Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aklım mısrda ve honeyde

benimde wallahi. bugünüm çok kötü geçti sabah kuzenimin haberi ardından mısranın haberi peşinden honey. yıktılar lan bugün beni

kızlar ben izin aldım yaaa eve gidiyorum kırmızılar karnımı ağırttı çokk geç geldi pirr geldi :)))

ooooooooooooh dün tatilden gel bugün izin al eve git. paşa keyfi walla sempatiksalakcinni

kızzzzzzzzzz bize havamı atıyooooooooon neeeeeeeeeeyohaoldumsmile

kızlarr geldim sular içersindeyim leş gibiyim hava sıcakkk

ahsenimm busecanımm nihalimmmmmmmmmmmm canlarım geçmişi okuyorum kumsalımm balalrrımm ayyyy anam ağladı kızlarrr

hoşgeldin serpilim işlerini haledebildinmi

patron şehirdışına çıksada konuşabilsem sizleee offkaydirigubbakcemile3

gitmiyormu daha klava: söyle ona seni rahat bıraksın

ahsenn bir sen bir ben birde bebek var bu gun kaydirigubbakcemile5

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nhlkpr, ahsen_81+

walla günün esprisi buydu süper bayıldım ben buna alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

benimde biraz işlerim var gelirim inş. kızlar bugün çokk yoruldummm akannehir

oooooooooh ne güzel tailde gelen yoruldum diyor klava: biz ne yapalım :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnn

hpt_honey için 41 kere nazar boncuğu unutmadan yapayım hemen :)

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canlarım işlerimi halletim akşamda erkek kardeşim için ev baıkcaz malum evini tutayımda eşaylarını alalım .))

kendi isteği ile paşa paşa gitmiyorsa bide kendi isteğimizle göndeririz kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

keşkeeeeeeeeeee gitsin yaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama
mısraa çok mu kötü
tuşlara nasıl sessiz dokunuyorumkaydirigubbakcemile3

busecan canım hormonal kankii kız yoksa biz ikimizde 16cı günmü yumurtlayacağız tabloya göre :))))

yumurtlamışım ben sanırım 13.gün dedi loveli ama 16.günde 1 temmuz ondan önce çalıştık 16.sında çalıştık 17-18 tutmuşdur inşş wc ye gittim akıntımgelmiş crem gibi beyazımsı yumurta akı gibi

Kızlar hastaneye gidip düşük önleyici iğne mi vurdurdum.
Honey geldi mi?
Kanamam çok az ,hani reglinin başında ya da sonunda pembemsi bişey olur ya aynen öyle ama dr un tavrı ve söylemleri çok olumsuz

Son düzenleme:
Honey geldi mi?
Kanamam çok az ama dr un tavrı ve söylemleri çok olumsuz

tebrik ederim canım çok sevindim bebiş haberini bugün duydum sanırım biraz sıkıntılı umarım sıkıntısız hayırlısıyla bebğini kucağına alırsın :1hug:

Honey geldi mi?
Kanamam çok az ,hani reglinin başında ya da sonunda pembemsi bişey olur ya aynen öyle ama dr un tavrı ve söylemleri çok olumsuz

haney henüz gelmedi canı ekliyoruz muhakk haber verir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Honey geldi mi?

allah büyük inş bişy olmayacakkkkkkkk bacaklarına yastık koy 3 tane felan yat uzun bilg karşısında durma cnm serpil haber verir cep telini uzak tut ne olur yat böylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…