Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bu iyiye işaret canım hadi güzel haberini alalım seninde ama vallhi hamile kalmak ayrı dert hamileliği geçirmek ayrı dertakannehir

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................161
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............31
efnanim..............36
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin
TOPLAM..............384

Kızlar hastaneye gidip düşük önleyici iğne mi vurdurdum.
Honey geldi mi?
Kanamam çok az ,hani reglinin başında ya da sonunda pembemsi bişey olur ya aynen öyle ama dr un tavrı ve söylemleri çok olumsuz

mısra üzülme ne olur ama çok dikkat et. inşalah bebeğin senle kalacak canım benim. o iğne çok işe yarıyormuş.ama sürekli yat dinlen oda çok önemli.

doktorun tavrı neden çok olumsuz ne dediki

mısra üzülme ne olur ama çok dikkat et. inşalah bebeğin senle kalacak canım benim. o iğne çok işe yarıyormuş.ama sürekli yat dinlen oda çok önemli.

Canım bugün dr u görmedim cuma ve cumartsesi günü dediği şu bizim için gelen kanın rengi önemli değil pembe de olsa kan yani düşük tehliken var dedi.
Ama birçok kişiye göre kanın rengide miktarıda önemli ben bu işi anlamadım kafam karıştı

kafan karışmasın korkularını yen benim kaç tane tanııdğım bu şeklde gebeliklerine devam ettiler yaradan nasip ettiyse sende devam edecksin iğnen faydalı olacak canımcımmolumunekankayizsmile

biliyormuusn ben her doktora inanmıyorum doktorda tavırda önemli:umursamaz:

o halde şimdi yapılması gereken tek şey dinlenmek. mümkün olduğu kadar yattığın yerden kalkmayacaksın klava: hatta gerekli olan şeyleri eşin yanına getirsin bir sehpa üzerine diz onları kalkmadan ye iç aç televizyonuda ooooooooh uzat bacaklarını. ye iç keyfine bak. arada bebişimizide okşa ama ona deki. annen seni çok uzun zaman özlem ve hasretle bekledi şimdide sen onu yanlız bırakma gelişimini tamamla ve sağlıkla kucağıma gel de. a.s.

sana aynenn katılıyorumm:bbo:guclubacismilelmaz:

Eşimi arada bul çokkk geç gelir.
Bebişlede sürekli konuşuyorum birazdanda uzanacağım merak etme cnm benim

Serpilcim honeyi aradım teyzedeymiş hatta orada kalmayı düşünüyormuş:))))
Dr.kesen biraz daha iyi görünüyor ama birşey söylemek için çok erken demiş.
Progestan vermemiş çünkü içtiğin taktirde bebek düşerse ameliyat etmek zorunda kalırım,ilaç içmeden düşerse regl gibi olur demiş.,
Honeyim saolsun benim durumumuda sormuş dr a ;bebek görünmüyormuş demiş dr da geç döllenme olabilir demiş

dualarım her ikinizle birlikte wallahi bugün aklımda sadece kuzenim, mısra ve honey var. Allah yardımcınız olsun. Sürekli dua edicem sizin için. Lütfen kendinize iyi bakın. Honeyin numarası yok arayamıyorum görüşürsen onu sevdiğimi söyle kendie iyi baksın oda

merhaba,,,,,,misra ve honey,korkmayin kizlar benim kuzeniminde oyle olmustu,iki uc ay dikkat etti sonrasi sorunsuz tamamlandi,umarim sizde bu sureci cabuk atlatirsiniz ,dua ediyorum canim size,,,,,

bana da dualarinizla yardim edin arkadaslar,,,,,,,,,atesim 36,7 den asagi dusmeyince,ben bugun de idrar testi yaptim,ikinci cizgi yine silik cikti,regl vaktim 6 si,yani yarin,,,,dok,dan randevu aldim sabah icin,sabaha hasta olmazsam gidip kan tahlili yaptircam,,,ama icimde bu gece hasta olcakmis gibime geliyo.akintimin rengi koyu sari oldu cunku,ben adet oncesi oyle oluyorum ,,,,bi taraftanda ates yuksek devamda,,,uuufffff karistim iyice ,sabir artik,yarini bekliyorum,noktayi koyacagiz bu ay ki seruvenimizin...negatif veya pozitif,,hayirlisiiii,,,,,,:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sabaha dualarinizi gondern lutfen,,,,misafirlerimden dolayi giremiyorum,,,,ben size en uygun bi zamanimda donmeye caliscam,,,hepinizi opuyorum,,,,:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…