaaa dedi yapma dedi o ayda bnir veya iki kere öyle sokup çıkartacaksın tamma senin rakı işi bitmiştir dedi onunda kıznın myomları var tedavi oluyor dua istedi bende dua ediyoruz deidmm yani benim rakı maceram bittii kızz ordan rakı aşırsaydın :)))) hayatım beni rakı işe yarramı bu ay bakacağız artıkolumunekankayizsmile

fatoözelimm canımmm malumm eşim burada yanii artıkk biraz hasret giderlim dedikk :)) ondan geciktim canımm mucuxxxxxxxxxxxxxxxx aklımda buradaydıı senin son günlerin heyecan hat safhada değilmiii

ay ne bileyim mısracım acı geldi içtim 2 gün tabı ama ilaç tedavısı süper canım etkili
ay inş kötü düşünmeyelim tüp müp tıkalı vs. ayy allah korusun valla dr gerek duymadı ilk denemeler diye canımcım

kızlraaaaaaaaaaaaaa geldimmm

hoşgeldin canımm

fatoözelimm canımmm malumm eşim burada yanii artıkk biraz hasret giderlim dedikk :)) ondan geciktim canımm mucuxxxxxxxxxxxxxxxx aklımda buradaydıı senin son günlerin heyecan hat safhada değilmiii

ewttt anladık serpoşcum inşşş bebişte gelir bu özlemin ardından kaydirigubbakcemile3

canımm hoşbulduk hormonal kankiii ateşlerimiz yine aynı dur bakalım ne olacakk olumunekankayizsmile

aaaaaaaaaaaa yazmayı unuttum kızlar
2 gündür ateş ölçüyordum ya
2 gün 36,5 çıkmıştı
bu sabah 36,7 çıktı

canımm hoşbulduk hormonal kankiii ateşlerimiz yine aynı dur bakalım ne olacakk olumunekankayizsmile

16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9 çalışma
25 haziran 10. gün 36,00 çalışma
26 haziran 11. gün 35,8

düştü ateşim
ay inşşşş serpilcim allah herkese versinnnnn

canım kocam biryerler kaçamasaa bu ay gerçekten denemiş olacağız yanii umarım şu yumurtlama dönemimde yok olmaz :))) bu sefer rabbim yanımda bıraksadad denesek adam akıllııakannehir

inşşşşşşşşşş canım yaaaa çok haklısınnn allahım ne olur duy biziii

hayatım zaten ateşş düşecek yumurtlarken ateşin düşüyor yumurtlaman bitince yükselmeye başlayacak hayatım anlayabilidnmi sen çalışmlarına devam et

canım kocam biryerler kaçamasaa bu ay gerçekten denemiş olacağız yanii umarım şu yumurtlama dönemimde yok olmaz :))) bu sefer rabbim yanımda bıraksadad denesek adam akıllııakannehir

inşallah gitmez adamda bir yere sende bu ay normal insanlar gibi şansını denersin.

ateş gayet iyi gidiyor maşallah

yaaaaaaaaa sorma bugün biraz gerginim nedense. sakin olmaya çalışıyorum ama sanki kırmızılar gelecek gibi boğazıma bir şeyler düğümleniyor. ben nasıl geçiricem 2 günü yaaaaaaaaaaaaaa

canım ateşin yükselişte inşallhhh inmezz rabbim son 2 günümüz kaldıı aminnn çok stresli bu bekleyiş dönemlerii
lütfen dua edin bana. zaten ediyorsunuz biliyorum da yinede söyleek istedim. haaaa bu arada sadece bana değil nihal ve tualina içinde. tualina da bugün girmedi onuda çok merak ediyorum. nihalden haber almadık. bugün alamayız herhalde ancak varmışlardır. gece yola çıkacaklardı

canım sabah kenzülarş okudum hepimizie sabah namazımda rabbim kabul etsin ve yasinimiizde okudum büyük bir şefkle rabbim kabul etsin kızlar hepimize dua ediyorumm:Saruboceq::Saruboceq: hepimiz hepimize edelim

kız ateşin düşüyor diye boşlama sakın çalışmaları bak serpil ne yazmış ateş düşecek yumurtlama devresinden sonra tekrar yükselecekmiş. yani tam gaz çalışmalara devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…