Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ahsenn bir sen bir ben birde bebek var bu gun kaydirigubbakcemile5

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nhlkpr, ahsen_81+

canım benim özlemişiz ya
süper senin adına sevindim bol bol dinlemişsin bebiş içn enerji depolamışsındır
bende iyiyim çok şükür canım bir yaramazlık yok şuan yumurtlamayı bekliyorum canım
serpillllllllllllllllllllllll buseeeeeeeeeeeeeeee ahsennnnnnnnnnnnn fatoşşşşşşşşş kumsalllllllllll hapy_toneeeeeeeee mısraaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa nerelerdesinizz

işler çok yoğun bitanemmmm:çok üzgünüm:

ahsenn bir sen bir ben birde bebek var bu gun kaydirigubbakcemile5

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nhlkpr, ahsen_81+

şimdi sende gittin:)))ben telefonda konuşuyordum açık kalmış.ancak şimdi gördüm canım.

kızlarr geldim sular içersindeyim leş gibiyim hava sıcakkk

ahsenimm busecanımm nihalimmmmmmmmmmmm canlarım geçmişi okuyorum kumsalımm balalrrımm ayyyy anam ağladı kızlarrr

ahsenimm busecanımm nihalimmmmmmmmmmmm canlarım geçmişi okuyorum kumsalımm balalrrımm ayyyy anam ağladı kızlarrr

tamam canım sen oku.merakla honeyi bekliyoruz iyi haberlerle gelir inşallah.burasıda çok sıcak resmen eriyorum oturduğum yerde orasını düşünemiyorum bile...

serpil walla allah yardımcınız olsun geçen yaz antalyadaydım amannn ne sıcak insanlar nasıl yaşıyo burda diye bir hafta söylenmiştim alışınca kolaydır tabi ama bir hafta gündüzleri otelde klıma karşında geçirdim tatili

zeytinim canım sekeretrim izninde işler biranda yoğunlaştı ve misafirlerim geliyor düğün muhabetim var yanii yoğunum her yöndenn tattalım birde hava ceheennem gibbi
hoşgeldin serpil nasılsın

ahsenim sular içinde kaldım cehhenm alt etmiş sankii

evet alışmış olmammaıza rağmen eriyoruz canım benim çok sıcak :))) tatalım hayıta şimdi başlayabilrsin adetşliyken başlamıştım ben sende başla sakıncxası yok ama en az 3 ay içilmeli ben 3 cü ayımdayım

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................161
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............31
efnanim..............36
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin
TOPLAM..............384

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…