günaydın kızlarrr
nasılsınız
aslında dr. dedi cinsiyetini 13. haftada
kum döktüğümde gitmiştim
o zaman ama ben emin olmak için 16.
haftayı bekliyorum ahsen doğru tahmin etti erkek
dedi ama dr. 16. haftada daha doğru olur
diye söylemicektim
değişir falan diye allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip
etsin hepimizee canlarım kız erkek farketmez
evet egeye arkadş geliyor ayyy yerim ben onların cin biberleriniii tualina anam biz kız doğuralım oğullarımız yalnız kalamsınn :)) sen gör bak hamile çıkacaksınn ahada yaz duvaralara
günaydın arkadaşlar nasılsınız.
günaydı canımm nasılsınn bayağıdır sesiz ve sakinsinngünaydın arkadaşlar nasılsınız.
doğuralım canım doğuralım kız doğuralım hemde beşik kertmesi yaparız :)) canım keşke dediğin gibi olsa ma abenim umudum yok...klomen yapabiliyormuş geçikme...
merhaba ben yeni sayilirim,5 yasinda bi oglum var ikincisi olmadi iki senedir simdi klomen tedavisine basladik gecen hafta ignem vardi bugun itibariyle 8.gunum ;dualarinizi bekliyorum
hoş geldin aramıza arkadaşım...tedavin hayırlı ve uğurlu olsun...allah yar ve yardımcın olsun...
günaydın kızlarrr
merhaba ben yeni sayilirim,5 yasinda bi oglum var ikincisi olmadi iki senedir simdi klomen tedavisine basladik gecen hafta ignem vardi bugun itibariyle 8.gunum ;dualarinizi bekliyorum
bende arada bakiyordum topiklare ve hep dua ediyorum,hic anne olmayana da tekrar olmak isteyenede saglikli sihhatli evlatlar nasib etsin allah...insanin bi yavrusu olunca sanki ikinciyi daha cok istiyo,ben oglumda bu kadar istedigimi hatirlamiyorum,yada ne oldugunu anlamadan hamile kaldim ondan , bilemiyorum bu sefer biraz fazla dua etmem lazim sanirim...
fatoözell busecanm bana ateş grafiği hazırladı ben beceremiyorum ama öğreneceğiz inşallhh dermişim sanada yapar bir ateş tabloosou bebeğimm
zeytin,mmmmbu sene erkek yılıymış bebeğim hepimize erekek bebek geliyor eee bizde kız doğuralım artık erkelerimiz yalnız kalamsın dermişimolumunekankayizsmile
Evet ya 2010 erkek yılıymış ama ben kız istiyommmm:kedi:
Evet ya 2010 erkek yılıymış ama ben kız istiyommmm:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?