Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

saka canim benim heryasin ayri guzelligi var,ama yolun sonu malum ne yapsak bosuna ,,,kac yillik evlisin fatoscum

ağustos ta 4 bitiyor 5 yıla giriyoruz canım. sen istanbul da hangi semttensin

kızlarrr ben online nım fakat bişey yazarsanız geçş cvap yazabilirim evi topluyorum bir taraftan öğlen oldu bende iş güç hakgetire...

ooooooh birde çay yap ortalığı topladıktan sonra geç tv karşısına afiyet olsun çayını yudumla :sm_cool::sm_cool:şekerim

hemde ikiz ha ayyyyyyyyyyyy inşallah buda ikiz olur kız kaydirigubbakcemile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

mümkünse tek olsun canım zaten riskli gebelik grubundayım ikiz olunca riskler iki kat artıyor tekre teker gelsinler ,yeter ki gelsinler :)))

ayyy cok uzuldum canim,ikizlere de bayiliyorum ya,normal yolla ikizin olduysa yine ikizin olur belki,,,,ben de bu ay hic belirti yok 6 gunum var benimde regl gunume:Saruboceq:

evet normal yolla ve ailede yok hiç dr çok şaşırmıştı :)) hayırlısı olsun bakalım kızlar...

kizlar su ates olcmeden anlayaniniz varmi,ben uc gundur sabahlari kalkmadan olcuyorum iki gun 36,5 cikti bugun 37 ,anlamadim neden bugun oyle oldu,yumurtam gecen persembe catlamisti

tualina demmkii henüz bir belirti yok ama adetinde gecikti senin ya tekarar bir ucuz test yapsan ne çıkarkii yani yapsann dün hpt honeyede ısrarra ettik en azından kafımızda kalamsınnn

hoş geldin caaanımmm bende çamaşır katlıyorum bir bakiim dedim sen gelmişsin mucksssss

esmeraldamm seni seviyorum birtanemm ya biz yakı yapıştırmıştık sende yakıyapıştırsan ben akşam tekarra bir yakı alayım bu ay yapıştaryım diyorum yani burda bayağı bir cebeleşmeler yapmıştık yakı bardak hayıt yanii .))) elimizden geleni yapıyoruz hpt honeyide okuduysan oda yakı yapmıştı hayıtta kullanıyor du bir denesenn mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

tualina demmkii henüz bir belirti yok ama adetinde gecikti senin ya tekarar bir ucuz test yapsan ne çıkarkii yani yapsann dün hpt honeyede ısrarra ettik en azından kafımızda kalamsınnn

canım ucuzu pahalısı önemli değil ne paralar harcadık bu yolda...ama şu ki kesin sonuç istiyorum ben canım yoruldum artık serpilim...idrar tahlilinin doğru sonuç vereceğine inanmıyorum...ve ilaç aldığım için yanlış sonuç verme olasılığı yüksek..sabaha az kaldı canım arkadaşım yarın belli olur herşey...allah razı olsun hepinizden desteğiniz ve önerileriniz için :)))

serpilciğim htp honey kanda bakmamıştı hiç canım direk idrar yaptı oo, sonuçta benim elimde bir kan testim var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…