Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

buyrun gelin canım bekleriz.mevlana çok huzurlu inşallah duaların kabul olur.

konyada görev yaptım canım ben biliyorum oraları...çok inanırım mevlananın huzuruna...kabul olmuştu orda ettiğim duam...bu sefer yavrum için edecğim inşallah...tabi hepinizede edeceğim....:))

darısıı sanaaaaaaaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmilehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sanadaaaa canım serpilimmmmmmmmmmmm
tüm arakadaşlarımızaaaa isteyen herkeseeeeeeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey

oh bir sürü yeğenimiz olduu bebişlerr geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr açılınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ŞenizŞenizŞenizŞeniz:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::içelim:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey

hadiyinnn bu halay mısra ve honey içinn

enterasan senin bir tane çocuğun vardı değilmi.ikincisini ne kadardır istiyorsun sen canım.

yaklasik iki sene canim,donem donem pes ettim ama simdi yumurta takibine basladik ,klomen ,pregny,bakalim bu ilk ilac tedavim sonucu hayirli olur umarim,haftaya sali yani 6 si regl tarihim bekliyorum lakin pek belirti yok sanki,,,,

oh bir sürü yeğenimiz olduu bebişlerr geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr açılınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey

allaha şükürler olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

konyada görev yaptım canım ben biliyorum oraları...çok inanırım mevlananın huzuruna...kabul olmuştu orda ettiğim duam...bu sefer yavrum için edecğim inşallah...tabi hepinizede edeceğim....:))

allah razı olsun canım..o güzel duaların için gelecek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: melekleriniz ben bütün kalbimle inanıyorum...

ay ya dün bu çılgın kızzz ördek almıştı da serpil sen dedin bebişinin oyuncağı olur inşş

valla allahım sen ne büyüksünnnnnn sana inanıyorum senden başka doğrum yokkkkk

ay ya dün bu çılgın kızzz ördek almıştı da serpil sen dedin bebişinin oyuncağı olur inşş

canımsın sen ya sağol hormonal kankmm :)))) atmasyonlarım yutuyor işte yani hisllerimde pek yanılmadımm kendimde bakalımm yanılmayacakmıyım kendimde bir his var onu olunca yazıcam burayaolumunekankayizsmile

kızlarrrr ben aylintin ve çılgın kızn hamile olmasını çok istiyorum:gitme:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar her ay böyle 2 hamiş çıkarsak süper olur yaa topiğimiz hamile topiği olur :)))

evet ya dün ördek almıştı allah işte sana inanmayan kafiiiiiiiiiiiiiir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende sankı sende güzel şeyler hissediyorummmm inşşşşşşşşşşşşşş allah büyükkk
:teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…