aaaaaaaaa kimsecikler kalmamış mafoldumben
inşallah arkadaşın bebeğini kaybetmez canım allah yardımcsı olsun onunda bebeğinindeben burdayımda işlerden ancak bakabiliyorum ...
canım da sıkılıyor zaten tatilden sonra malum ek kolay olmuyor ofise alışmak
yaa bide bahsettiğim arkadaşım vardı tüp bebk yaptıran dün kanaması olmuş hastahanedeydi dua edermisiniz inş. bebeğinede kendinede bişey olmaz :Saruboceq: :Saruboceq:
slm kızlar benıde aranıza alın:))
hoşgeldin canımmmmmmmmm a.s.
slm kızlar benıde aranıza alın:))
ay delircem 1 saattır kapıda kaldım patrona bişey lazım oldu dışarı çık yanlzıdım anahtarı alma salak bennn kapıda kaldım koştur koştur bide sıcak ayyy ayyyyyyyyyyyyyyy
bebiş tutarmı bu haldee ayy inşş annem çok yoruluyo bende gelmiyim demezzzzkaydirigubbakcemile3
sen ne yaptın canım aşılama olmuştun sonuç ne oldu ?
bu topiğimizin en sessiizzz hali sanırım herkes işinde gücündee ama kalabalık olunca curcuna 79 oluyoruz kaydirigubbakcemile3
kendinden bahsedermisin biraz kaç yıllık evli ne zamandır bebiş sorunun varmı???
hoşbulduk ya buraya üye oldum kımseyıde tanımıyorum arkadsda olamadım daha sıkıldım valla :ecrin_bebek:
gel canım geeeeeeeeeeel hoşgelsin aramıza sevds a.s. a.s. a.s.
senin bu patron artık çok fazla olmaya başladı.klava: ayrıca bebeiş konusunda üzülme sen ne kadar yorulsanda o rabbim gönderdimi gelir. ayrıca bn bu ay çok umutluyum senden ve serpilden :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
neolacak gülüm hüsran tabiki. aşılama buda tutmadı. bu ay aşılama yaptırmıycam ama
bu topiğimizin en sessiizzz hali sanırım herkes işinde gücündee ama kalabalık olunca curcuna 79 oluyoruz kaydirigubbakcemile3
kendinden bahsedermisin biraz kaç yıllık evli ne zamandır bebiş sorunun varmı???
slm buse benden mı bahsettın anlamadım k.b yenıyım ya karıstırıyorum:))
sorma fatoşcum yaaa yoruyo beni adamm ayyyyyyyyyklava:
inş içindeki ses öylemi diyorr fatoşş ayyy inşşş :dance:hihoyyyt
hı anladım sımdı 4 yıllık evlıyım bebiş yok yalnızım dertlıyım off off
hı anladım sımdı 4 yıllık evlıyım bebiş yok yalnızım dertlıyım off off
sıkılma bu saatler işlerimizin yoğun olduğu saatler olduğundan pek sık giremiyoruz. amagenelde birilerimiz buradadır. ayrıca arkadaş bulma konusunda sıkıntın olmasın bizim buradaki arkadaşlık kardeşlikten ötedir. sende aramıza hoş geldin.
biraz kendinden bahsedermisin tanıyalım seni
ahseeeeeeeeeeeen nasılsın canım a.s. bebişimiz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?