Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpillllllllllllllllllllllll buseeeeeeeeeeeeeeee ahsennnnnnnnnnnnn fatoşşşşşşşşş kumsalllllllllll hapy_toneeeeeeeee mısraaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa nerelerdesinizz

tatile gidip gelince insanın sesi böyle güüüüüüüüür çıkıyor herhalde delikafadulden buraa pinekleyenler de cılız cılız bizim gibi kafamçokkarıştı

serpillllllllllllllllllllllll buseeeeeeeeeeeeeeee ahsennnnnnnnnnnnn fatoşşşşşşşşş kumsalllllllllll hapy_toneeeeeeeee mısraaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa nerelerdesinizz
KIZ patron geldi ondannnnn giremiyorum kaçamak yaptım
kızlar yasin bitti mi liste nerde bulamadım
hayır bitmedi bitiremedik daha

kızlar 2 de randevum var çok sancım var öle yatıyorum mısra ayakta kallma bitanem lütfennnnn

canımm hayırlı haberle gel inşşşş hepinize dua ediyoruzz kalbimiz sizlee

canım mısracımm sende yat dinlen bilgisayar başında olmayın bence kızlarr allaha emanett olunn

umut10, nhlkpr+, busecan35+, fatosozel+

merhaba kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile2

ben geldimmmmmm olumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar

merhaba canım

umut10, nhlkpr+, busecan35+, fatosozel+

merhaba kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile2

ben geldimmmmmm olumunekankayizsmile

ebrarcııııııııııııııııım sen erkenmi geldin 1 haftan daha yokmuydu senin nasılsın canım

kaçak buseeeeeee patrona saygılar :enbuyukkk:

busenin patronuna benden de saygılar alsanaalsanasmile :enbuyukkk:ama en büyük saygı kendi patronuma alsanaalsanasmile

hoşbulduk canım iyiyim yorgunum biraz sadece

15 gün de özlemişim sizi :1hug:

ne var ne yok varmı yeni hamişlerimiz ben yokken halay çektinizmi
aaa sahi sende yokyun dime bende yoktum 10 gun ama hpt_honey hamileymiş canım ama biraz zor gunler geçiyorlar mısra ile öle öğrendım bu gun kanamaları olmuş biraz dua ediyoruz onlara

hoşbulduk canım iyiyim yorgunum biraz sadece

15 gün de özlemişim sizi :1hug:

ne var ne yok varmı yeni hamişlerimiz ben yokken halay çektinizmi
mısrayı biliyorsun ondan sonra hpt_honey hamile onada halay çektik ama şimdi mısramızda honeyimizde sancı çekiyorlar ve biraz da lekelenme gibi kanamaları var. honey bugün doktora gitti daha haber gelmedi. mısra rapor aldı. evde dinlenecek inşallah.

ikisi içinde çok sevindim umarım sıkıntıları geçer hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alırlar :teytey:

hpt_honey gelmedi mi dr den hala yaa aklım onda valla canım ya benim için hamile demişti :)) ona süpriz oldu rabbım korusun sağlıkla geçsin hamileliliği güzel yürekli arkadaşım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…