Busecan günaydın cnm nasılsın?
İnşallah bu ay sen de aramıza katılacaksın
gün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5
8gün 36.2
9.gün 36,2
10gün36..2
11gün36.2
12.gün36.8 sağlıklı bçr ölçüm değil
13gün 36.4
14gün36.2:hulya:
15gün36.5
16gün36.6 ayyy bir yorum yapınnn
Busecim bugün daha iyi gibiyim.
Kızacaksınızama yine ev toparlıyorum,makineye çamaşır atıp seriyorum dinlene dinlene yapıyorum.
Saat 9 gibi hastaneye gideceğim tiroid hormonlarımı ölçtürmek için.
16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9 çalışma
25 haziran 10. gün 36,00 çalışma
26 haziran 11. gün 35,8
27 haziran 12.gün 36,3 çalışma
28 haziran 13. gün 36,1
29 haziran 14. gün 36,3 çalışma
30 haziran 15. gün 36,3 çalışma
1 temmuz 16. gün 36,3 çalışma
2 temmuz 17. gün 36,6
3 temmuz 18. gün 36,4
4 temmuz 19. gün 36,5
5 temmuz 20. gün 36,7 çalışma
6 temmuz 21. gün 36,8
ateşimm ayy inşş düşmezzz maşallahhhh geçen aya göre çok farklı
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1hug:
gün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5
8gün 36.2
9.gün 36,2
10gün36..2
11gün36.2
12.gün36.8 sağlıklı bçr ölçüm değil
13gün 36.4
14gün36.2:hulya:
15gün36.5
16gün36.6 ayyy bir yorum yapınnn
Serpilim şu anda kanama yok.Dün iğneden sonra akşam progestanı içmedim.
Çünkü iğne iyice uyuttu yamulttu beni.
Bizim de bugün Almanya dan misafirimiz geliyor .
Ben saat 9'da tiroid hormonlarımı ölçtürmeye gideceğim kızlar düşük ihtimalime bu hormoonlarda yol açmış olabilir.
valla sabah ates 36,6 cikti,,,,dun 36,7 di bilmiyom,,,,korkuyom:teselli:ne hissedecegimi sasirdim,,,yani hamileyim gibi hissedemiyorum,,,,
kiz serpil ben dun yine idrar testi yaptim,silik cikti yine,,,,sabah dok. randvm var onu bekliyom;9 ;15 te,,,dun gece yazdim,kimse yoktu topikte,,,cok heycanliyim,vc ye gidip duruyom geldimi kirmizilar diye,bugn adet gunum,,,,
kızlar hepinizeee kocaman günaydın ben birazdan havalaına gideceğim en büyük aşkım geliyor meydoooooooooo yeğenim öpüyorum hepinizi canlarım bugün zorlu bir gün benim için
bana da dualarinizla yardim edin arkadaslar,,,,,,,,,atesim 36,7 den asagi dusmeyince,ben bugun de idrar testi yaptim,ikinci cizgi yine silik cikti,regl vaktim 6 si,yani yarin,,,,dok,dan randevu aldim sabah icin,sabaha hasta olmazsam gidip kan tahlili yaptircam,,,ama icimde bu gece hasta olcakmis gibime geliyo.akintimin rengi koyu sari oldu cunku,ben adet oncesi oyle oluyorum ,,,,bi taraftanda ates yuksek devamda,,,uuufffff karistim iyice ,sabir artik,yarini bekliyorum,noktayi koyacagiz bu ay ki seruvenimizin...negatif veya pozitif,,hayirlisiiii,,,,,,:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sabaha dualarinizi gondern lutfen,,,,misafirlerimden dolayi giremiyorum,,,,ben size en uygun bi zamanimda donmeye caliscam,,,hepinizi opuyorum,,,,:a015:
ama cidden yani başlarım şimdi senin başak burcuna filan. yat kızııııııııııııııııııım yaaaaaaaaaaaaaaat. şimdi misafir zamanımı gözünü seveyim. sendeki misafir daha uzak yollardan geldi. bak mısra walla kızıyorum artıkEvet cnm ben uzun süre yatamıyorum.Başak burcu olduğum için tertip,düzen,temizlik müptelasıyım.Evde yıkanmamış bulaşık,dağınıklık vs varsa yatsam bile kesinlikle uyuyamıyorum kafam her daim işlerle meşgul oluyor kesinlikle ve kesinlikle rahat etmiyorum.Bugün Almanyadan misafirimiz geliyor bu yüzden erkenden bişeyler yapmaya çalıştım
Busecim bugün daha iyi gibiyim.
