serpilim kocası sıkıştr her defasında tenhada :))))))))))))kaydirigubbakcemile3 busecan canım bebek konusunda anladığım kadarıyla daha yenii başlamışsın inşşlah olcak sen üzme tatlı canını bebek için iç haytı ben bidaki ay yine içcem hem kafaya iyi hem akıntı oluyo kupkuruyken şimdi iyi yani fatosözelll niiiiiden mutsuzsun benimde bi kaç gün varken o duygularım olmuştu mutsuz umutsuz günün gelince korkmuyosun merak etme :)
inşallahh gelmez o kırmıılzra rabbiimm inşallhh pzt valhii bayağı bir haber alacağız demekii arkası arkasına millet hamiş kalsa
inşallahh gelmez o kırmıılzra rabbiimm inşallhh pzt valhii bayağı bir haber alacağız demekii arkası arkasına millet hamiş kalsa
serpilim kocası sıkıştr her defasında tenhada :))))))))))))kaydirigubbakcemile3 busecan canım bebek konusunda anladığım kadarıyla daha yenii başlamışsın inşşlah olcak sen üzme tatlı canını bebek için iç haytı ben bidaki ay yine içcem hem kafaya iyi hem akıntı oluyo kupkuruyken şimdi iyi yani fatosözelll niiiiiden mutsuzsun benimde bi kaç gün varken o duygularım olmuştu mutsuz umutsuz günün gelince korkmuyosun merak etme :)
evet ya bu hafta başına kadar ben nihal tualina ve ben bekliyoruz annediyordum htp_honey seni bilmiyordum o zaman senin içinde :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
naber nasılsın tatlım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
nasıl yani nette dün yazıyordu senin adetlerin düzensiz mi o yüzden mi kendin hesaplayamıyorsun. anlamadımki daha açık anlat kızzzzzzzzzzz şimdi daha çok merak ettim beninşşlah kızlar nette dün yazıyodu ama gelmedi :))))) hadeeeee cıslak cıslakkkkkkkkkkkkkk:teytey::teytey::hooray::dance::dance:
busecan
canım 1 su bardağı kaynamış sıcak sunun içine ben göz kararraı koyuyorum sen bir tatalı kaşığı hayıt koy üzerini kapat 5 dk faan demlensin yada 10dk
sonra süz ve ılıt öyle iç ben öyle içiyorum böyle uyguluyorum bebbeğimm
neşmeşe ve mısra hayıtı ezerek içtiler ben ezemiyorum öyleisne içiyorum işte ama hayıt bendeki göğüs ağrılarımı yok ettii
hadi fatoşcum eylenelimmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool: regli olmıcazzzzzzzz
iiyim canım çok mutluyum ben bu gün neden bilmiyorum inşşlah değişmez duygularım:)))))))):lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3
kızlar yorgunum açımm halaya siz devam edinn enerjim yokk :))
hadi fatoşcum eylenelimmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool: regli olmıcazzzzzzzz
nasıl yani nette dün yazıyordu senin adetlerin düzensiz mi o yüzden mi kendin hesaplayamıyorsun. anlamadımki daha açık anlat kızzzzzzzzzzz şimdi daha çok merak ettim ben
normal yani sen yorgunsundur diycem ama kız onun yorgunluğu olurmu hiiiiiiiiiiiiç enerji katar insana kalk hadi bugün oynamıycazda ne zaman oynuycaz hadiiiiiiiiiiiiiiiiii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:kızlar yorgunum açımm halaya siz devam edinn enerjim yokk :))
30 günde bir adet oluyorsunbaak canım normalde gününde olurum ama geçen ay 4 gün geçikme oldu bu ayda brlki öledr didim bekliyom regli tarihlerimi yazim bak ocak:20 şubat:20 mart:20 mayıs 24 aslında 23 gecesi hafif başlamıştı o yüzden bu ay nette 25 dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?