Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hayırlı olsun canım oğluşun..erkek kendini çabuk belli ediyor ondan tahmin ettim.bu sene erkek senesi herkezin erkek ya..ayy bende heyecanlandım biran önce öğrenmek istiyorum hayırlısıyla..

evet egeye arkadş geliyor ayyy yerim ben onların cin biberleriniii tualina anam biz kız doğuralım oğullarımız yalnız kalamsınn :)) sen gör bak hamile çıkacaksınn ahada yaz duvaralara

doğuralım canım doğuralım kız doğuralım hemde beşik kertmesi yaparız :)) canım keşke dediğin gibi olsa ma abenim umudum yok...klomen yapabiliyormuş geçikme...

günaydın arkadaşlar nasılsınız.
günaydı canımm nasılsınn bayağıdır sesiz ve sakinsinn
doğuralım canım doğuralım kız doğuralım hemde beşik kertmesi yaparız :)) canım keşke dediğin gibi olsa ma abenim umudum yok...klomen yapabiliyormuş geçikme...

canım bende klomen kulandım ama sen kadar gecikme yapmadıı ben sana çok inanıyorum nedensee:uhm:

merhaba ben yeni sayilirim,5 yasinda bi oglum var ikincisi olmadi iki senedir simdi klomen tedavisine basladik gecen hafta ignem vardi bugun itibariyle 8.gunum ;dualarinizi bekliyorum

merhaba ben yeni sayilirim,5 yasinda bi oglum var ikincisi olmadi iki senedir simdi klomen tedavisine basladik gecen hafta ignem vardi bugun itibariyle 8.gunum ;dualarinizi bekliyorum

hoş geldin aramıza arkadaşım...tedavin hayırlı ve uğurlu olsun...allah yar ve yardımcın olsun...

günaydın kızlarrr

canım hoşgeldin o tatalı oğlunu rabbim bağışlasın biz zaten 500 yasin okuyoruz canım dualarımızda herkes var sende olacaksın sende dua et burad hiç anneliği tatmamşışş arkadşlar anneliği tatsın tedavin hayırlı olsun

bende arada bakiyordum topiklare ve hep dua ediyorum,hic anne olmayana da tekrar olmak isteyenede saglikli sihhatli evlatlar nasib etsin allah...insanin bi yavrusu olunca sanki ikinciyi daha cok istiyo,ben oglumda bu kadar istedigimi hatirlamiyorum,yada ne oldugunu anlamadan hamile kaldim ondan , bilemiyorum bu sefer biraz fazla dua etmem lazim sanirim...

hayatım insan biraz büyünce birtakım şeylerin farkına daha iyi varıyor o yüzden bu kadar çok istiyorsun canımm inşallhhh güzel haberini alırız

fatoözell busecanm bana ateş grafiği hazırladı ben beceremiyorum ama öğreneceğiz inşallhh dermişim sanada yapar bir ateş tabloosou bebeğimm

entersann hiç bitki kürü uyguladınmı mesala biz hayıt kullanıyoruz hormonları dengeliyor yumurta kalitesini artıyor

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................147
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............30
efnanim..............36
aylint..............
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............5
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin

toplam..............367saru boceq: allahımmm bugünümüüz kolay geçirmemeiizii nasip et

Mrb dostlar
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben sabah 9 da sağlık ocağına gittim,arkadaşlarım var sohbet ettim,gebelik kaydımıda yaptırıp geldim.

Var mı güzel bir haber?
Enteresan hoşgeldin topiğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…