Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aaaaaaaaa kimsecikler kalmamış mafoldumben

ben burdayımda işlerden ancak bakabiliyorum ...

canım da sıkılıyor zaten tatilden sonra malum ek kolay olmuyor ofise alışmak

yaa bide bahsettiğim arkadaşım vardı tüp bebk yaptıran dün kanaması olmuş hastahanedeydi dua edermisiniz inş. bebeğinede kendinede bişey olmaz :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah arkadaşın bebeğini kaybetmez canım allah yardımcsı olsun onunda bebeğininde

ay delircem 1 saattır kapıda kaldım patrona bişey lazım oldu dışarı çık yanlzıdım anahtarı alma salak bennn kapıda kaldım koştur koştur bide sıcak ayyy ayyyyyyyyyyyyyyy
bebiş tutarmı bu haldee ayy inşş annem çok yoruluyo bende gelmiyim demezzzzkaydirigubbakcemile3

bu topiğimizin en sessiizzz hali sanırım herkes işinde gücündee ama kalabalık olunca curcuna 79 oluyoruz kaydirigubbakcemile3
kendinden bahsedermisin biraz kaç yıllık evli ne zamandır bebiş sorunun varmı???

slm kızlar benıde aranıza alın:))

gel canım geeeeeeeeeeel hoşgelsin aramıza sevds a.s. a.s. a.s.

senin bu patron artık çok fazla olmaya başladı. klava: ayrıca bebeiş konusunda üzülme sen ne kadar yorulsanda o rabbim gönderdimi gelir. ayrıca bn bu ay çok umutluyum senden ve serpilden :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sen ne yaptın canım aşılama olmuştun sonuç ne oldu ?

neolacak gülüm hüsran tabiki. aşılama buda tutmadı. bu ay aşılama yaptırmıycam ama

bu topiğimizin en sessiizzz hali sanırım herkes işinde gücündee ama kalabalık olunca curcuna 79 oluyoruz kaydirigubbakcemile3
kendinden bahsedermisin biraz kaç yıllık evli ne zamandır bebiş sorunun varmı???

slm buse benden mı bahsettın anlamadım k.b yenıyım ya karıstırıyorum:))

hoşbulduk ya buraya üye oldum kımseyıde tanımıyorum arkadsda olamadım daha sıkıldım valla :ecrin_bebek:

sıkılma bu saatler işlerimizin yoğun olduğu saatler olduğundan pek sık giremiyoruz. amagenelde birilerimiz buradadır. ayrıca arkadaş bulma konusunda sıkıntın olmasın bizim buradaki arkadaşlık kardeşlikten ötedir. sende aramıza hoş geldin.

biraz kendinden bahsedermisin tanıyalım seni

sorma fatoşcum yaaa yoruyo beni adamm ayyyyyyyyyklava:
inş içindeki ses öylemi diyorr fatoşş ayyy inşşş :dance:hihoyyyt

hı anladım sımdı 4 yıllık evlıyım bebiş yok yalnızım dertlıyım off off

sorma fatoşcum yaaa yoruyo beni adamm ayyyyyyyyyklava:
inş içindeki ses öylemi diyorr fatoşş ayyy inşşş :dance:hihoyyyt

öyle walla bu ay serpilde sende maşallah çok azimliydiniz gayet te güzel zamanında çalışmalarınız oldu. bundan sonrası Allaha kaldı artık bizde oturup sizin için dua edicez. dua demişken çok tembelleştik ya yasinler daha bitmedi.

canım arkadaşım bak öğleden sonra bir halay ekibi kurarız biz stres atmak için o içimizdeki ooooooooof ları orada bırakırız. inşallah sanada bir faydası olur.

4 yıl içinde herhangi bri doktor tedavisi filan gördünmü. sendende lafı cımbızla çekiyoruz yani kaydirigubbakcemile3

olur canım yaa üzülme zamanı gelmemiştir . biz dualar ediyoruzz dua en güzel şeyy bide regl olsakda halay çekiyoruzzz, hamılemiz varsada halay çekiyoruzz, canımız istersede halay çekiyoruzzz buda terapimiz bizim kaydirigubbakcemile3

hb canım tesekkur ederım valla su evde tekken sızın gıbı arkadasım oldugunu bılmek ne guzel 4 yıllık evlıyım cocugum olmadı asılama yaptırdım olmadı esım ızın vermıyodu daha doktora gıtmeme ama ıkna ettım arastırmaya gıtcem ya kızlar yasımda kucuk aklım karısıyo cocuk konusunda

ahseeeeeeeeeeeen nasılsın canım a.s. bebişimiz nasıl

günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın..mısra ile honeye dua ediyorum.az lekelenme gibi kanamadan birşey olmaz kuzenim düşük yaptı kanaması adet kanamasından daha yoğunmuş.düşükte kanama daha çok oluyormuş.inşallah bu lekelenmeler yerleşmedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…