Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

benim bugün yada yarın regl olmam lazım. bugün ve yarınıda atlatırsak yırttık demektir. gelsin bebiş o zaman allahın izni ile.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

inşallahh gelmez o kırmıılzra rabbiimm inşallhh pzt valhii bayağı bir haber alacağız demekii arkası arkasına millet hamiş kalsa

inşallah :dance: :dance: :dance: :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

inşallahh gelmez o kırmıılzra rabbiimm inşallhh pzt valhii bayağı bir haber alacağız demekii arkası arkasına millet hamiş kalsa

ay evet serpilll birüsürür bebiş olcak etrafta:teytey::teytey:

evwt canım şubattan itibaren başladık kısa bir dönem allahım izin verirse inş olurr ben hep ıslağım kaydirigubbakcemile3 bi tek adetime yakın kuruyorum kaydirigubbakcemile3 ondan sonra full ıslak :kedi: geçen ay adet dönemimde bile ıslaktım kaydirigubbakcemile3 o kandırdı bizi zaten kaydirigubbakcemile2

iiyim canım çok mutluyum ben bu gün neden bilmiyorum inşşlah değişmez duygularım:)))))))):lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3

inşşlah kızlar nette dün yazıyodu ama gelmedi :))))) hadeeeee cıslak cıslakkkkkkkkkkkkkk:teytey::teytey::hooray::dance::dance:
nasıl yani nette dün yazıyordu senin adetlerin düzensiz mi o yüzden mi kendin hesaplayamıyorsun. anlamadımki daha açık anlat kızzzzzzzzzzz şimdi daha çok merak ettim ben

neşmeşe ve mısra hayıtı ezerek içtiler ben ezemiyorum öyleisne içiyorum işte ama hayıt bendeki göğüs ağrılarımı yok ettii

tamam bende böyle yapıyorum ezmiyorum ama neden bana acımsı geliyo :bbo: 2 gün içtim de daha bugün yapmadım kaydirigubbakcemile3

kızlar hayıt akıntıyı bol yapıyor bunu yaşadık biz kulananlar benim adet günüme kadar akıntım oldu adetten sonra kuruydum sadce şimid yine var ıslaklık

inşşş canımmmmmmmmmmm:teytey::teytey:

kızlar yorgunum açımm halaya siz devam edinn enerjim yokk :))

aaa tabı yorgunsundurr:kedipuyorumnanaktanŞeniz
sen dinlen hayatım kaydirigubbakcemile3

hadi fatoşcum eylenelimmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool: regli olmıcazzzzzzzz

ay inşallah kıız inşallah
:teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:

buseeeeeeee hadi piste :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

nihal ve tualinanında yerine ben oynayayım bari biraz hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

nasıl yani nette dün yazıyordu senin adetlerin düzensiz mi o yüzden mi kendin hesaplayamıyorsun. anlamadımki daha açık anlat kızzzzzzzzzzz şimdi daha çok merak ettim ben

baak canım normalde gününde olurum ama geçen ay 4 gün geçikme oldu bu ayda brlki öledr didim bekliyom regli tarihlerimi yazim bak ocak:20 şubat:20 mart:20 mayıs 24 aslında 23 gecesi hafif başlamıştı o yüzden bu ay nette 25 dio

kızlar yorgunum açımm halaya siz devam edinn enerjim yokk :))
normal yani sen yorgunsundur diycem ama kız onun yorgunluğu olurmu hiiiiiiiiiiiiç enerji katar insana kalk hadi bugün oynamıycazda ne zaman oynuycaz hadiiiiiiiiiiiiiiiiii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

busecan senin yerrinde olmak isterdim daha yenisinde ondan canım :) olur olur sende benim iççime doğyo daha bi yıl bile olmamış heleeecan yapma denemeye devam :)

kızlarr bişey sorcam şimdi biz çalışma yapıyoruz yaa
mesela ben temizlik vs. hiç dikkat etmem kendime uzanırım asılırım vs. vs.
etkilermi bu hamıle kalmayıı bilmiyorumkismile

oooooo tenttationda burdaymış sizi şöle alalım efen ne içersiniz hayt ,:smiley-cool::dance::dance::dance::dance:soğan suyu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…