Hamiş olunca direkt sigarayı bırakıyorsun cnm.:))))))))
Ben her ne kadar 3 gündür kıvransamda
birde sigara bıraktıran ot bulsak ne dersiniz
kız varya bir hamiş kalayım gidip yeşilaya üye olucam ne sigarası bir daha yoookk yoookkk kıyarmıyım ben mucizeme o bi gelse annesinide adam edecek....
bende işe yaramaz beyinde bitiremiyorum benim tek çarem bebek ... serpillllllll bebek için bişey yap banaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
rabbimm inşallhh zamanıı gelince o güzel yüzünü güldürecek canım sabır ve kanaat bunu başarırsak olacak emin ol buna:Saruboceq:
Serpilcim gelenler bilirler benim keklerimi cnm:)))))))))))
Ben de aynen senin gibi diyordum ama çokkkk zor bırakmak esmeraldacım.
Eşime yalakalık yapıyorum resmen 1 nefes versene diye :)))))))))))
Günde 1 paket içiyordum düşün halimi
Hamiş olunca direkt sigarayı bırakıyorsun cnm.:))))))))
Ben her ne kadar 3 gündür kıvransamda
ayyyyy ne hareketli birgündüü adranali bol :)) hamişi bol adayları bol bereketli topiğimiz
Vayyyyyyyyyyyyyyyyy bugün gelen misafirlerimize inanamıyorum.
valla bu ayda bir numara olmazsa bu aydan sonra hem sigarayı bırakmayı hemde hayıtı denemeyi düşünüyorum....
kızlar çıkmak zorundayım ama yarın burdayım allahın izniyle hepinizi çok öpüyorum allaha emnet olun çok kaynatmayın okuyamam sonra
BİZ ELELELE GÖNÜL GÖNÜL GÖNÜLE
BİZ BERABERİZ
BİZ AŞIĞIZ BİZ SEVENİZ
BİZ HEP BÖYLEYİZ
BİR GÜLERİZ BİR AĞLARIZ OFFF
BİZ HEP BÖLEYİZ
TÜKÜZ DOĞRUYUZ ÇALIŞKANIZ BİZ NE MUTLU DİYENİZ...................................!!!!!!!!!!
HAYDİ ŞİMDİ ELLER HAVAYA, ELLER HAVAYA;
BİZ ELELELE GÖNÜL GÖNÜL GÖNÜLE
BİZ BERABERİZ
BİZ AŞIĞIZ BİZ SEVENİZ
BİZ HEP BÖYLEYİZ
BİR GÜLERİZ BİR AĞLARIZ OFFF
BİZ HEP BÖLEYİZ
TÜKÜZ DOĞRUYUZ ÇALIŞKANIZ BİZ NE MUTLU DİYENİZ:dance::dance::dance:
Kumsalcım bugün belimde kasığımda çok ağrı var .Sen nasılsın tatlım?
mısracım fatoşcum sizeler naıslsınız kızlar ay çok özledim sizi
vallhii ellerine sağlık harbiden çok marifetlisin nazarardan korusun Alalh harbiden ben hiç anlamıyorum(
inanmıyorum sana bilmezmisin pasta börek kek filan yapmayı aaaaaaaaaaaaaaaa lütfen öğren ben bayılırım öyle şeylere. ben gelince balkonda çay keyfi yapacaktık. ben çayı boş içemem arkadaşım. neyse ben yaparım artıkvallhii ellerine sağlık harbiden çok marifetlisin nazarardan korusun Alalh harbiden ben hiç anlamıyorum(
var kız bıktım diye bir şey satıyorlar istanbulda şişe içinde 59 tlya yokmudur sigaryı bıraktıran bir ot:uhm:
Tatlım vaktin yok ki eve çok geç saatte gidiyorsun.
Ama 1 kez yapsan çocuklara onların mutluluğunuda görüp kendin tekrar yapmak istersin.
bendece vakitsilikten yapmıyorsundur sen. yoksa senin yapamayacağın şey yok bencehaklsınn canım şu sezonu atlatayım çocuklara pasta börek yapmayı senden öğrenirim
var kız bıktım diye bir şey satıyorlar istanbulda şişe içinde 59 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?