serpillllllllllllllllllllllll buseeeeeeeeeeeeeeee ahsennnnnnnnnnnnn fatoşşşşşşşşş kumsalllllllllll hapy_toneeeeeeeee mısraaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa nerelerdesinizz
ohhh seslenince herkez geldii :))))))
canımmmmm aklım inan hep burdaydıısen yokken halaylarda hep senin yerine ben oynadım delikafadulden :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
biliyorum elbetteki ama seni çok merak ettikcanımmmmm aklım inan hep burdaydıı
KIZ patron geldi ondannnnn giremiyorum kaçamak yaptımserpillllllllllllllllllllllll buseeeeeeeeeeeeeeee ahsennnnnnnnnnnnn fatoşşşşşşşşş kumsalllllllllll hapy_toneeeeeeeee mısraaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa nerelerdesinizz
hayır bitmedi bitiremedik dahakızlar yasin bitti mi liste nerde bulamadım
kızlar 2 de randevum var çok sancım var öle yatıyorum mısra ayakta kallma bitanem lütfennnnn
Nbr kızlar?
Ben sabahın köründen beri hastanedeydim,tahlillerimi yaptırdım 10 günde rapor aldım.
Şu anda hiç ama hiç iyi değilim çok yorgunum,yine kanama oldu
Honey sen ne durumdasın cnm?Dr a gittin mi?
umut10, nhlkpr+, busecan35+, fatosozel+
merhaba kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile2
ben geldimmmmmm olumunekankayizsmile
merhaba arkadaşlar
hoşbulduk canım iyiyim yorgunum biraz sadeceooooooooo hoşgeldin canımm nasılsın
merhaba arkadaşlar
umut10, nhlkpr+, busecan35+, fatosozel+
merhaba kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile2
ben geldimmmmmm olumunekankayizsmile
kaçak buseeeeeee patrona saygılar :enbuyukkk:
aaa sahi sende yokyun dime bende yoktum 10 gun ama hpt_honey hamileymiş canım ama biraz zor gunler geçiyorlar mısra ile öle öğrendım bu gun kanamaları olmuş biraz dua ediyoruz onlarahoşbulduk canım iyiyim yorgunum biraz sadece
15 gün de özlemişim sizi :1hug:
ne var ne yok varmı yeni hamişlerimiz ben yokken halay çektinizmi
mısrayı biliyorsun ondan sonra hpt_honey hamile onada halay çektik ama şimdi mısramızda honeyimizde sancı çekiyorlar ve biraz da lekelenme gibi kanamaları var. honey bugün doktora gitti daha haber gelmedi. mısra rapor aldı. evde dinlenecek inşallah.hoşbulduk canım iyiyim yorgunum biraz sadece
15 gün de özlemişim sizi :1hug:
ne var ne yok varmı yeni hamişlerimiz ben yokken halay çektinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?