gebelikte orayı tıklayım eteş ölçme topiği var fatoözell
Nbr kızlar?
Ben sabahın köründen beri hastanedeydim,tahlillerimi yaptırdım 10 günde rapor aldım.
Şu anda hiç ama hiç iyi değilim çok yorgunum,yine kanama oldu
Honey sen ne durumdasın cnm?Dr a gittin mi?
Nbr kızlar?
Ben sabahın köründen beri hastanedeydim,tahlillerimi yaptırdım 10 günde rapor aldım.
canım ben toplamda yani ilk günden beri 3,6 kg almıştım en son şu bir haftada ne oldu bilmiyorum.ama doktor çok iyi dedi bana.ama sanki 15 kg almış gibiyim o kadar şiştim ki anlatamam..
hoşgeldin sezencimm ege bebiş nasıll??
canımm teyzesi iyi oğluşum maşallah büyüyoruz işte..bu hafta sonunu bekliyoruz denize girmek için..
şimdi kötü bir haber aldm arkadaşlar. tayland da bir kuzenim var. az önce görüştüm. beyninde 2 tane timör saptanmış. elim ayağım kurudu sanki. ne yapacağımı şaşırdım. bu hafat içinde istanbula gelecekmiş. burada bir hastaneye görünmek için. çok üzgünüm ben ya. lütfen onun içinde dua edin.
çok üzüldüm kaç yaşındaydı canım? çok geçmiş olsun inşallah iyi bir tedavi ile iyileşir Amin.
Nbr kızlar?
mısracım lütfen dinlen doktorun dediklerinden çıkma ve moralini sakın bozma seni çok iyi anlıyorum benim de lekelenmelerim olduğunda düşük yapacaksın dediler her gün ağladım üzüldüm.ama unutma eğer o sıkı sıkı tutunduysa sana ve hayırlısı ise ayrılmayackatır senden ama kötü bişey olacaksa da sen 9 ay kımıldamadan yatsan da olacaktır yine de..kanama her kadında farklı oluyor benim arkadaşım 9 ay boyunca kanama gördü maşallah aslan gibi evladı var aklına hep iyi şeyler getir tamam mı canım bolca dua et..
SERPİLİMMM ŞEFTALİN BAL GİBİ ÖPÜYOR SENİ..
İnanılmaz sinirlerim bozuk 10 dk dır ağlıyorum.Çokk yorgunum tuşlara bile zor basıyorum
şuan 4 hamilemiz var topicde rabim onları korusunn
serpil, mısra, hpt_honey, ahsen, sezen, nihal, buse ve adını yazamadığım topiğe giren tün arkadaşlar. hadi hep birlikte mısra ile bebeği için hpt_honey ile bebeği için dua edelim. Rabbim meleklerini onlara bağışlasın. sağlık ve mutlulukla doğacakları günü görmeyi nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Rabbim arkadaşlarımızı ve bebeklerini nazarlardan koru yarabbim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar 2 de randevum var çok sancım var öle yatıyorum mısra ayakta kallma bitanem lütfennnnn
kızlar 2 de randevum var çok sancım var öle yatıyorum mısra ayakta kallma bitanem lütfennnnn
Sürekli yatmam mümkün değilki cnm mutlaka kalkıyorum hadi bu 10 gün yatayım sonra işbaşı yine ayaktayım
Honeycim ultrasonda senin bebiş görünmüş müydü?Benim ki halen görünmüyor((((Dr bu hafta görmek zorundayım hem bebeği hem kalp atışını dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?