günaydın kızlarrr
nasılsınız
aslında dr. dedi cinsiyetini 13. haftada
kum döktüğümde gitmiştim
o zaman ama ben emin olmak için 16.
haftayı bekliyorum ahsen doğru tahmin etti erkek
dedi ama dr. 16. haftada daha doğru olur
diye söylemicektim
değişir falan diye allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip
etsin hepimizee canlarım kız erkek farketmez
merhaba arkadaşlar;
tecrübeli arkadaşlar bir şey sormak istiyorum benim kan grubum pozitif eşimin ki negatif . bir defa hamile kaldım ama gelişmedi kalp atışı 7. haftada duyulmadığı için kürtaj oldum. kan uyuşmazlığı buna neden olmuş olabilir mi? ne yapılmalı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...
sevgiler...
sahil turu yapacağız tatlı misafirimle :)) öpüldünüz
canlarım şöyle bir bakayım did biraz saubyapıcaz misafirimizle birde antalyayaı ilk defa görüyor kaleiçini gezdireuyim öpüyorum hepinizi haaaaaaaaa bu arad eşim tatil programı hazırlamış ama ben nasıl evet derim bir dünya işim var .(( zamanlama çok kötüü yeni bu ay çok doluyuztatil imkansız bana göre oda kaçarız diyor sen bana bırak diyor ona bırakayımda ona neyiyi bıraktıysam arapsaçına çevirdi ((
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:
bana 1yasin ekleyin lütfen heheheh ay çok salağım ben yaaaaaaa teyzde gülüyo bana siz karıkoca çocuksunuz diye :)))))))))))))))))))) serpil bide ne dedi biliyomusun yaramaz torunu var hatta şimdi bizdeler ördeği sevmeye gelmişler teyze dediki yaramazlıl yaptı die taşşak göz :))))))))))))delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
neden perşembe arkadaşımgünaydın hepinize kızlar...fatoşcuğum bi gelişme yok canım, kırmızılardan eser yok..perşembeyi bekliyorum dr a gitmek için...
günaydın canımın içi a.s. a.s. a.s. a.s.günaydın kızlarrr
neden perşembe arkadaşım
merhaba arkadaşlar;
tecrübeli arkadaşlar bir şey sormak istiyorum benim kan grubum pozitif eşimin ki negatif . bir defa hamile kaldım ama gelişmedi kalp atışı 7. haftada duyulmadığı için kürtaj oldum. kan uyuşmazlığı buna neden olmuş olabilir mi? ne yapılmalı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...
sevgiler...
hoşgeldin sezen ege nasıl?? sen nasılsın :ecrin_bebek: artık ismiylekaydirigubbakcemile3 hitap ediyoruz
sezen, ahsen nasılsınız kızlar,
buse çokmu yoğunsun
slm kızlarr sezen hayırlı olsun egen geliyomuş canım
ay bende öğrenecem 10 gün kaldıııı
aslında dr. 13. haftada gittiğimde söyledi ama
ben kesin olsun diye 16. haftayı bekliyorum canlarım
fatoşş tualina canım hayırlısı olsun dilek tut fatoşum
sağlıklı evlatlar olsunda zamanı gelince gelirler inş. strese girmeyin
serpoş mısra honey buse nasılsınız
merhaba arkadaşlar;
sevgiler...
zeytinciğim çok sevindim bebeğinin cinsiyetine oğluş geliyor haa ege ye arkadaş...
günaydın kızlarrr
nasılsınız
aslında dr. dedi cinsiyetini 13. haftada
kum döktüğümde gitmiştim
o zaman ama ben emin olmak için 16.
haftayı bekliyorum ahsen doğru tahmin etti erkek
dedi ama dr. 16. haftada daha doğru olur
diye söylemicektim
değişir falan diye allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip
etsin hepimizee canlarım kız erkek farketmez
zeytinciğim çok sevindim bebeğinin cinsiyetine oğluş geliyor haa ege ye arkadaş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?