Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

eşin istemiyormu canım... neden maddiyat olaylarından mı başka sebeptenmi sizin sorununuz neydi bebekle ilgi olrak...

allaha sukur maddi problem yok,ama esim o sekilde olunca kendini robot gibi hissetigini soyluyor,bizim bi oglumuz var ikincisi icin iki senedir ugrasiyoz,bi problem cikmadi bende klomen kullandim bu ay bakalim...

way be devlete bak. bizim buradada 40 yaşının üzerindekilerin ilaç parasını bile ödemiyor.

dualarmız hepinizle canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tualina yı diyorsun tatlım ,test yaptırdı çok sınırda bir değer çıktı 4,75 ti sanırım.
Serpil ve ben Tualina nın hamile olduğunu ve testi yenilemesi gerektiğini düşünüyoruz

yok canım nihalden bahsediyor nihal hanım tatile bir gitti bizi unuttu klava:

Kumsalcım hoşgeldin cnm hpt honey hamile:ecrin_bebek:

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet htp-honey hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gerçektenmi kızlar çok ama çok sevindim ya süper bir haber bu hıneycim tebrik ederim bitanem rabbim sağlıkla kucakalamyı nasip etsin canım allah nazarlardan korusun sizi
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

allaha sukur maddi problem yok,ama esim o sekilde olunca kendini robot gibi hissetigini soyluyor,bizim bi oglumuz var ikincisi icin iki senedir ugrasiyoz,bi problem cikmadi bende klomen kullandim bu ay bakalim...

hımmm anladım tatlım şükürler olsun rabbim sana anneliği bir kez tattırmış inşallah yine tattırır yş sıkıntın yoksa ve eşinin sperm değerlerinde sorun yoksa bence de bekle biraz...

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kumsalım biz bugün çok oynadık yorulduık ama hadi seni yanlız bırakmayayım ver elini :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnn hpt honey hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bugünn

sorma canım ders çalışıyorum hafta sonu ehliyet sınavım var
sen nasılsın çok özledim sizleri
evet kızlar söyledi çok mutlu oldum inan honeycim için darısı bizim başımıza bitanem:Saruboceq:

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ohhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhh yandan :))))
Kumsalcım bugün belimde kasığımda çok ağrı var .Sen nasılsın tatlım?
iyyim canım şükürler olsun işler yoğun cumartesi ehliyet sınavı var tekrar yapıyorum
sakın kendini yorma mısracım bol bol dinlen uzan canım
kumsalım biz bugün çok oynadık yorulduık ama hadi seni yanlız bırakmayayım ver elini :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım benim ya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
dünden beri seni göremeyince merak ettikk canımmolumunekankayizsmile:lepi::Saruboceq: topiğimiz maşallhh uğurluu canımmm
canım benim ya kusura bakmayın işlerden giremedim canlarımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…