fatoşcum allahtan ümit kesilmezz lütfen ama inşş bizlereede vercekk
ay bi tanıdığımız 10 yıl olmadı kız benden 3 yaşmı ne büyük
evlat edinmişler yeni duydummm 21 günlük bebekmişşş ayyy kıyamam
evet serpilciğim bir an önce olsun istiyoruz, ama bilmiyoruz ki rabbim vermiyorsa bir bildiği var...
güle güle büyütsünler buseciğim bebeklerini...
güle güle büyütsünler buseciğim bebeklerini...
fatoşcum allahtan ümit kesilmezz lütfen ama inşş bizlereede vercekk
ay bi tanıdığımız 10 yıl olmadı kız benden 3 yaşmı ne büyük
evlat edinmişler yeni duydummm 21 günlük bebekmişşş ayyy kıyamam
yaşamda hiçbirşey zor değil sadce sırası ve zamanı var bunu bizler bilemeyiz sadce sbaır ve kannatle beklemeliyiz bunu başarabilrsek zaten huzurlu ve mutlu insan oluruz ama ne yazıki başaramıyoruz
fatoşcuğum zor ama imkansız değil çok şükür...buda bizlerin sınavı rabbim yar ve yardımcımız olsun...sınavımız çok zor çünkü...
ewt benim eşimde istemezzz bende istermiyim şu an düşününce zor geliyor ama allah yaşatmasın kimseye allahımm duy sesimizi bizi bunula terbiye etme yarabbımmm :1no2:
ay ben geldim kızlar başım çok ağrıyo teyzenin geliyle pazara çıktık kaplumbağa hızıyla ben jet gillerden olrak baya zorlandım dolaştık bişi beyenmedi bende gittim mağzadan kendime abiye kyafet aldım indirimdeydi ohh bide kendime ne aldım biliyomusunuz ördek yavrusuuu ay çok şeker eşim ızcak mam çok sevdim çok ötüyo yaff yalnız ondan sanırsam şimdi çok yorgunum kırmızılar gelmedi akıntım oluyo kasıklarım ağrıyo uyumak istiyorum yoruldummmm
busecannn
arakadşının o tatlı bebeğini yiyellimii ne şirindir ya ne güzel birşey yapmışlar cennet kapılarını aralıyorlar büyük bir sevapp bende çok istedim evatlık edinmeyi bekarken arştırmalarımı yaptım hatta müracat için evraklarımı hazırladım bunları yapareken evlendim ben
aminnnnnnnnnn amin amin canımm ebn biraz daha şanslıyım en azından eşimin iki oğlu var onlar benimde evladım yani teselliyi onlarda bulacağım
ay ben geldim kızlar başım çok ağrıyo teyzenin geliyle pazara çıktık kaplumbağa hızıyla ben jet gillerden olrak baya zorlandım dolaştık bişi beyenmedi bende gittim mağzadan kendime abiye kyafet aldım indirimdeydi ohh bide kendime ne aldım biliyomusunuz ördek yavrusuuu ay çok şeker eşim ızcak mam çok sevdim çok ötüyo yaff yalnız ondan sanırsam şimdi çok yorgunum kırmızılar gelmedi akıntım oluyo kasıklarım ağrıyo uyumak istiyorum yoruldummmm
fatttttooooooooo canımmmmmm üzülme seni seviyoruz rabbim taşıyamadığımız yükü vermezmiş hep kendime hastalanırsam üzülmicem rabbim bana daha iyisini vercek diyorum inşşlah canım inşşlahhhhhh
ewt benim eşimde istemezzz bende istermiyim şu an düşününce zor geliyor ama allah yaşatmasın kimseye allahımm duy sesimizi bizi bunula terbiye etme yarabbımmm :1no2:
busecannn
arakadşının o tatlı bebeğini yiyellimii ne şirindir ya ne güzel birşey yapmışlar cennet kapılarını aralıyorlar büyük bir sevapp bende çok istedim evatlık edinmeyi bekarken arştırmalarımı yaptım hatta müracat için evraklarımı hazırladım bunları yapareken evlendim ben
kızlar ben kaçıyorum kusura bakmayın ya bugün çok keyifsizim. hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. hepiniz allaha emanet olun. kendinize iyi bakın.
amenna tek tesellim o zaten. bende hep adet olursam üzülmüycem diyordum ama yinede insan buruklaşıyor. yarın daha iyi olurum merak etme canım. inşallah seninkiler gelmezler
çok iyi yaptın inşallah rabbimin izni ile hamilesindir ve buda bebişinin ilk hediyesi ve oyuncağı olur canım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
bekarken evlatlık alabiliyormusun ki bak bunu bilmiyordum. senin en azından eşinin çocukları var. elbette insanın kendi kuzusu gibi olmaz ama evlat işte. sana can yoldaşı olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?