sahi senin ev işi ne oldu ya epeydir ses çıkmadı. şöyle manzarı olan balkonlu bir ev tutta antalyaya geldiğimizde balkonda bir çay kefyi yapalım
firdevs te öyle para için kızlarını harcadı çok zeki bir kadındı o beynini iş haytına yoğunlaştırsaydı alnını teriyle kazansaydı sonu öyle olmazdıı
ya ev işi eşimden dolayı askıda kaldı ee şimdide misafirleim olacak düğün muhabetimiz var yni ne bileyim askıda kaldı şşakınım inan bana bu gidşl e eylüle kalacak galiba((
ya ev işi eşimden dolayı askıda kaldı ee şimdide misafirleim olacak düğün muhabetimiz var yni ne bileyim askıda kaldı şşakınım inan bana bu gidşl e eylüle kalacak galiba((
a.salkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
heeeeeeeeeç sitres panik yapma serpilim herşey hallolur nasılsa
belkide bebişle yeni eve geçersiniz
ya öylede be gülüm arapsaçına döndüm dahada döneceğim yani camlarım kirli halılarım yıkamaya gitmeli çekmecelerim akrıştı deli oluyorum ben soğudum evdende ya bakalım iğrenç aslında hepp eşimin yüüzndennalsanaalsanasmile
rakı mucizesii :)))))
sen yolla sana halılarını hazır kışa yıkanmış gelsin kaldır halıları ben kaldırdım yıkamacıya verdim
bi temizlikçi tut yaptır herşeyini sende ona yardım edersin sen yapacaklarını yaparsınn
sen yolla sana halılarını hazır kışa yıkanmış gelsin kaldır halıları ben kaldırdım yıkamacıya verdim
bi temizlikçi tut yaptır herşeyini sende ona yardım edersin sen yapacaklarını yaparsınn
aynen ben salon hariç halıyı kaldrdım oh bööle ferah ferah çok iyi hem sürekli camlar acık toz oluyo bende viledalıyorum her yeri mis gibi:))))))
ewt elinde rakı şişesi çıkıp anne ben geldim kaydirigubbakcemile3
yani eylüle kalırsa taşınma işlemleri mecburen öyle yapıcam canım başka altranatif yok zorunlu yapıcam canım
aynen canım bi toz al bi vileda yazın halı çekilmiyo hem taşıncağın zaman hazır olurr temiz temiz
evet hayatım öyle yapayım başka şansım kalmadı zaten ama okullar açılmadan ev işini halletmiş olmlıyız
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisay valla burda olsaydın gelirdik hepimiz hallederik kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?