firdevs hanımı nişanlısı terkmi etti.
ay sabah magazinde de bi sürü gösterdidel behlül kaçar bende koptum :) ne salak çocuk yaaaaaaakaydirigubbakcemile3
ben filmin tamamını izlemediğim için yorum yapamıyorum ama son sahnelerinde bihterin gözlerindeki o çaresizliği ve mutsuzluğu gördüm. rol iyiydihiç güzel bir final değildi yani aksiyon olacak sahneler çok sıradan geçti hatat fazla sıradaan behlülün son sahnesi çok iğrençti yani kötü ve hiç güzel olmayan bir finaldi benim açımdan sıfır puan
hiç güzel bir final değildi yani aksiyon olacak sahneler çok sıradan geçti hatat fazla sıradaan behlülün son sahnesi çok iğrençti yani kötü ve hiç güzel olmayan bir finaldi benim açımdan sıfır puan
ewt terk etti alırmı kız artık adam onu neleryaptılar e bide güzel kadındı çarpıldı kaydirigubbakcemile3töbe töbeee adam almadı onu
ayy ewt salak ya girdin bu işe baştan salak yaptın yapcağını sonuna kadar arkasaında olcaktın
yada baştan yapmıycaktın salkkk :behlül oklava:
gerçek bunlar para şan şöhret bunları yaptrıyo ama sonu hüsran ben böle hikayeler çok duydum :)
gerçek bunlar para şan şöhret bunları yaptrıyo ama sonu hüsran ben böle hikayeler çok duydum :)
film filan diyoruz ama bunlar gerçektendeyaşanılan şeyler geçenlerde gazetede okudum kadın kocasının erkek kardeşi ile kaçmış 2 tanede çocukları olmuş sonra piyasaya çıkmışlar şerefsizler. dünde gazetede bir haber vardı adamın babası karısını almış kaçmışlar adamda bulmuş onları babasını galiba vurmuş.
asalak tipler kaybetmeye mahkum onurlu çalışkan iyi niyetli insanlar acı çekselerde dimdik ayakta kalıyorlar bu filmde ana tema bu bence
allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın. yaramaza yoldaş etmesin. kötülerle karşılaştırmasın. allahım sen kötü insanları ıslah et kalplerine vicdan, Allah korkusu ve Allah sevgi koy yarabbim.ewt serpilcim para yat araba dan vazgeçemedi behlül asalağı
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Allah bu tarz insanlardan bizleri korusun ama ne yazıkki böyle kişilik bozukuğu olan çok insan var
ewt serpilcim para yat araba dan vazgeçemedi behlül asalağı
sahi senin ev işi ne oldu ya epeydir ses çıkmadı. şöyle manzarı olan balkonlu bir ev tutta antalyaya geldiğimizde balkonda bir çay kefyi yapalımkızlar ev taşıyacağım diye cam silmedim evin camlarını mokk götürüyor resmen hiç böyle olmamıştı
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnallah kimseyi doğru yoldan ayırmasın. yaramaza yoldaş etmesin. kötülerle karşılaştırmasın. allahım sen kötü insanları ıslah et kalplerine vicdan, Allah korkusu ve Allah sevgi koy yarabbim.
kızlar ev taşıyacağım diye cam silmedim evin camlarını mokk götürüyor resmen hiç böyle olmamıştı
firdevs te öyle para için kızlarını harcadı çok zeki bir kadındı o beynini iş haytına yoğunlaştırsaydı alnını teriyle kazansaydı sonu öyle olmazdıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?