Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:ecrin_bebek:alkisalkisalkissüprizzzzzhihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::dance::dance:

:içelim::içelim::içelim::içelim::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. hayıtı önerenden allah razı olsun neşeömeşeden neşeden Alalh razı olsun :)olumunekankayizsmile

ben hamilelik haberi alınca o kadar çok mutlu oluyorum ki kızlar.inşallah sırayla hepinizin güzel haberlerini alacağız özellikle serpil ve fatoşun en ennnnnnnnnn ennnnnnnnnnn yakın zamanda alırız inşallah.çok çok çok dua ediyorummmmmmmm

ahsenim kabim duarck dersem inanırmısın vallhii sanki ben hamileyimm öyle hissediyorum vallhiii

:ecrin_bebek:alkisalkisalkissüprizzzzzhihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::dance::dance:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Ay kalbim nasıl atıyorrrrrrrrrrrrr amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yerimden kalkamıyorum giyinip çıkmam lazım.

dur dur sen çok heyecanlanma sakin ol

kızlarrr bu ne tatalı heyecan ya ben bayılıyorum hepinizeeeeeeeeeeeeee

bizde sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Enteresan evet idrar testi yaptı cnm

Ahsencim sende ağrı var mı?
Benim belim ve kasığım çok ağrıyor.

fatoş ve benim haberimden sonra süper oldu yaa morallerimiz yerine geldi kızlar...allahım sırası ile hepimize kısmet etsin anne olmayı :))))

honeycim tebrik ederim hastaneye gitmiştin hemen verdilermii
ay çok güzel yaaaa2010 yılı hamıle yılı mükemmell

sağlıklı hamılelikk sağlıklı doğum ve sağlıklaaaa kucağına al canımmm öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…