Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet serpilciğim bir an önce olsun istiyoruz, ama bilmiyoruz ki rabbim vermiyorsa bir bildiği var...

güle güle büyütsünler buseciğim bebeklerini...

evet serpilciğim bir an önce olsun istiyoruz, ama bilmiyoruz ki rabbim vermiyorsa bir bildiği var...

ewt sabretmek ne kadar zor ama sabrediyoruzz gerçekten zaman tabıkı ilerledikçe insan dahada üzülüyo ama herşey allahtan içimizde burukluk acısı kalıyo sabır sabır sabırrr
musa a.s. bir hikayesini okudum bir yerden tüylerim diken diken oldu okuyunca onu isyandan ve ağlamktan vazgeçtim
allah sınıyo bizi bakalım ne yapcaz yolunda devam etcekmiyizz yoksa isyanda mı buluncazz herşeyin hayrılsını versin allahım hepimizee

güle güle büyütsünler buseciğim bebeklerini...

AMİİİİİİİİİİİİİİİİN

ne kadar güzel bir davranış. benim eşim hayatta kabul etmez böyle bir şeyi yoksa bende çok isterim. ama çocuk evlat edinebilmek içinde çok kriter arıyorlar. sanki yuvada kendileri çok mükemmel bakıyorlarmış gibi.

yaşamda hiçbirşey zor değil sadce sırası ve zamanı var bunu bizler bilemeyiz sadce sbaır ve kannatle beklemeliyiz bunu başarabilrsek zaten huzurlu ve mutlu insan oluruz ama ne yazıki başaramıyoruz

biliyorum serpilim söylediklerinin hepsini biliyorum ama şu anda kalbime söz geçiremiyorum. beynimdekileri elinin tersiyle itiyor kalbim.

fatoşcuğum zor ama imkansız değil çok şükür...buda bizlerin sınavı rabbim yar ve yardımcımız olsun...sınavımız çok zor çünkü...

haklısın tualinam inşallah senden hayırlı bir haber alırız da neşemiz yerine gelir gülüm. senin için dua ediyorum

ewt benim eşimde istemezzz bende istermiyim şu an düşününce zor geliyor ama allah yaşatmasın kimseye allahımm duy sesimizi bizi bunula terbiye etme yarabbımmm :1no2:

busecannn

arakadşının o tatlı bebeğini yiyellimii ne şirindir ya ne güzel birşey yapmışlar cennet kapılarını aralıyorlar büyük bir sevapp bende çok istedim evatlık edinmeyi bekarken arştırmalarımı yaptım hatta müracat için evraklarımı hazırladım bunları yapareken evlendim ben

ewt benim eşimde istemezzz bende istermiyim şu an düşününce zor geliyor ama allah yaşatmasın kimseye allahımm duy sesimizi bizi bunula terbiye etme yarabbımmm :1no2:

aminnnnnnnnnn amin amin canımm ebn biraz daha şanslıyım en azından eşimin iki oğlu var onlar benimde evladım yani teselliyi onlarda bulacağım

ay ben geldim kızlar başım çok ağrıyo teyzenin geliyle pazara çıktık kaplumbağa hızıyla ben jet gillerden olrak baya zorlandım dolaştık bişi beyenmedi bende gittim mağzadan kendime abiye kyafet aldım indirimdeydi ohh bide kendime ne aldım biliyomusunuz ördek yavrusuuu ay çok şeker eşim ızcak mam çok sevdim çok ötüyo yaff yalnız ondan sanırsam şimdi çok yorgunum kırmızılar gelmedi akıntım oluyo kasıklarım ağrıyo uyumak istiyorum yoruldummmm

fatttttooooooooo canımmmmmm üzülme seni seviyoruz rabbim taşıyamadığımız yükü vermezmiş hep kendime hastalanırsam üzülmicem rabbim bana daha iyisini vercek diyorum inşşlah canım inşşlahhhhhh

canım benim iyi yapmışsınn ohhhhhhhhhhhhh sefan olsun ördeğinde göbüşüne konann meleğinin ilk oyuncağı olsun rabbim senin hamileliğini bize nasip etmeyi duyursunolumunekankayizsmile

ay avlla ne güzel dimii ee evlenince vazgeçtin yanıı

aminnnnnnnnnn amin amin canımm ebn biraz daha şanslıyım en azından eşimin iki oğlu var onlar benimde evladım yani teselliyi onlarda bulacağım

şanlısın serpoş hazır çocuk valla

ay kız sen beni öldürcenn gerçektenn kaydirigubbakcemile3

amenna tek tesellim o zaten. bende hep adet olursam üzülmüycem diyordum ama yinede insan buruklaşıyor. yarın daha iyi olurum merak etme canım. inşallah seninkiler gelmezler

çok iyi yaptın inşallah rabbimin izni ile hamilesindir ve buda bebişinin ilk hediyesi ve oyuncağı olur canım

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bekarken evlatlık alabiliyormusun ki bak bunu bilmiyordum. senin en azından eşinin çocukları var. elbette insanın kendi kuzusu gibi olmaz ama evlat işte. sana can yoldaşı olurlar.

kızlar ben kaçıyorum kusura bakmayın ya bugün çok keyifsizim. hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. hepiniz allaha emanet olun. kendinize iyi bakın.

erpil02507 kullanıcısından alıntı mesajı göster
belenay...............16
nihal....................53
serpil.................147
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............30
efnanim..............36
aylint..............
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin

toplam..............366saru boceq: allahımmm bugünümüüz kolay geçirmemeiizii nasip et

bana 1yasin ekleyin lütfen heheheh ay çok salağım ben yaaaaaaa teyzde gülüyo bana siz karıkoca çocuksunuz diye :)))))))))))))))))))) serpil bide ne dedi biliyomusun yaramaz torunu var hatta şimdi bizdeler ördeği sevmeye gelmişler teyze dediki yaramazlıl yaptı die taşşak göz :))))))))))))delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................147
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............30
efnanim..............36
aylint..............
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............5
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin

toplam..............367saru boceq: allahımmm bugünümüüz kolay geçirmemeiizii nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…