Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecan senin yerrinde olmak isterdim daha yenisinde ondan canım :) olur olur sende benim iççime doğyo daha bi yıl bile olmamış heleeecan yapma denemeye devam :)

ayy yirim seniii yirimmmmmmmmmmmm inşş canım hepimizin olsun da şöylee bebişlerimizi anlatalım dimiiii

oooooo tenttationda burdaymış sizi şöle alalım efen ne içersiniz hayt ,:smiley-cool::dance::dance::dance::dance:soğan suyu:)

canımmm istediğin gibi dvarna öyle takılı klma öyle şeylere

tamama geçtim kaydirigubbakcemile3 hamıle kaldıktan sonra dimi öyle şeyler ohh ii hopaaaa halaya devam o zaman :teytey::teytey::dance:

ayy yirim seniii yirimmmmmmmmmmmm inşş canım hepimizin olsun da şöylee bebişlerimizi anlatalım dimiiii

Allah duysun ağzından inşallaaaaaaaaaaaaah canım ya :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlarr bişey sorcam şimdi biz çalışma yapıyoruz yaa
mesela ben temizlik vs. hiç dikkat etmem kendime uzanırım asılırım vs. vs.
etkilermi bu hamıle kalmayıı bilmiyorumkismile

aslında biraz dikkat etmek lazım. hamile iken doktorlar çamaşır bile asmayın diyorlar dşük tehlikesine karşı. bizde güya bu işlerle uğraşıyoruz ama benimde hiç dikkat ettiğim söylenemez. camda siliyorum çamaşırda asıyorum yükseğede uzanıyorum. aa sadece ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum

busecan senin yerrinde olmak isterdim daha yenisinde ondan canım :) olur olur sende benim iççime doğyo daha bi yıl bile olmamış heleeecan yapma denemeye devam :)

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah

yanii:) ben hep netten bakıyorum 30 günde bi olunca ne oluyo:) anlamıyorum pek :hooray:
bir şey olduğu yok her kadın 28 günde bir o döngüye girecek diye bir kaide yok. 30-32 günde bir o döngüye giren kadınlarda var. bu senin yumurtlama tarihini değiştiriyor o kadar. mesela benim adet döngüm 28 gün de bir yumurtlama sürem adet başlangıç gününden sonra 12. güne denk geliyor. anladınmı canım

anladım galiba temem sağollllll :) ay bütün magazinde bifter facedeki konuya çok gülmüştüm orda şöle yazıyo aşkımemnuda acı son,2 ölü bi felçli kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yine ne içtin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben sabah çay içemmm heç sevmem hakiki karadenizliyim ama var bunda bişi anneme bidaha sorem bakem sabah hkahvaltıda çay yerine bi kase karpuz yidimmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 meyve canavarıyım yaaaaaa:roflol:

biraz netten izledim final bölümünü bihter çok güzel rol yapmış. finalin yarısını izledim diğer yarısını bugün yada yarın tekrar bölümünü verirler ancak öyle izlerim. ben o filmi tam takip edememiştim.

çay sevmeyen tanıdığım 2.insansın walla. kız çay sevilmezmi aaaaaaaaaaa

ayyy ewt bendee okudumm aynenn kaydirigubbakcemile3
ayy koca firdevs hanım ne hale geldi ya pulsuz beş parasızzz yazıkk

ay ne etkiledi beni dizi ya yatcaz eşime diyorumki ya bunldar ne yapcak şimdi hayatları ne olcak ayyy diyo sende amma taktın dizi bu hayatım dizi bitti son bak :roflol: yok ötesi
ayy olurmu diyorum yazık bak nihal hele behlülll mezarda bile behlül kaçar dedi ya yuh dedim :roflol:

firdevs hanımı nişanlısı terkmi etti.

ay sabah magazinde de bi sürü gösterdidel behlül kaçar bende koptum :) ne salak çocuk yaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…