buyrun gelin canım bekleriz.mevlana çok huzurlu inşallah duaların kabul olur.
darısıı sanaaaaaaaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmilehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
oh bir sürü yeğenimiz olduu bebişlerr geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr açılınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ŞenizŞenizŞenizŞeniz:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::içelim:
enterasan senin bir tane çocuğun vardı değilmi.ikincisini ne kadardır istiyorsun sen canım.
oh bir sürü yeğenimiz olduu bebişlerr geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr açılınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey
hadiyinnn bu halay mısra ve honey içinn
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey
hadiyinnn bu halay mısra ve honey içinn
konyada görev yaptım canım ben biliyorum oraları...çok inanırım mevlananın huzuruna...kabul olmuştu orda ettiğim duam...bu sefer yavrum için edecğim inşallah...tabi hepinizede edeceğim....:))
allaha şükürler olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ay ya dün bu çılgın kızzz ördek almıştı da serpil sen dedin bebişinin oyuncağı olur inşş
valla allahım sen ne büyüksünnnnnn sana inanıyorum senden başka doğrum yokkkkk
kızlarrrr ben aylintin ve çılgın kızn hamile olmasını çok istiyorum:gitme:
kızlar her ay böyle 2 hamiş çıkarsak süper olur yaa topiğimiz hamile topiği olur :)))
ay ya dün bu çılgın kızzz ördek almıştı da serpil sen dedin bebişinin oyuncağı olur inşş
valla allahım sen ne büyüksünnnnnn sana inanıyorum senden başka doğrum yokkkkk
inş serpilcimmm allah büyük onlarda bir gün anne olcak inşşşşşşşşşşşşşşşş
canımsın sen ya sağol hormonal kankmm :)))) atmasyonlarım yutuyor işte yani hisllerimde pek yanılmadımm kendimde bakalımm yanılmayacakmıyım kendimde bir his var onu olunca yazıcam burayaolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?