Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar sıkıntılı dönemleredsinzi ben kaç tanıdğım sizn gibi oldular ama bebekleri tutundu dualarımız siiznle inşallhh sağ salim kalacaklar inşallhhh

mısram tatilin olmuyomu bebeğim inşişllhhhhh herşey güzzel olcak yattttttttt lütfen benim ev bok gibi oldu nerdeyse kokcak ama yatıyorum lütfen yat kalkma ilk boş gebelğimde annem olmasına ramen kalkıyodum şimdi yatmaya çalışıyorum çünkü kalkınca ağrım artıyo nezamn gitcen dr aaaa

tamam mısra dinen ben seni aryacağım sakinleşde biraz

hpt honeyimm muhakak haber ver öğleden sonra burda olurum birazdan yine tapuda olucamm dualarımzı seninle ve tüm hamilerde

canımsınnnnnnn serpilim çok doğrub sölüyosun herkes hamile deilmiş gibi davranırken bize noluyo ya herşeyi zor elde ediyoz offff

Yıllık iznim var ama ben onu çokk kritik bir zamanda kullanmak istiyorum zaten şu an istesemde vermezlerdi çünkü müfettiş var.Bu yüzden rapor aldım

Dr beni Cuma gün gördü,Cumartesi muayene etmedi ama yine gördü PROGESTAN IN 200 mg nı ve bir iğne yazdı düşük için.

Ben birkaç gün geçtikten sonra gitmeyi düşünüyorum

Benim ki damla şeklinde ve kırmızı değil pembe renkte cnm.
Sen ilk gebeliğinin boş gebelik olduğunu ne zaman anladınız cnm,yani kaçıncı haftandaydın?

mıracım yat elini göbeğine koy ne ddua biliyosan oku ben namaz bile kılamıyom wc ye zor kalkıyom ağrıdan dua rahatlatıyo emin ol bide sağ elinin işaret ğparmağınuı göbeğine sok el mübdin de eşininde 99 kere demesi gerekrmiş benimki yapmıyo düşük ıolmaması için bunlar ccanımmmmmmmm

canımsınnnnnnn serpilim çok doğrub sölüyosun herkes hamile deilmiş gibi davranırken bize noluyo ya herşeyi zor elde ediyoz offff

evet rabbim bekide zoru sevdiğimiz için güçlü karekterde olduğumuz için zordan zevk aldığımızı bildiğiiçin belkide bunları yaşatıyor

Benim ki damla şeklinde ve kırmızı değil pembe renkte cnm.
Sen ilk gebeliğinin boş gebelik olduğunu ne zaman anladınız cnm,yani kaçıncı haftandaydın?

mısra 8 hafta felandı bebeğim sen onla kıyaslama dr öle bişi demedikihem benimki sık sık kahveler gelmişti yatmadım ben korkuyorum çünkü başıma geldi aynısı olmasın die dr öle olabilir dince de çok korktum bu gün kesseye bakılcak senin nezamn bakılcak

Canım işte en son Cuma gün baktı dr,1 hafta sonra kesin bebeği ve kalp atışını görmem lazım dedi.Yani bana kaldı istediğim zaman gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…