Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aminnnnnnnnnnn kumsalım aminn şu rakı işini özelinde yazarım :)))))))))))))))))))))olumunekankayizsmile

BİZ ELELELE GÖNÜL GÖNÜL GÖNÜLE
BİZ BERABERİZ
BİZ AŞIĞIZ BİZ SEVENİZ
BİZ HEP BÖYLEYİZ
BİR GÜLERİZ BİR AĞLARIZ OFFF
BİZ HEP BÖLEYİZ
TÜKÜZ DOĞRUYUZ ÇALIŞKANIZ BİZ NE MUTLU DİYENİZ...................................!!!!!!!!!!

HAYDİ ŞİMDİ ELLER HAVAYA, ELLER HAVAYA;

BİZ ELELELE GÖNÜL GÖNÜL GÖNÜLE
BİZ BERABERİZ
BİZ AŞIĞIZ BİZ SEVENİZ
BİZ HEP BÖYLEYİZ
BİR GÜLERİZ BİR AĞLARIZ OFFF
BİZ HEP BÖLEYİZ
TÜKÜZ DOĞRUYUZ ÇALIŞKANIZ BİZ NE MUTLU DİYENİZ:dance::dance::dance:

yeni ateş tablom yeni umutlarım :))

21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7 Ç
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance::dance:

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey:

kumsal busecan grafih hazırladı bana :)) ateş tablosu yapıyoruz

zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:CüvCüv::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortakvereliniortak

kızlar çıkmak zorundayım ama yarın burdayım allahın izniyle hepinizi çok öpüyorum allaha emnet olun çok kaynatmayın okuyamam sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…