Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

beklenmeyen adet günlerimiz

mısra......................23 haziran

serpil..................... Kaçtı cnm?

Busecan...............14 haziran

kumsal.................12-14 haziran
kumsalım benim beklenmeyen adet günüm 27 haziran. Ama ben muhtemelen 15 haziranda ikinci aşılamamı yaptırıcam. Sen 27 haziran yaz

beklenmeyen adet günlerimiz

mısra......................23 haziran

serpil..................... Kaçtı cnm?

Busecan...............14 haziran

kumsal.................12-14 haziran

Fotosozel.............27 Haziran

ben veremedim beceremiyorum kızlar haber vrein aylintim gözbebeğim benim ya gizemm topiğin ilk hamilesin sen olursun inşallhh senin bu aralr günün

gizemm sana mesajj atmaya çalışıyordumm ama dolu bebeğim hoşgeldin gönül bahçemizee sen kalbimizn prensesiisin eee hele anlat adetinle alalklı senin bu aralr günün olmalıydı gizemmm

diğer tarafa yazmıştım canım .okudun diye düşnmüştüm olay şu canım:)))ben ateş ölçmeyi 16 veya 17 gün bırakmıştım biliyorsun dengesiz olduğu için 25.gün bi ölçeyim dedim 36.2 çıktı yani düşük bende adetim geliyor galiba dedim..gelmedi o gün 26.gün ölçtüm 36.5 çıktı yükselince sevindim..bugun 27.gün ve ateşim yine 36.2 çıktı hala adet olmadım ama ağrılarım var..bu ay ateşim kafayı yedi anlayacağın ve ben kürtajdan sonra 25 veya26.günde oluyordum bugun 27.gün..kürtajdan öncede en fazla 28.gün olurdum heyecanla bekliyorum belkide yumurtlama geç oldu bilmiyorum merak içindeyim..ama bekleyeceğim 30.güne kadar olmazsam ozaman bakarım..

Serpilcim son sayfada bu vardı cnm.
BİSMİLLAHİRRHMANİRRAHİM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASİN SURESİNİ OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZİLETLİ OLACAĞI SÖYLENİR İSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................26
serpil.................21
çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............
busecan..............13
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............1
hpt_honey.............2
Toplam ...............80 bu aysini şerif hurmetine gizemmim müjdelesin bizi sonra sırasıyla tüm prensesler aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar size sormadan hepinize orta şekerli kahve yaptım,umarım sade içen yoktur.
Buyrunnnn afiyet olsun

evet gizemim yani bu aralar bekleme modundayız en zor dönem rabbim inşallh getirmez kırmıızalarını inşallh dualarımızın hurmetine yüzünü güldürsün yaradan amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…