eşin istemiyormu canım... neden maddiyat olaylarından mı başka sebeptenmi sizin sorununuz neydi bebekle ilgi olrak...
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet htp-honey hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecanlarım nasılsınız herşey yolundamı varmı güzel haberler geçmişe bakamadım çok vaktim yok
evet nihal onu merak ediyoruz ya tatailin keyfini çıkartıyordurr aklımız onda canımolumunekankayizsmile
canım öncelikle güzel anneyi şöööleee bir öpeyimde şans gelsin banada muckssssssss...ohhhhhhhhh... tatlım bunların yaşadığı yerde 3 kere devlet para almadan deniyormuş 3 den sonrasını kendileri karşılıyormuş ama fiyatının ne kadar olduğunu demedi... zaten 3 kere negatif olmuş sonuç... şimdi sanırım burda deneyecekler ama izin olayı falan çok zor onlar için...
bende bebek yok henüz
6 haftalık bir düşükten sonra myom ameliyatı geçirdim mart ayında
mayıs itibariyle bebek çalışmasına başladık
ilk ay tutmadı, kısmet temmuz ayına inş.
dularınızı eksik etmeyin a.s.
Tualina yı diyorsun tatlım ,test yaptırdı çok sınırda bir değer çıktı 4,75 ti sanırım.
Serpil ve ben Tualina nın hamile olduğunu ve testi yenilemesi gerektiğini düşünüyoruz
Kumsalcım hoşgeldin cnm hpt honey hamile:ecrin_bebek:
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet htp-honey hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
allaha sukur maddi problem yok,ama esim o sekilde olunca kendini robot gibi hissetigini soyluyor,bizim bi oglumuz var ikincisi icin iki senedir ugrasiyoz,bi problem cikmadi bende klomen kullandim bu ay bakalim...
canlarım nasılsınız herşey yolundamı varmı güzel haberler geçmişe bakamadım çok vaktim yok
kız senin ağzını yiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ben cokacimcoookŞeker leblebicim ve esmeraldacım bu topikte herkes hamile olacak hem de çok kısa bir süre sonra
gerçektenmi kızlar çok ama çok sevindim ya süper bir haber bu hıneycim tebrik ederim bitanem rabbim sağlıkla kucakalamyı nasip etsin canım allah nazarlardan korusun sizi
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gerçektenmi kızlar çok ama çok sevindim ya süper bir haber bu hıneycim tebrik ederim bitanem rabbim sağlıkla kucakalamyı nasip etsin canım allah nazarlardan korusun sizi
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
mısracım fatoşcum sizeler naıslsınız kızlar ay çok özledim sizi
kız senin ağzını yiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ben cokacimcoook
Şeker leblebicim ve esmeraldacım bu topikte herkes hamile olacak hem de çok kısa bir süre sonra
nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnn hpt honey hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bugünn
ohhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhh yandan :)))):lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
iyyim canım şükürler olsun işler yoğun cumartesi ehliyet sınavı var tekrar yapıyorumKumsalcım bugün belimde kasığımda çok ağrı var .Sen nasılsın tatlım?
canım benim ya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kumsalım biz bugün çok oynadık yorulduık ama hadi seni yanlız bırakmayayım ver elini :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım benim ya kusura bakmayın işlerden giremedim canlarımopuyorumnanaktandünden beri seni göremeyince merak ettikk canımmolumunekankayizsmile:lepi::Saruboceq: topiğimiz maşallhh uğurluu canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?