ne yapıyorsun sen ya ne bütn evi silmesi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. bırak bugünlerde kendini yoraca bir şey yapmaKızlar ben mutafağa geçiyorum ortalığı toplayıp bulaşıkları yıkayayım.Sonrada tüm evi sileceğim
kapatma. neti kapatmayın kızlar kendimi o zaman çok yanlız hissediyorum. burada olduğunuzu bilmek güç veriyor bana. serpil kapatma lütfensorma vallhii gerildimm yemin ederim onun için bir müddet kk kapatmıştım anam dokuzdoğuruyorum buradasempatiksalakcinni
çooooooooooooooook sevindim inan senin adına çok sevindim. senin yumurtlama günlerinin yakında başlaması lazım zaten değilmisizeee bir müjde vereyimmii eşim bu ay burada hiçbiryere gitmiyor ilk defa bu ay hiç ayrılmadan birlikte olacağız düşünsenizee bu benim için büyük bir umut kızlar yaniii ne dersiniz bu ay en azından şansım var
nerdetual,nammmmmmmmmmmmmmm fatoözelimm siizn için sayfam açıkjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ay net gitti sinir oldum yaaa
kumsal nerde diyecektimtual,nammmmmmmmmmmmmmm fatoözelimm siizn için sayfam açıkjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sizeee bir müjde vereyimmii eşim bu ay burada hiçbiryere gitmiyor ilk defa bu ay hiç ayrılmadan birlikte olacağız düşünsenizee bu benim için büyük bir umut kızlar yaniii ne dersiniz bu ay en azından şansım var
mısracığım son 1 haftadır çok sancım oldu benim özelliklede sol kasığımda orda 2 yumoşum vardı :)) şuan hafif hafif sancım var o kadar...
ii yapmışsın fatoşcum :teytey:kızlaaaaaaaaaaaaaar gidip kan da gebelik testi yaptırdım saat 18.00 de sonuç alacakmışım
aaaaaaaaa onlarda baydı ama hani saat 11 dikızlar aradım hastaneyi yarım saate kadr çıkacak ozaman arayın dedi, ama kalbim duracaktı inanın :))
kızlar aradım hastaneyi yarım saate kadr çıkacak ozaman arayın dedi, ama kalbim duracaktı inanın :))
tualina sen hangi ildendin canımkızlar aradım hastaneyi yarım saate kadr çıkacak ozaman arayın dedi, ama kalbim duracaktı inanın :))
günaydın canım ben sana özetleyeyim.günaydın kızlarr nasılsınız canlarım geçmişi okuyamadımmm
fatosozel, serpil02507+, mısra+, tualina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?