Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Busecan günaydın cnm nasılsın?
İnşallah bu ay sen de aramıza katılacaksın

İNŞŞ CANIMM aminnnnnnnnnn hep dualar ettim zaten hepimize doğum yapacaklara bebek isteyenlere sağlık sıhhat afiyet allahım duyuyor inanıyorumm sen nasıl oldunn çok merak ettim seni iisin dimi cnmcım

canımmmmmm günaydınnnnnnnnn yükselmeye başlamışş hadi inşş yarabbimmm inşşşşşşşşşşşşş

Busecim bugün daha iyi gibiyim.
Kızacaksınızama yine ev toparlıyorum,makineye çamaşır atıp seriyorum dinlene dinlene yapıyorum.
Saat 9 gibi hastaneye gideceğim tiroid hormonlarımı ölçtürmek için.

Kızacaksınızama yine ev toparlıyorum,makineye çamaşır atıp seriyorum dinlene dinlene yapıyorum.

duramıyosun için durmuyo dimi sana kızamıyorum bende oyleyimm yat ama hemen canım oldumu izindesin dimi canım sen şimdi inş hayırlı haberlerle gelirsin cnm peki kan testi vereceksin değilmi ? 3 ayı atlat rahat etceksın de hep öyle derler yaa allaha emanet olunn canım ona emanet olana bişey olmaz allahın izniyle

busem çok iyi gidiyorsun hay maşallah

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1hug:

günadıııııııııııııııııııııııın a.s.

oooooooo maşallah maşallah hadi kızlar temmuz hamilesi kalmasıııııııııııııııııın

evet haklısın mısracım. aman yinede çok fazla hareket etmemeye çalış canım .ok dikkat et kendine. dualarımız sen ve honey ile.

valla sabah ates 36,6 cikti,,,,dun 36,7 di bilmiyom,,,,korkuyom:teselli:ne hissedecegimi sasirdim,,,yani hamileyim gibi hissedemiyorum,,,,

mısrada honeyde kendilerini hamile gibi hissetmiyorlardı. hadi inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kiz serpil ben dun yine idrar testi yaptim,silik cikti yine,,,,sabah dok. randvm var onu bekliyom;9 ;15 te,,,dun gece yazdim,kimse yoktu topikte,,,cok heycanliyim,vc ye gidip duruyom geldimi kirmizilar diye,bugn adet gunum,,,,

bencede kesin hamilesin. kızkardeşimdede silik çıkmıştı şimdi 6,5 aylık hamile :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar hepinizeee kocaman günaydın ben birazdan havalaına gideceğim en büyük aşkım geliyor meydoooooooooo yeğenim öpüyorum hepinizi canlarım bugün zorlu bir gün benim için

günaydııııııııııııın canım a.s. gözün aydın. misafirlerinede selam söyle a.s.a.s.a.s.

hadi artık haber ver de bizde rahatlayalım. inşallah şöyle güzel güzel halaylar çekelim. hadi hayırlısı inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Evet cnm ben uzun süre yatamıyorum.Başak burcu olduğum için tertip,düzen,temizlik müptelasıyım.Evde yıkanmamış bulaşık,dağınıklık vs varsa yatsam bile kesinlikle uyuyamıyorum kafam her daim işlerle meşgul oluyor kesinlikle ve kesinlikle rahat etmiyorum.Bugün Almanyadan misafirimiz geliyor bu yüzden erkenden bişeyler yapmaya çalıştım

ama cidden yani başlarım şimdi senin başak burcuna filan. yat kızııııııııııııııııııım yaaaaaaaaaaaaaaat. şimdi misafir zamanımı gözünü seveyim. sendeki misafir daha uzak yollardan geldi. bak mısra walla kızıyorum artık

ewt fatoşum yükseldi ama inşş hep yüksek kalır bebeiş habercisi olur inşş cünkü biliyosun son güne kadar ne olacağı belli değil genelde yumurtlama için kullanılıyo bu ateşş allahım inş bu aya nasıp etmiştir banada inşşş

enteresanda bence hamıle silik çıkmış çünkii 3. hamılemiz gelcekkk hiç bende silik çıkmadı bugüne kadar bence daha çok erken ondan silik çıktı inşş hayırlısı

mesela ben dün çalışma yaptım ya dün tuttu dişyelim atıyorum regl ye de 10 gün kaldı idarrda hemen çıkmaz dimii işte

mısracım nasıl dinlene dinlene iş yapılır çok merak ediyorum. walla size bir şey söyleyeyimmi kızlar bende evde gözüm sürekli bir şeylerdedir şu yamukmu duruyor. lavaboda bir tane su bardağı kalmış halının ucu düz değil ne bileyim böyle saçma sapan takıntılarım vardır ama böyle bir durumda olsam wallahi billahi evi booooooook götürse parmağımı oynatmamklava:

tabiki canım kızkardeşimdede silik çıkmıştı bir hafta sonra kesin hamile olduğunu öğrendik. inşallah enteresan da hamiledir hayırlısıyla inşallah. yanlız unutmayın temmuz hamileleri arasında sen ve serpili bu ay görmek istiyorum inşallah allahın izni ile. bu ay çok iyi gidiyorsunuz maşallah ikinizde

ewt canım seni anlıyorum aynen bende oyleyim başak değilim ama kaydirigubbakcemile3
fatoşun dediği gibi senin misafirin hepsinden değerli mısracımmm biliyosun nasıl bekledin onuu hepimiz nasıl bekliyoruzzzz yok mu yakınında akraban vs..

maşallahh canım evet allahımın takdırı artık biz dualarımızı yaptık elimizden geleni de yaptıkk artık allahım ol dediysee olmuştur. sabırla beklemedeyim şu ann

Fatoşcum ben de öyle derdim ama kesinlikle öyle olmuyor.
Hamile kalınca göreceksin cnm benim.

ışler de dinlene dinlene şöyle yapılıyor;normalde ben temizliğe başladığımda hiç ara vermeden 3-4 saat ayaktayımdır.Şimdi yıkadığım çamaşırları bile 3 kerede seriyorum.
Bulaşık mı yıkadım en az 1 saat oturuyorum,ya da evi eşim süpürüyor bende viledayla bir oda silip 10 dk dinleniyorum diğer odaya geçiyorum......vs

Sadece ablam var o da çalışıyor evi de bana çokkkk uzak iş çıkışları gelip bana yardım edecek ama kıyamıyorum çünkü ablamın çok çok önemli kronik rahatsızlıkları var ben hep ona yardım ederim uzun yıllardır.
Şu tehlikeli dönemi atlatayım evi ablamların yeni taşınacakları evin olduğu semte taşıyacağım tabi para biriktirebilirsem taşınmak 1,5 milyara maloluyor (((

Şimdi çıkmam gerek hastaneye gideceğim

hayırlı haberlerle gell canımmmmmmmmmm öptümmmmmmmm

Mısra, fatosozel+ günaydın kızlar

günaydın tatil kuşları. nasılsın canım umarım iyice dinlenebilmişsindir

hadi canım hayırlı haberlerle dön inşallah. taksi ile git otobüs minibüs gibi toplu taşıma araçlarına binme onlar çok sallıyor yolcuyu.

inşallah bende hamile kalırımda sende görürsün

maşallahh canım evet allahımın takdırı artık biz dualarımızı yaptık elimizden geleni de yaptıkk artık allahım ol dediysee olmuştur. sabırla beklemedeyim şu ann

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…