Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım ben sana demiştim geç döllenmedir sakin sakin ol hepsi gececek Allahın izniyle honey teyzede kalsın ayyy o teyze ne tatalı ya hep şunu derim bu yeryüznde kimse yalnız değil honey yalnızlığından korkuyordu ona korkma demiştik teyzeden Alalh razı olsun:Saruboceq: buna ihtiyaç var

kızlar hepinizeee kocaman günaydın ben birazdan havalaına gideceğim en büyük aşkım geliyor meydoooooooooo yeğenim öpüyorum hepinizi canlarım bugün zorlu bir gün benim için

gün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5
8gün 36.2
9.gün 36,2
10gün36..2
11gün36.2
12.gün36.8 sağlıklı bçr ölçüm değil
13gün 36.4:hulya:
14gün36.2
15gün36.5
16gün36.6 kızlar çatladım ama ne yazıkki çalışmam yoktu ( yani bu ayy giitii amannnnnnnnnnnnnnnnnnn bıktımmmmmmmmmmmmmmm

kiz serpil ben dun yine idrar testi yaptim,silik cikti yine,,,,sabah dok. randvm var onu bekliyom;9 ;15 te,,,dun gece yazdim,kimse yoktu topikte,,,cok heycanliyim,vc ye gidip duruyom geldimi kirmizilar diye,bugn adet gunum,,,,

bence sen hamileisn silik çıkınca hamile canımm inşallhh vallhii hamileisnn aman alalhım ne güzel olurr inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın canlarım serpoş enterasan
ente bence hamişsin çatlatma iğnesi vuruldun mu
vurulduysan kaç gün geçti üstünden
vurulmadıysan hamişlik dışında çıkmaz o 2. çizgi
kan testi yaptırda halaya başlayalım
canım habersiz bırakma merak ederiz

zeytinimmmmmmmmmmmmmmmmm canım ne haber nasılsınn senin kivi nasıll benim şeftalimm beni çok öpmüş malumm sezeninkii şeftali seninki şimdiilk kivi :)) benimde büyük aşkım geliyor yeğenmm almanyadan şmdi onu karşılamaya gideceğimm

serpoş haklı hamişsin canım wc ye gidipte kendini zorlama
kan görecem diyee kan testini yaptır canım

:teytey: ben şöyle işareti koyayımm da uğurlu gelsin

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Enteresan bencede hamilesin sen cnm.
Serpilcim gözün aydın kızkardeşin mi geliyor?
Zeytincim nasılsıni,yeğenimiz nasıl?

gözün aydın serpoşum
ay dün gece sancım oldu patates yemiştim gaz sancısıydı yatırmadı
ama şimdi yok geçti allahtan 2 gün kaldı cuma sabah görecem
kivi ne kadar olmuş bakalım teyzesi

zeytin ben 14 gün çatlamışım ama en son 13 gün çalışmam olmuştu sence yakalmışmıyımndır 13 ne kadar sık birlikte olduk ama pazar ve pazretesi olmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…