kızlraaaaaaaaaaaaaa geldimmm
Hayıtın tadını biz seviyoruz sana niye bu kadar tuhaf geldi ki cnm?
Busecim sen rahim filmi çektirdin mi?Çektirmediysen dr na sen söyle bu çokkkkkkkk önemli.Tüpler tıkalıysa uygulanacak hiçbir tedavi sonuç vermez.
Eşininde mutlaka sperm testi yaptırması lazım
biraz daha geçsinde ne yapayım adam ikna olcak tarzdan dfeğil inattt kendi isteyecek tamam gidiyoruz kız keçi boynuzu kaynatıyım iç şerbet dedim daha iimiş daha ii olur bizim için hayır yicem dedi daha laf söyle kavgaya dönüşüyo neyse ben biraz daha bekliyim zaten olmayınca kendi diycek gidelim diye eminimm dün zaten şaşırttı allah bize çocuk verse keşke hemen diyo kaydirigubbakcemile3
mersi sirpilimm seviyom ben sizi yaaaaaa bu gün ne gündü be bu sfer delü göt ben oldum teyzeyle otrduk yedik içtik güldük son fasıkl karpuza dayandım eşimde akşam eve geldi hade sünnet düğğününe gidiyoz şık bi mekan allah neyse süslendim oturdum anne baba dans ediyoz benim çok fena çişim geldi allah sıktım sıktım ama nereye kadar herkes romantik dans ederken ben fellik fellik wc aradım oh buldum sonunda sulu bişi yemeyim hemen çıkışı buluyo südüklüyüm yani :))))))))))))))))oh yandaki sağdaki soldaki rakıyı götürüyo içimden az bişe alsam da su şisesine bende tampon yapsan ne iyi olur didim serpil aklıma geldin . ay ortalıkta peri gibi bi kız bebeği mısranın kızına beniyodu çok güzeldi yaaaaaaaaaaa
Hayıtın tadını biz seviyoruz sana niye bu kadar tuhaf geldi ki cnm?
Busecim sen rahim filmi çektirdin mi?Çektirmediysen dr na sen söyle bu çokkkkkkkk önemli.Tüpler tıkalıysa uygulanacak hiçbir tedavi sonuç vermez.
Eşininde mutlaka sperm testi yaptırması lazım
kızlraaaaaaaaaaaaaa geldimmm
fatoözelimm canımmm malumm eşim burada yanii artıkk biraz hasret giderlim dedikk :)) ondan geciktim canımm mucuxxxxxxxxxxxxxxxx aklımda buradaydıı senin son günlerin heyecan hat safhada değilmiii
ay ne bileyim mısracım acı geldi içtim 2 gün tabı ama ilaç tedavısı süper canım etkili
ay inş kötü düşünmeyelim tüp müp tıkalı vs. ayy allah korusun valla dr gerek duymadı ilk denemeler diye canımcım
canım o kadar acı değil biraz zamanla alışırsıunn durmak yok yola devamm
hoşgeldin canımm
ewttt anladık serpoşcum inşşş bebişte gelir bu özlemin ardından kaydirigubbakcemile3
canımm hoşbulduk hormonal kankiii ateşlerimiz yine aynı dur bakalım ne olacakk olumunekankayizsmile
canım kocam biryerler kaçamasaa bu ay gerçekten denemiş olacağız yanii umarım şu yumurtlama dönemimde yok olmaz :))) bu sefer rabbim yanımda bıraksadad denesek adam akıllııakannehir
16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9 çalışma
25 haziran 10. gün 36,00 çalışma
26 haziran 11. gün 35,8
düştü ateşim
ay inşşşş serpilcim allah herkese versinnnnn
aaaaaaaaaaaa yazmayı unuttum kızlar
2 gündür ateş ölçüyordum ya
2 gün 36,5 çıkmıştı
bu sabah 36,7 çıktı
canım kocam biryerler kaçamasaa bu ay gerçekten denemiş olacağız yanii umarım şu yumurtlama dönemimde yok olmaz :))) bu sefer rabbim yanımda bıraksadad denesek adam akıllııakannehir
serpoşun günlüğü 1 gün 36.4
2.gün 36,4
3.gün.36,4
4.gün unuttumm
5.gün 36,2
6gün 36.2:hulya:
fatoözelimm canımmm malumm eşim burada yanii artıkk biraz hasret giderlim dedikk :)) ondan geciktim canımm mucuxxxxxxxxxxxxxxxx aklımda buradaydıı senin son günlerin heyecan hat safhada değilmiii
hayatım zaten ateşş düşecek yumurtlarken ateşin düşüyor yumurtlaman bitince yükselmeye başlayacak hayatım anlayabilidnmi sen çalışmlarına devam et
lütfen dua edin bana. zaten ediyorsunuz biliyorum da yinede söyleek istedim. haaaa bu arada sadece bana değil nihal ve tualina içinde. tualina da bugün girmedi onuda çok merak ediyorum. nihalden haber almadık. bugün alamayız herhalde ancak varmışlardır. gece yola çıkacaklardıcanım ateşin yükselişte inşallhhh inmezz rabbim son 2 günümüz kaldıı aminnn çok stresli bu bekleyiş dönemlerii
lütfen dua edin bana. zaten ediyorsunuz biliyorum da yinede söyleek istedim. haaaa bu arada sadece bana değil nihal ve tualina içinde. tualina da bugün girmedi onuda çok merak ediyorum. nihalden haber almadık. bugün alamayız herhalde ancak varmışlardır. gece yola çıkacaklardı
kız ateşin düşüyor diye boşlama sakın çalışmaları bak serpil ne yazmış ateş düşecek yumurtlama devresinden sonra tekrar yükselecekmiş. yani tam gaz çalışmalara devam et16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9 çalışma
25 haziran 10. gün 36,00 çalışma
26 haziran 11. gün 35,8
düştü ateşim
ay inşşşş serpilcim allah herkese versinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?