Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Hamiş olunca direkt sigarayı bırakıyorsun cnm.:))))))))

Ben her ne kadar 3 gündür kıvransamda

kız varya bir hamiş kalayım gidip yeşilaya üye olucam ne sigarası bir daha yoookk yoookkk kıyarmıyım ben mucizeme o bi gelse annesinide adam edecek....

kız varya bir hamiş kalayım gidip yeşilaya üye olucam ne sigarası bir daha yoookk yoookkk kıyarmıyım ben mucizeme o bi gelse annesinide adam edecek....

rabbimm inşallhh zamanıı gelince o güzel yüzünü güldürecek canım sabır ve kanaat bunu başarırsak olacak emin ol buna:Saruboceq:

bende işe yaramaz beyinde bitiremiyorum benim tek çarem bebek ... serpillllllll bebek için bişey yap banaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

Ben de aynen senin gibi diyordum ama çokkkk zor bırakmak esmeraldacım.
Eşime yalakalık yapıyorum resmen 1 nefes versene diye :)))))))))))

Günde 1 paket içiyordum düşün halimi

rabbimm inşallhh zamanıı gelince o güzel yüzünü güldürecek canım sabır ve kanaat bunu başarırsak olacak emin ol buna:Saruboceq:

Amin canım yaaa haklısın Allah sabredenlere yardım edendir... inşallah tez zamanda hepimize gönderir mucisesini bunu kalpten diliyorum..

Ben de aynen senin gibi diyordum ama çokkkk zor bırakmak esmeraldacım.
Eşime yalakalık yapıyorum resmen 1 nefes versene diye :)))))))))))

Günde 1 paket içiyordum düşün halimi

ddeme kızzz o kadar zorlanıyomusun.... ama bebişini düşün her canın çektiğinde sen artık büyülü bahçe oldun o bakçede minicik bir çiçek var artık...

Hamiş olunca direkt sigarayı bırakıyorsun cnm.:))))))))

Ben her ne kadar 3 gündür kıvransamda

Ya ben nasıl bırakıca bu zıkkımı ya bırakamıyorum bırakmaya çalıştıkça dahada çoğaltıyorum bilmiyorumkismile

ayyyyy ne hareketli birgündüü adranali bol :)) hamişi bol adayları bol bereketli topiğimiz

kesinlikle haklısın serpilim bugün adrenalin en üst seviyelerde olduğu bir gündüama çok güzel bir gündü

Vayyyyyyyyyyyyyyyyy bugün gelen misafirlerimize inanamıyorum.

evet ya bugün ne kadar hareketli bir gün oldu gerçi nerdeyse her günümüz böyle hareketli ama :lepi::lepi::lepi:

valla bu ayda bir numara olmazsa bu aydan sonra hem sigarayı bırakmayı hemde hayıtı denemeyi düşünüyorum....

bu hayıta bende başlamayı düşünüyorum maaşımı alınca mısır çarşısına gidicem hayıt almaya inşallah

kızlar çıkmak zorundayım ama yarın burdayım allahın izniyle hepinizi çok öpüyorum allaha emnet olun çok kaynatmayın okuyamam sonra

tamam ama sende böyle çok geç kalma sık sık gel tamammı canım olumunekankayizsmile özletme kendini :gitme:

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Kumsalcım bugün belimde kasığımda çok ağrı var .Sen nasılsın tatlım?

ama ben sana dedim klava: yok ev silcem yok kek yapcam klava: yorma artık kendini birdebu 3 ay çok önemli bırak iş güç yapma bebiş iyice bir yerleşsin yerine

mısracım fatoşcum sizeler naıslsınız kızlar ay çok özledim sizi

walla bizde seni çok özlüyoruz :sinifsinif: özletme kendini bu kadar

vallhii ellerine sağlık harbiden çok marifetlisin nazarardan korusun Alalh harbiden ben hiç anlamıyorum (
inanmıyorum sana bilmezmisin pasta börek kek filan yapmayı aaaaaaaaaaaaaaaa lütfen öğren ben bayılırım öyle şeylere. ben gelince balkonda çay keyfi yapacaktık. ben çayı boş içemem arkadaşım. neyse ben yaparım artık

Fatoşcum oturduğumda daha çok dinliyorum kafama takıyorum ağrıları.
Öyle eskisi gibi büyük bir hızla yapmıyorum ki cnm.
Ev 200 metrekare zaten sorun.
Birgün evi süpürdüm,ertesi gün viledayla sildim.
Kek yapmazsam bunalıma girerim,bugünde yaptım kızarsınız diye size söylemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…