Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ahsenim kabim duarck dersem inanırmısın vallhii sanki ben hamileyimm öyle hissediyorum vallhiii
sende ennn yakın zamanda olursun canım inşallah.evet öyle oluyor ben mısranın haberini olınca resmen yerimden zıpladım çok heyecanlandımm.
Enteresan evet idrar testi yaptı cnm

Ahsencim sende ağrı var mı?
Benim belim ve kasığım çok ağrıyor.

bendede kasık ağrısı çok oluyor canım.bazen kramp gibi giriyor sağıma soluma dönemiyorum yatarken falan.ama doktor hamilelikte çok normal dedi özellikle ilk üç ay olurmuş.benimde hala devam ediyor.

amannnnnnnnnnnnnnnnnnn uğurlu topoiğimizde herkess hamiş olsundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ortaya karışık olsunn :))))))))))))))))))

Canlarım ben çıkmak zorundayım hepinizi öpüyorum bugün honeyciğimi kocamannnnnnnn kocamannnnnnnn öpüyorum.Kişi kartındaki prenses geliyor işte honeycim

inşallah canım...benim umudum yok kendimden...(

bak saçlarını çekeceğimmmm dövexceğim hadii halayy patlatalımm:içelim::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar bizim listemiz nerde hani güzel bir liste vardı.kim liste yapmasını biliyor yardımcı olabilirmisiniz hamiş listesi yapalım

canım honey çıktı idarra testi yaptıı darııs senin başına halayını çekeriz inşallhhh

ayyy insallah allah o duyguyu bidaha yasatir,ama ben kendimi cok kaptirmak istemiyorum testte o tek cizgiyi gormek acitiyor insani,ama boyle arkadaslarin guzel haberleri umit oluyor .....darisi tuuuuum isteyenlere:Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey

ohh şenliğimizzz varrrrrrrrrrrrrrrrrrr

darısıı sanaaaaaaaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmilehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey:aklinialirimsmile:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

oh bir sürü yeğenimiz olduu bebişlerr geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr açılınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey

ahsen konyaya da uğrayacağız antalyaya geçerken... mevlanada dua etmek istiyorum...

ayyy insallah allah o duyguyu bidaha yasatir,ama ben kendimi cok kaptirmak istemiyorum testte o tek cizgiyi gormek acitiyor insani,ama boyle arkadaslarin guzel haberleri umit oluyor .....darisi tuuuuum isteyenlere:Saruboceq:

enterasan senin bir tane çocuğun vardı değilmi.ikincisini ne kadardır istiyorsun sen canım.

canım burası uğurlu tertemiz bir topicccc ve herkes hamiş olacak negatif olsa bile mora bozmak yokkk durmak yok yola devammmm:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…