Kızacaksınızama yine ev toparlıyorum,makineye çamaşır atıp seriyorum dinlene dinlene yapıyorum.
Saat 9 gibi hastaneye gideceğim tiroid hormonlarımı ölçtürmek için.
tabiki canım kızkardeşimdede silik çıkmıştı bir hafta sonra kesin hamile olduğunu öğrendik. inşallah enteresan da hamiledir hayırlısıyla inşallah. yanlız unutmayın temmuz hamileleri arasında sen ve serpili bu ay görmek istiyorum inşallah allahın izni ile. bu ay çok iyi gidiyorsunuz maşallah ikinizdeewt fatoşum yükseldi ama inşş hep yüksek kalır bebeiş habercisi olur inşş cünkü biliyosun son güne kadar ne olacağı belli değil genelde yumurtlama için kullanılıyo bu ateşş allahım inş bu aya nasıp etmiştir banada inşşş
enteresanda bence hamıle silik çıkmış çünkii 3. hamılemiz gelcekkk hiç bende silik çıkmadı bugüne kadar bence daha çok erken ondan silik çıktı inşş hayırlısı
mesela ben dün çalışma yaptım ya dün tuttu dişyelim atıyorum regl ye de 10 gün kaldı idarrda hemen çıkmaz dimii işte
Evet cnm ben uzun süre yatamıyorum.Başak burcu olduğum için tertip,düzen,temizlik müptelasıyım.Evde yıkanmamış bulaşık,dağınıklık vs varsa yatsam bile kesinlikle uyuyamıyorum kafam her daim işlerle meşgul oluyor kesinlikle ve kesinlikle rahat etmiyorum.Bugün Almanyadan misafirimiz geliyor bu yüzden erkenden bişeyler yapmaya çalıştım
tabiki canım kızkardeşimdede silik çıkmıştı bir hafta sonra kesin hamile olduğunu öğrendik. inşallah enteresan da hamiledir hayırlısıyla inşallah. yanlız unutmayın temmuz hamileleri arasında sen ve serpili bu ay görmek istiyorum inşallah allahın izni ile. bu ay çok iyi gidiyorsunuz maşallah ikinizde
Sadece ablam var o da çalışıyor evi de bana çokkkk uzak iş çıkışları gelip bana yardım edecek ama kıyamıyorum çünkü ablamın çok çok önemli kronik rahatsızlıkları var ben hep ona yardım ederim uzun yıllardır.
Şu tehlikeli dönemi atlatayım evi ablamların yeni taşınacakları evin olduğu semte taşıyacağım tabi para biriktirebilirsem taşınmak 1,5 milyara maloluyor(((
Şimdi çıkmam gerek hastaneye gideceğim
Mısra, fatosozel+ günaydın kızlar
Sadece ablam var o da çalışıyor evi de bana çokkkk uzak iş çıkışları gelip bana yardım edecek ama kıyamıyorum çünkü ablamın çok çok önemli kronik rahatsızlıkları var ben hep ona yardım ederim uzun yıllardır.
Şu tehlikeli dönemi atlatayım evi ablamların yeni taşınacakları evin olduğu semte taşıyacağım tabi para biriktirebilirsem taşınmak 1,5 milyara maloluyor(((
Şimdi çıkmam gerek hastaneye gideceğim
Fatoşcum ben de öyle derdim ama kesinlikle öyle olmuyor.
Hamile kalınca göreceksin cnm benim.
İşler de dinlene dinlene şöyle yapılıyor;normalde ben temizliğe başladığımda hiç ara vermeden 3-4 saat ayaktayımdır.Şimdi yıkadığım çamaşırları bile 3 kerede seriyorum.
Bulaşık mı yıkadım en az 1 saat oturuyorum,ya da evi eşim süpürüyor bende viledayla bir oda silip 10 dk dinleniyorum diğer odaya geçiyorum......vs
maşallahh canım evet allahımın takdırı artık biz dualarımızı yaptık elimizden geleni de yaptıkk artık allahım ol dediysee olmuştur. sabırla beklemedeyim şu ann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?