teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
inş bu kadar çalışmaya inşşşşşşşşşşşşşşşşş cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::
kızlar ben geldim çok yorgunum canım çıktı çarşıda sıcak mahvetti...siz dönün hadi ben alkışlıyorum sizi :))
kızlar ben geldim çok yorgunum canım çıktı çarşıda sıcak mahvetti...siz dönün hadi ben alkışlıyorum sizi :))
:teytey::hulya:delikafadulden:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt bu senasa bayılıyorum ya
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
lütfen bolca dinlen bak dua ediyorum senin için hamilelerin duaları kabul olurmuşsezenim kımıldamadan ystarsamm iyi gibi canım yan yatamıyorum
ayy yerre süper oldu rahatladım bu senas harika alkışlarda süperr yeter
lütfen bolca dinlen bak dua ediyorum senin için hamilelerin duaları kabul olurmuş
ayağının altına yüksekçe yastık koy öyle yat bir de güzel dinlendirici bir müzik aç derin nefes al ve bol su iç canım benim herşey güzel olacak
ay yeter mi kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
nerede alkışların hadii para yapıştı izleynler para yapıştırıyor:içelim::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
walla bu halay seansları banada çok iyi geliyor acayip stres atıyorum sanki gerçekten oynuyor gibi yoruluyorum birde ohaoldumsmileayy yerre süper oldu rahatladım bu senas harika alkışlarda süperr yeter
yetmezmı diyosun akşama gene yaparızz :teytey:
walla bu halay seansları banada çok iyi geliyor acayip stres atıyorum sanki gerçekten oynuyor gibi yoruluyorum birde ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?