müşterisi vardı gitti gelir şimdiiiserpil nerelerde
umut10, nhlkpr+, busecan35+, fatosozel+
merhaba kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile2
ben geldimmmmmm olumunekankayizsmile
canım benim özlemişiz yakumsal eyvahedigeldismile canımmmm iyiyim canım çok güzel geçti kırmızılarım çok akıllıydı 10 gün gecikmeli geldi bu gun :)))))))) nasıl bir tuaflık ama sen nasılsın hangi dönemdesin yumurtlama ? bekleme ?
serpillllllllllllllllllllllll buseeeeeeeeeeeeeeee ahsennnnnnnnnnnnn fatoşşşşşşşşş kumsalllllllllll hapy_toneeeeeeeee mısraaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa nerelerdesinizz
merhaba dedim ve çıkıyorum ateş çlçme topiğine gireceğim görüşürüz
ahsenn bir sen bir ben birde bebek var bu gun kaydirigubbakcemile5
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nhlkpr, ahsen_81+
umut10, nhlkpr+, busecan35+, fatosozel+
merhaba kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile2
ben geldimmmmmm olumunekankayizsmile
kızlarr geldim sular içersindeyim leş gibiyim hava sıcakkk
ahsenimm busecanımm nihalimmmmmmmmmmmm canlarım geçmişi okuyorum kumsalımm balalrrımm ayyyy anam ağladı kızlarrr
serpil walla allah yardımcınız olsun geçen yaz antalyadaydım amannn ne sıcak insanlar nasıl yaşıyo burda diye bir hafta söylenmiştim alışınca kolaydır tabi ama bir hafta gündüzleri otelde klıma karşında geçirdim tatilikızlarr geldim sular içersindeyim leş gibiyim hava sıcakkk
ahsenimm busecanımm nihalimmmmmmmmmmmm canlarım geçmişi okuyorum kumsalımm balalrrımm ayyyy anam ağladı kızlarrr
honey mısram bende dua ediyorum sizler için canlarım
fatoş nihal ahsen nasılsınız kızlarr
serpoş canım işlerin yoğun sanırım
uykum var benim başım ağrıyo gece yatamadım
ağrı kesicide içemiyorum
hoşgeldin serpil nasılsın
serpil walla allah yardımcınız olsun geçen yaz antalyadaydım amannn ne sıcak insanlar nasıl yaşıyo burda diye bir hafta söylenmiştim alışınca kolaydır tabi ama bir hafta gündüzleri otelde klıma karşında geçirdim tatili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?