busecannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben buradyım tualina burada ahsen burada bebeğim :)))) demek o tablo 2 sinde çatlayacakk yumurtamı dedi hıııı :))))
tualina sende herhangi bir değişiklik varmı canım ya ben öğleden önce koptum bir daha kafamı toparlayamadım. kırmızılar gelmedi değilmi sende henüzçok yoruldum kızlar bu tatil süper olacak...yorgun hissediyorum kendimi beyin olarak...dinlenmeye ve gezmeye ihtiyacım var :))
aramadım canım, perşembeye kadar adet olmazsam yanına gideceğim...yüz yüze görüşmek daha mantıklı ....
tualina sende herhangi bir değişiklik varmı canım ya ben öğleden önce koptum bir daha kafamı toparlayamadım. kırmızılar gelmedi değilmi sende henüz
slm kızlar nasılsınız
yok gelmedi daha fatoş...
içmek isteyn varmı kızlar
çok iyi olur walla. afitey olsun.
nihalden haber yok hala değilmi. nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
gittin tatile unuttun bizi kızım bir haber ver en azından yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
benimde hep bir kızım olsa adını elif yada sanem koymak istemişimdirelmiray n kadar güzel bir isim bu harika bir isim biranda kızm olusa elmiray nasıl olur diye düşündüm
benimde hep bir kızım olsa adını elif yada sanem koymak istemişimdir
benimde hep bir kızım olsa adını elif yada sanem koymak istemişimdir
zor gibi gözüküyor ama amininşallahh rabbim nasip eder canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
zor gibi gözüküyor ama amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?