Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sizeee bir müjde vereyimmii eşim bu ay burada hiçbiryere gitmiyor ilk defa bu ay hiç ayrılmadan birlikte olacağız düşünsenizee bu benim için büyük bir umut kızlar yaniii ne dersiniz bu ay en azından şansım var

çooooooooooooooook sevindim inan senin adına çok sevindim. senin yumurtlama günlerinin yakında başlaması lazım zaten değilmi

kızlar aradım hastaneyi yarım saate kadr çıkacak ozaman arayın dedi, ama kalbim duracaktı inanın :))

ayyyyyyyyyyyy yuppiii inş seninde bebiş yakın zamanda gelcekk hihoyyythihoyyyt

mısracığım son 1 haftadır çok sancım oldu benim özelliklede sol kasığımda orda 2 yumoşum vardı :)) şuan hafif hafif sancım var o kadar...

hayırlı haberler alırız inşşş cnmm :teytey:

kızlaaaaaaaaaaaaaar gidip kan da gebelik testi yaptırdım saat 18.00 de sonuç alacakmışım
ii yapmışsın fatoşcum :teytey:

ay cidden bugün ne böylee net gidince sankı sizden ayrı düştüm öksüzler gibi hissettim kendimi heycanlı bir günnn :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

serpilciğim çok güzel bir haber canım gerçekten büyük şans senin için aman iyi değrelendirin bol bol çalışın :)))

günaydın kızlarr nasılsınız canlarım geçmişi okuyamadımmm
fatosozel, serpil02507+, Mısra+, tualina

Kızlar bir şey sorucam. Taylandda amcamın kızı var ikiz çocuğu var ama kendisi pko hastasıymış ona sizin hayırttan bahsettim. O sürekli ilaç kullanıyor. Serpilim özellikle sana soruyorum. şu anda bebek filan istemiyor ama pko düşürmek için hayıt kullansa olurmu ki acaba

günaydın kızlarr nasılsınız canlarım geçmişi okuyamadımmm
fatosozel, serpil02507+, mısra+, tualina
günaydın canım ben sana özetleyeyim.
Tualina bugün idrarda gebelik tetsti yaptırdı yarım saat sonra hayırlı bir haber alıcaz inşallah.
Ben de kanda gebelik testi yaptırdım akşam saat 18 de alıcam allahın izni ile. Tualina ve benim 1 günümüz geçti.
Birde nihalimiz var ama o tatile gittiği için haber alamıyoruz günü geçmişti ama onun regli düzensiz olduğundan emin olamıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…