Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sahi senin ev işi ne oldu ya epeydir ses çıkmadı. şöyle manzarı olan balkonlu bir ev tutta antalyaya geldiğimizde balkonda bir çay kefyi yapalım

ya ev işi eşimden dolayı askıda kaldı ee şimdide misafirleim olacak düğün muhabetimiz var yni ne bileyim askıda kaldı şşakınım inan bana bu gidşl e eylüle kalacak galiba ((

bizim beyefndinin yüüznden ev işim sakataa ne olacak bilmiyorum ban bıraksa ben halletmiş olacktım ama o bana bırakmıyorum böyle kala kaldık işte evde düzenim bile yok yani elim ayağım hiçbirşey gitmiyor

heeeeeeeeeç sitres panik yapma serpilim herşey hallolur nasılsa

ya öylede be gülüm arapsaçına döndüm dahada döneceğim yani camlarım kirli halılarım yıkamaya gitmeli çekmecelerim akrıştı deli oluyorum ben soğudum evdende ya bakalım iğrenç aslında hepp eşimin yüüzndennalsanaalsanasmile

sen yolla sana halılarını hazır kışa yıkanmış gelsin kaldır halıları ben kaldırdım yıkamacıya verdim

bi temizlikçi tut yaptır herşeyini sende ona yardım edersin sen yapacaklarını yaparsınn

sana katılıyorum kadınlar hemen olsun bitsin isterken eşler iyce sürdürü benimkide öle hiç merak etme yakın arkadaşımda taşındı onunkide adam üşengeç hiç bi çaba yoktu zar zor topladılar ben gelim san yardıma tammı :) canım valla yakın olsak gelirimmmmmmmmm

aynen ben salon hariç halıyı kaldrdım oh bööle ferah ferah çok iyi hem sürekli camlar acık toz oluyo bende viledalıyorum her yeri mis gibi:))))))

yani eylüle kalırsa taşınma işlemleri mecburen öyle yapıcam canım başka altranatif yok zorunlu yapıcam canım

alkisalkisalkis
ay valla burda olsaydın gelirdik hepimiz hallederik kızzz
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…