evet kızlar çok duygusalım salya sümük oluyom hemn yaaaaaaaaa kardeşlerimin hepsi ayrı yerlerde çok uzak biri ordu dieri alman ya oo evet iyiki teyzem var kıs çok yaşlı 75 ama çok titiz becerikli akıllı mükemmel bi kadın oda yalnız eşim sen bilirsin dedi kendisi ne yicek onu düşünüyorum bazen sonra amannnnn ölmezya diorum çok dağınık her yeri dağıtıyo sonra ben nasıl baş ederim evin temizliğiyle özellikle mutfak ev çok büyük neyseki üst katı fazla kulanmıyoz kimsede bilsin istemiyorum hamileliği aileme bile sölemedim söle 3 ay geçsin
kizlarrrr yardim edinnn....test yaptim
testi yaptim ikinci cizgi bulut gibi var yok gibi,,,,,ilactan olabilirmi,,,tecrubeniz benden cok sizin yaaaaamafoldumben
canım klomen mi kullandın...
honey stres yapma canım, gebeliğin baş düşmanı stres...isterse göçsün ev önmelimi canım...geçsin 3 ayın rutine binsin hamileliğin , bir kadın tutarsın dip köşe yaptırırsın...yemek işinide düşünme kahvaltı falan idare etsin enişte baba olacak kolay değil....uzan kanapeye al kumandayı eline keyfine bak anacığım...misafirin çok uzaklardan yıllar sonra geldi ne olur kıymetini bil....
evet bugun klomen biteli 12 gun oldu,pregny vurulmam da 11 gun,,,,ilactan demi bu sonuc ,,,,ahhh ne yapalim,,,
adetine kaç gün var canım
ilçatan olabiliyor canım zada olda beta yükselebiliyor hormon aldığımız için...benim yükselmişti mesela...bence kanda baktır çok yüksekse hamilesin demektir :)))
ben o zaman hic hayal kurmayim,adetimi bekliyeyim,kan yaptirmak istemiyorum ,cunku umitlenince daha kotu yikim oluyor,:1no2:
geldimmmmmmmmmmmmmmmm entersan kaçıncı gündesin ikinci çizgi silik bile olsa hamileisn 12 gün kanda kesin belli oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?