Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hiç güzel bir final değildi yani aksiyon olacak sahneler çok sıradan geçti hatat fazla sıradaan behlülün son sahnesi çok iğrençti yani kötü ve hiç güzel olmayan bir finaldi benim açımdan sıfır puan

firdevs hanımı nişanlısı terkmi etti.

ewt terk etti alırmı kız artık adam onu neleryaptılar e bide güzel kadındı çarpıldı kaydirigubbakcemile3töbe töbeee adam almadı onu

ay sabah magazinde de bi sürü gösterdidel behlül kaçar bende koptum :) ne salak çocuk yaaaaaaakaydirigubbakcemile3

ayy ewt salak ya girdin bu işe baştan salak yaptın yapcağını sonuna kadar arkasaında olcaktın
yada baştan yapmıycaktın salkkk :behlül oklava:

ben filmin tamamını izlemediğim için yorum yapamıyorum ama son sahnelerinde bihterin gözlerindeki o çaresizliği ve mutsuzluğu gördüm. rol iyiydi

ay dimi ne uzattuılar ayy valla daral geldi matmazel in söyleyecğei sahneye kadar daraldım yanı

sonrada birden hızlı hızlı ne olduğunu anlamadık cenaze yallah mezar kaydirigubbakcemile3

film filan diyoruz ama bunlar gerçektendeyaşanılan şeyler geçenlerde gazetede okudum kadın kocasının erkek kardeşi ile kaçmış 2 tanede çocukları olmuş sonra piyasaya çıkmışlar şerefsizler. dünde gazetede bir haber vardı adamın babası karısını almış kaçmışlar adamda bulmuş onları babasını galiba vurmuş.

gerçek bunlar para şan şöhret bunları yaptrıyo ama sonu hüsran ben böle hikayeler çok duydum :)

doğrudur para bu hale getiriyo gerçekten
para b..kk gibi herşey alıyoalar yiyolar yapcak bişeyleri kalmıyo sapıtık sapıtık şeyler yapıyolar kaydirigubbakcemile3

ohaa beee allahım sen doğru yoldan ayırmaa yarabbimmm

kızlar yağışlı hava devam edecekmiş. o yüzden cam silme düşünceniz varsa erteleyin. yurdun çeşitli bölgeleri diyor ama aşağı yukarı her bölgesinide yazmışlar. ben bu hafta cam sileyim diye düşünüyordum wazgeçtim walla

ay normal edepli bi aşk dizisi yokki maşşlah hepsi sevişmeli :)))))kaydirigubbakcemile3 eskiden dudaktan öüpşmeden anemiz gözümüzü kapatrdı şimdi oooooo heheh hiç unutmamm bize öpüşmeyi diş çekiyo derdikaydirigubbakcemile3

allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın. yaramaza yoldaş etmesin. kötülerle karşılaştırmasın. allahım sen kötü insanları ıslah et kalplerine vicdan, Allah korkusu ve Allah sevgi koy yarabbim.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ev taşıyacağım diye cam silmedim evin camlarını mokk götürüyor resmen hiç böyle olmamıştı

boşver canım ya üzülme bak zatn hava yağmurlu imişş

ne zaman taşıncaksın?

firdevs te öyle para için kızlarını harcadı çok zeki bir kadındı o beynini iş haytına yoğunlaştırsaydı alnını teriyle kazansaydı sonu öyle olmazdıı

ewt e kendide para için çetinle evlencekti kaldı ortaa işte çalışan biri olsaydı ayklarının üzerinde olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…