Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canlarım şöyle bir bakayım did biraz saubyapıcaz misafirimizle birde antalyayaı ilk defa görüyor kaleiçini gezdireuyim öpüyorum hepinizi haaaaaaaaa bu arad eşim tatil programı hazırlamış ama ben nasıl evet derim bir dünya işim var .(( zamanlama çok kötüü yeni bu ay çok doluyuz tatil imkansız bana göre oda kaçarız diyor sen bana bırak diyor ona bırakayımda ona neyiyi bıraktıysam arapsaçına çevirdi ((

merhaba arkadaşlar;
tecrübeli arkadaşlar bir şey sormak istiyorum benim kan grubum pozitif eşimin ki negatif . bir defa hamile kaldım ama gelişmedi kalp atışı 7. haftada duyulmadığı için kürtaj oldum. kan uyuşmazlığı buna neden olmuş olabilir mi? ne yapılmalı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...
sevgiler...

günaydın kızlarrr
nasılsınız
aslında dr. dedi cinsiyetini 13. haftada
kum döktüğümde gitmiştim
o zaman ama ben emin olmak için 16.
haftayı bekliyorum ahsen doğru tahmin etti erkek
dedi ama dr. 16. haftada daha doğru olur
diye söylemicektim
değişir falan diye allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip
etsin hepimizee canlarım kız erkek farketmez

günaydın arkadaşlar a.s. burdayım ama sabah yoğunluğu var. atlatayım hemen geliyorum. geçmişide okuyamadım. bugün daha iyiyim.

tualinaaaaaaaaaa ve htp_honey sizi merak ediyorum. varmı bir gelişme canlarım

günaydın hepinize kızlar...fatoşcuğum bi gelişme yok canım, kırmızılardan eser yok..perşembeyi bekliyorum dr a gitmek için...

tabiki farketmez allah eli ayağı düzgün aklı zihni yerinde hayırlı bir evlat olmasnı nasip etsin. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. çok sevindim.

canım önce aramıza hoşgeldin a.s.. kan uyuşmazlığı ile ilgili çok bilgim yok bilmiyorumkismile ama bilen arkadaşlarımız olabilir kaydirigubbakcemile5. aynı zamanda hep birlikte araştırırız kaydirigubbakcemile merak etme sen . geçmiş olsun. a.s.

sahil turu yapacağız tatlı misafirimle :)) öpüldünüz

ooooooooooooooh sefanız olsun canım

serpil lütfen saçmalama ya. adam bu ay uzun zamandan sonra evde kaldı yanlızsınız. sen tatil imkansız diyorsun. eşim tatil programı hazırlayacak valla işi bırakırda giderim. bu tatail sizin için çok iyi bir zamanlama olabilir. birde yumurtlama zamanına denk getirirsen süüüüüüüüüüüper olur kızım :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

canıııııııııııııııııııııııııııııım olumunekankayizsmile

senin şu teyze varya allah ona sağlıklı uzun ömür versin. oda olmasa neşemiz olmayacak herhalde :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

serpilciğim bol bol gez keyfine bak canım inşallah bu yogunlukta sessizce göbeğine konar meleğin :))

çok geçmiş olsun arkadaşım, bence kan uyuşmazlığıyla alakalı değildir...kürtajdan sonra rogam anti d yapıldımı sana...bu daha önemli ikinci gebeliğin için...kan uyuşmazlığında ilk bebeklerde sıkıntı görülmez zaten...için rahat olsun...

günaydınn kızlarr havalimanındaydım minik misafirim i yolcu ettim nasılsınız baklaımm

sezenim günaydın canımm

tualina nasılsın tatalım gelen giden varmı ebbeğim

fatoözelimm ne haberr

busecan hormonal kankiii ne haberr

mısarcım sen nasılsın geçmişe bakamadımm

hpt_honeyy bebeiş keyfin nasıl kırmızlardan ne haberr

oyyyyyyyyyyyyyyy kızlar bende performans sıfırrr dün çok gezmişim resmnen dökülüyorumm

serpil güle gitsin misafirin...dinlen canım buğün...gelen giden yok canım...bekliyoruz...

hoşgeldin sezen ege nasıl?? sen nasılsın :ecrin_bebek: artık ismiylekaydirigubbakcemile3 hitap ediyoruz

canımm çok şükür iyiyiz gayet rahat geçiyor hamileliğim sadece sıcaklarla aram iyi değil hep yağmur yağsın istiyorum..

sezen, ahsen nasılsınız kızlar,

buse çokmu yoğunsun

canımm iyiyizz sen nasılsın?

sağol zeytinim darısı başına haklısın tam emin olmadan insan bişey demek istemez.ben 16+4 de gördüm ilk defa ondan önce bir yorum yoktu ama en azından kesin sonuç direkt pipinin resmini çekti dr.

canım bildiğim kadarı ile kadının kan grubu negatif olursa kan uyuşmazlığı oluyor ve bence neden olamaz bu yani çok normal bir durum istersen doktoruna da bir sor.geçmiş olsun en kısa zamanda Rabbim bebiş nasip etsin sağlıkla

zeytinciğim çok sevindim bebeğinin cinsiyetine oğluş geliyor haa ege ye arkadaş...

evet canım oğluşumun arkadaşı

zeytin,mmmmbu sene erkek yılıymış bebeğim hepimize erekek bebek geliyor eee bizde kız doğuralım artık erkelerimiz yalnız kalamsın dermişimolumunekankayizsmile

zeytinciğim çok sevindim bebeğinin cinsiyetine oğluş geliyor haa ege ye arkadaş...

evet egeye arkadş geliyor ayyy yerim ben onların cin biberleriniii tualina anam biz kız doğuralım oğullarımız yalnız kalamsınn :)) sen gör bak hamile çıkacaksınn ahada yaz duvaralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…