Beklenmeyen adet gÜnlerİmİz
Mısra......................23 Hazİran
Serpİl..................... 21 haziran
Busecan...............14 Haziran
Kumsal.................12-14 Haziran
kumsalım benim beklenmeyen adet günüm 27 haziran. Ama ben muhtemelen 15 haziranda ikinci aşılamamı yaptırıcam. Sen 27 haziran yazbeklenmeyen adet günlerimiz
mısra......................23 haziran
serpil..................... Kaçtı cnm?
Busecan...............14 haziran
kumsal.................12-14 haziran
gizem79 topiciğn ilk hamilesin sen olursun inşallhhhhhhhhhh amin amin aminnn aminnnn
ya biraz yavaş yazın yakalayamıyorm. aylint ye haber verebildinizmigizemm sana mesajj atmaya çalışıyordumm ama dolu bebeğim hoşgeldin gönül bahçemizee sen kalbimizn prensesiisin eee hele anlat adetinle alalklı senin bu aralr günün olmalıydı gizemmm
ya biraz yavaş yazın yakalayamıyorm. aylint ye haber verebildinizmi
tamam eyvahedigeldismileiSTEDıĞıNıZ HERKESı ÇAĞIRIN KIZLAR BEN ALELACELE TOPıK AÇTIĞIM ıÇıN HERKESE HABER VEREMEDıM.
BıR KıŞı HARıÇ TABıklava:
gizemm sana mesajj atmaya çalışıyordumm ama dolu bebeğim hoşgeldin gönül bahçemizee sen kalbimizn prensesiisin eee hele anlat adetinle alalklı senin bu aralr günün olmalıydı gizemmm
ya busecan bunu nasıl yapıyorsun ben tek çerçevede böyle herkesin yazısının altına not düşemiyoruım.tek tek yazmak ta zaman alıyor. bir el atıverde öğret şunu bana. mikemmel olur wallahaay aşkolsun cnm ya
tmm cnm
inşşş bebektirrr
kumsal senlede meslektaşmışız way başımıza olumunekankayizsmilegizemcim hoşgeldin
gizem79 topiciğn ilk hamilesin sen olursun inşallhhhhhhhhhh amin amin aminnn aminnnn
diğer tarafa yazmıştım canım .okudun diye düşnmüştüm olay şu canım:)))ben ateş ölçmeyi 16 veya 17 gün bırakmıştım biliyorsun dengesiz olduğu için 25.gün bi ölçeyim dedim 36.2 çıktı yani düşük bende adetim geliyor galiba dedim..gelmedi o gün 26.gün ölçtüm 36.5 çıktı yükselince sevindim..bugun 27.gün ve ateşim yine 36.2 çıktı hala adet olmadım ama ağrılarım var..bu ay ateşim kafayı yedi anlayacağın ve ben kürtajdan sonra 25 veya26.günde oluyordum bugun 27.gün..kürtajdan öncede en fazla 28.gün olurdum heyecanla bekliyorum belkide yumurtlama geç oldu bilmiyorum merak içindeyim..ama bekleyeceğim 30.güne kadar olmazsam ozaman bakarım..
sağol da tatlım ben zaten sade kahve içemem acı gelir. peki fala kim bakacakKızlar size sormadan hepinize orta şekerli kahve yaptım,umarım sade içen yoktur.
Buyrunnnn afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?