Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tualina canım sen geç uyandın biz çok yoğunuz canım

sezenim günaydınmı desem tünaydınmı günün güzel geçsin

fatoözel ala bendende o kadar birde çensi düşük müşterim vardı kafam beynim patladı

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................147
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............31
efnanim..............36
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin

toplam..............370saru boceq: allahımmm bugünümüüz kolay geçirmemeiizii nasip et
Digg Kadın Kategorisine Ekledel.icio.us Kadın Kategorisine EkleTechnorati Kadın Kategorisine EkleFurl il

canım herşeyden öte değerinin katlanması güzel ve hep katlanacak

şunu unutmaki kimse sahipsiz değil yaradan sana yardım edecek benim kızkardeşim almanyada tek başına kimsesiz hamilelk geçirdi ama yaradan yardım etti işte sanada edecek

teyzeden Alalh razı olsun onun o güzel yüreğine sağlık ellerinden öptüğümü lütfen söyle

3 ay bekle bakalım nazarla a gelmesin sonra millete sürprsiz yaparsın canım ayy aslında çok şey yazacağımda a hem fazla yoğunum hemdu fazla duygu modundayımm
senii seviyorummmmmmmmmmmmm

honey stres yapma canım, gebeliğin baş düşmanı stres...isterse göçsün ev önmelimi canım...geçsin 3 ayın rutine binsin hamileliğin , bir kadın tutarsın dip köşe yaptırırsın...yemek işinide düşünme kahvaltı falan idare etsin enişte baba olacak kolay değil....uzan kanapeye al kumandayı eline keyfine bak anacığım...misafirin çok uzaklardan yıllar sonra geldi ne olur kıymetini bil....

geldimmmmmmmmmmmmmmmm entersan kaçıncı gündesin ikinci çizgi silik bile olsa hamileisn 12 gün kanda kesin belli oluyor canım

ilçatan olabiliyor canım zada olda beta yükselebiliyor hormon aldığımız için...benim yükselmişti mesela...bence kanda baktır çok yüksekse hamilesin demektir :)))

sana katılıyorum cancanımm

ilçatan olabiliyor canım zada olda beta yükselebiliyor hormon aldığımız için...benim yükselmişti mesela...bence kanda baktır çok yüksekse hamilesin demektir :)))

ben o zaman hic hayal kurmayim,adetimi bekliyeyim,kan yaptirmak istemiyorum ,cunku umitlenince daha kotu yikim oluyor,:1no2:

bencede bekle canım... adetin geçerse (hoş benim 4 gün geçmiştide :)) bir kan yaptır, enterasancığım klomen ve çatlatma iğnesi hem geçikme hemde betada yalancı yükselme yapabiliyormuş kuzum buna hazırlıklı ol...bol bol dua edelim rabbim hayırlısı versin hakkımızda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…