Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Nbr kızlar?
Ben sabahın köründen beri hastanedeydim,tahlillerimi yaptırdım 10 günde rapor aldım.
Şu anda hiç ama hiç iyi değilim çok yorgunum,yine kanama oldu

Honey sen ne durumdasın cnm?Dr a gittin mi?

mısracım iyi bir haber değil ama moralin,i bozma canım hakkıdan hayırlıısı neyse o olsun bu tarz kanmalara dikkaet etmek lazım doktorun ne diyor CADIARZU

mısracım hemen moral bozmuyoruz canım bu her hamile kadında olabilecek bir şey. moralini yüksek tut. allaha dua et ve dinlen.

ınanılmaz sinirlerim bozuk 10 dk dır ağlıyorum.Çokk yorgunum tuşlara bile zor basıyorum

serpil, mısra, hpt_honey, ahsen, sezen, nihal, buse ve adını yazamadığım topiğe giren tün arkadaşlar. hadi hep birlikte mısra ile bebeği için hpt_honey ile bebeği için dua edelim. Rabbim meleklerini onlara bağışlasın. sağlık ve mutlulukla doğacakları günü görmeyi nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Rabbim arkadaşlarımızı ve bebeklerini nazarlardan koru yarabbim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar 2 de randevum var çok sancım var öle yatıyorum mısra ayakta kallma bitanem lütfennnnn

İnanılmaz sinirlerim bozuk 10 dk dır ağlıyorum.Çokk yorgunum tuşlara bile zor basıyorum

ama mısra moral çok önemli sende biliyorsun. lütfen lütfen lütfen moralini yüksek tutmaya çalış bir tanem iyi şeyler dşünki iyi şeyler olsun

şuan 4 hamilemiz var topicde rabim onları korusunn

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

olumunekankayizsmile:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sürekli yatmam mümkün değilki cnm mutlaka kalkıyorum hadi bu 10 gün yatayım sonra işbaşı yine ayaktayım

Honeycim ultrasonda senin bebiş görünmüş müydü?Benim ki halen görünmüyor ((((Dr bu hafta görmek zorundayım hem bebeği hem kalp atışını dedi

Fatoşcum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim cnm benim

canım ilk gittiğimde var demişti bu olasbilir demişti kanamam olunca göremedi bu gün 3 gün geçti görecek kısmetse korkuyorummmmmmmmmmmm

honeyy aklımız sende ve mısrda dualarımzı sizmle haftsonu hep aklımdaydınzı biz busecan fatoözel ben hep dualar ettik içinizi ferhh tutun inşallhhh bebeileriniz sapasağlam kalacak inşallhhhh ikinizde riskli dönemlerdesin,z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…