ben rakımı hayıtmı :)) hangiisnde olacakk :))) amainnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sende ennn yakın zamanda olursun canım inşallah.evet öyle oluyor ben mısranın haberini olınca resmen yerimden zıpladım çok heyecanlandımm.ahsenim kabim duarck dersem inanırmısın vallhii sanki ben hamileyimm öyle hissediyorum vallhiii
Enteresan evet idrar testi yaptı cnm
Ahsencim sende ağrı var mı?
Benim belim ve kasığım çok ağrıyor.
Evet 3.cü tualina sonra sen Serpillllll
inşallah canım...benim umudum yok kendimden...(
canım honey çıktı idarra testi yaptıı darııs senin başına halayını çekeriz inşallhhh
bak saçlarını çekeceğimmmm dövexceğim hadii halayy patlatalımm:içelim::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
honeycim tebrik ederim hastaneye gitmiştin hemen verdilermii
ay çok güzel yaaaa2010 yılı hamıle yılı mükemmell
sağlıklı hamılelikk sağlıklı doğum ve sağlıklaaaa kucağına al canımmm öpüyorummm
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey
ohh şenliğimizzz varrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahsen konyaya da uğrayacağız antalyaya geçerken... mevlanada dua etmek istiyorum...
ayyy insallah allah o duyguyu bidaha yasatir,ama ben kendimi cok kaptirmak istemiyorum testte o tek cizgiyi gormek acitiyor insani,ama boyle arkadaslarin guzel haberleri umit oluyor .....darisi tuuuuum isteyenlere:Saruboceq:
ayyy insallah allah o duyguyu bidaha yasatir,ama ben kendimi cok kaptirmak istemiyorum testte o tek cizgiyi gormek acitiyor insani,ama boyle arkadaslarin guzel haberleri umit oluyor .....darisi tuuuuum isteyenlere:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?