Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hormonal kankimm ne güzel olmuş tablomm :)) şimid yarınki ölçümü nasıl yapıcam ben ateşimi ölçünce nasıl ekleyecğim :)):uhm:

şimdi siteye girdiğnde karşına çıkıyo zaten direk sayfa
1-chart yazana bascaksın orda küçük takvim geliyo hangi gün örneğin yarın 29 hazıran ona bas
2-aşağıda tablo çıkıyo dereceni yazcaksın sonra
2- saat aralığını sonra
3-1. kutu adetliysen dolduruyosun boş geç onu adet bitti sende
4-2. kutu ıslaklık derecen yapışıkmı kurumu sulu mu yumurta beyazımı birini seçiyosun
5-3. kutu çalışma yaptıysan yes yapmadıysan no seçiyosun
6- SAVE basıyosun kaydediyo grafikte çıkıyo altta zaten hemen

sonra calendar var bide yanında ona bastığında verimli günlerini ve yumurtlama yanı bide çatlama gününü gösteriyo senin mesela 2 temmuz tekrar bak sende

oyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne hafta başıymış anam kızlar ölüyorummmmmmmmmmmmmm heyacandan ama vallhii hamile haberi alacağızzzzzzzzzzzz

günaydın kızlarr nasılsınız canlarım geçmişi okuyamadımmm
fatosozel, serpil02507+, mısra+, tualina
ayyyyyyyyyyy heyecandan unuttum htp_honey de bekliyor bugün. Onunda günü geçti ama dün biraz kahve lekeleri gelmiş. Inşalah bugün ondandagüzel bir haber almayı ümit ediyoruz allahın izni ile

oyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne hafta başıymış anam kızlar ölüyorummmmmmmmmmmmmm heyacandan ama vallhii hamile haberi alacağızzzzzzzzzzzz
evet ya ne heyecanlı başladı değilmi. inşallah sevinçle biter 4 lü sevinç ile. tualina, nihal, htp_honey ve beeeeeeeeeeeeeen burada sevinç çığlıkları atıp dans ederiz.

aaaaaaaaaaaa 2 temmuzmu ana aman aman hiç kaçırmmaayım bakayım hemen ya türkçe değil bendeki ingilizce neyse türkçeleştirmesi vardır incelerimm

fatoşcuğum bende kanda yaptırdım canım :)) idrarda olsa bin kez çıkmıştı 2 saatte :))

kızlar 4,7 çıkmış sonuç (( malesef yok...fatoşun dediği gibi klomenin yan etkisi galiba...artık sıkıldım bu kadar yoğun belirtinin ardından...hayırlısı olsun bakalım hakkımızda...

aaaaaaaaaaaa 2 temmuzmu ana aman aman hiç kaçırmmaayım bakayım hemen ya türkçe değil bendeki ingilizce neyse türkçeleştirmesi vardır incelerimm

benimde ing canım ya çeviride yapamıyorum bilg eski program eski anlayabildiğimi sözlükle yaptım kaydirigubbakcemile3 allaha şükür :hulya:

kaçırma bak gün aşırı yap işte adam burda hatta hergün :kedi:kaydirigubbakcemile3

gelgim geldim gayriiiii yettim koca hgitti kafam rahat bugün bişi yok datlum inşlahhhhhhhhhh olmaz 4 gün geçti yarın yaptrırım galiba biraz geçsin eşim sabah benle boğuşup duruyo yok ellema yok yavaş diyorum oda noldu bişimi var karnında böcükmü var yoksa diyo dedim 4 gün geçiyo yarın test yapcam dur bi hafta geçsin diyo allah allahh hayrlısı olsun teveküldeyim eyvahedigeldismile

kızlar 4,7 çıkmış sonuç (( malesef yok...fatoşun dediği gibi klomenin yan etkisi galiba...artık sıkıldım bu kadar yoğun belirtinin ardından...hayırlısı olsun bakalım hakkımızda...

ağla canım içini boşalt ama sıkma kendini herşey olcağına varıyoo hayırlısı tekrar yeni ay başlarsınız allah büyük zamanı var demekki
uzun zaman mı oldu ?

sen hanı regl oluıyorum diye yazmışsın yanlış mı okudumm CADIARZU

o zaman süperr inşş pozitifff

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tühhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayyyyyyyyyyyyyy bak şimi kasık ağrılarım girdi off ben çıkıyorum

ağla canım içini boşalt ama sıkma kendini herşey olcağına varıyoo hayırlısı tekrar yeni ay başlarsınız allah büyük zamanı var demekki
uzun zaman mı oldu ?

ağlanacak bişey yokki buseciğim, sadeece burukluk yaşıyosun okadar belirtiden sonra...2 yıldır istiyoruz canım 2 tane kayıbım var ...benim isteğim sağlıkla kucağıma alabilmek yavrumu kayıplardan sonra bişekilde hamile kalabiliyorum çünkü....allah büyük buseciğim bir bildiği var mutlaka yaradanımızın :))durmak yok yola devam...

ii ne bileyim ağlama tabııı evet bende ilk zamanlar ağlıyodum regl olunca buruklukö oldu geçen ay burdakı arkadaşlarla daha rahjat atlattım bide bi hikaye okudum isyan etmemekle ilgili o etkiledi sabırla bekliyorummm bende hamıle kalabildiğine göree inş bi gün gelcek hayırlısı allahtan evet yola devam tam gaz

canım nasılsın demek bekleyeceksin 1 hafta daha ben emin ol bekleyemm çatlarım orta yerimden tabii bende hiç gecikme olmadı maşallhhh zamnında geldi bazan zamanından öncede gelmişti neyse hayırlısı olsun baklım canımakannehir

nasıl yok ya 4.7 çok iyi bir değer sen 2 gün sonra tekara test yap yani senin gebeliğin şuan şüpheli geç döllenme olabilr bence negatif değil tualina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…