Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

mısram lütfen sıkma canını herşey çok güsel olcakkkkkkkkkkk göbek tokuştrcazzzzzzzzzzzzzzzz

ınşallah prensesim inşallah ben şimdi çıkıyorum.Hastane dönüşü haber ver ltf.Çok öpt

mısra ve honey kızlar allahın izniyle kucaklıcaksınız bebişlerinzi moralinizi bozmayın sakın pozitif olun
bol bol dua edin kızlar ben ediyorum sizin için bebişleri kucaklayacağınız günleri düşünün ve lütfen yatın dinlenin işleri düşünmeyin şuan en çok istediğiniz varlık sizin bedeninizde bunu unutmayı sakın çok öpüyorum sizi allaha emanet olun

honey mısram bende dua ediyorum sizler için canlarım
fatoş nihal ahsen nasılsınız kızlarr
serpoş canım işlerin yoğun sanırım
uykum var benim başım ağrıyo gece yatamadım
ağrı kesicide içemiyorum

geçmiş olsun canım biraz yat uzan azıcık kestir dinlen. yokmu öyle bir şansın

geçmiş olsun canım allah şifa versin.ben iyiyim çok şükür geçen benimder iki gün başım ağrıdı bende almadım ağrı kesici ama parol alsammı diye düşündüm hamilelikte veriyor doktorlar.
ahsennn ponponum nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın güzel geçmiş tatilin oh dinlenmişsindir ne güzel.kırmızılar gelmiş gecikmeli olarak olsun bir dahaki aya inşallah.allah hayırlısını versin.

mısra honey canlarım dualarımızla yanınızdayız.inşallah meleklerinizx size sımsıkı tutunmuşlardır.hiç korkmayın.allah yardınmıcınız olsun

nihalcim hoşgeldin canım nasılsın nasıl geçti tatil
yok canım daha bitiremedik yasini (

nihalcim hoşgeldin canım nasılsın nasıl geçti tatil
yok canım daha bitiremedik yasini (
kumsal eyvahedigeldismile canımmmm iyiyim canım çok güzel geçti kırmızılarım çok akıllıydı 10 gün gecikmeli geldi bu gun :)))))))) nasıl bir tuaflık ama sen nasılsın hangi dönemdesin yumurtlama ? bekleme ?

serpillllllllllllllllllllllll buseeeeeeeeeeeeeeee ahsennnnnnnnnnnnn fatoşşşşşşşşş kumsalllllllllll hapy_toneeeeeeeee mısraaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa nerelerdesinizz

fatoşşş nerelerdesin canımm sana geçmiş olsun diyemedim canım çokçokçok geçmiş olsun

sağol bebiş bugün senle hasret gideremedik ama ben 1 haftadır sürekli böyleyim çoooooooooooook yoğun alsanaalsanasmile

serpillllllllllllllllllllllll buseeeeeeeeeeeeeeee ahsennnnnnnnnnnnn fatoşşşşşşşşş kumsalllllllllll hapy_toneeeeeeeee mısraaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa nerelerdesinizz

burdayız kız dur bağırma patron duyacak kaydirigubbakcemile3

kızlar yasin bitti mi liste nerde bulamadım

walla yasini okuyamıyoruz nedense hepimize bir rehavet düştü. tembellikmi yapıyoruz nedir anlayamadım. yine bir tek serpil okumuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…