Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet allahın takdiri artık fatoşcummm yasınlerimizide bitiremedik valla tembell olduk sıcaklarda kaydirigubbakcemile3

valla o halayları bende cekıyorum gunum gectıgı zaman lar ümıtlı oldugum zaman lar ondan tutmuyo heralde:)))

kızlar bana önerebılecegınız doktor yada hastane varmı arastırma için

valla o halayları bende cekıyorum gunum gectıgı zaman lar ümıtlı oldugum zaman lar ondan tutmuyo heralde:)))

yok canım onla alakalı değildir tutmaması üzülme sen. lmaz:

evet allahın takdiri artık fatoşcummm yasınlerimizide bitiremedik valla tembell olduk sıcaklarda kaydirigubbakcemile3

öyle walla. serpil gaza getiriyormuş meğerse herkesi serpil okumayı bırakınca herkes bıraktı alsanaalsanasmile

ayyyyyy inşallah ama biraz dinlenmeleri gerek. bizim mısra da canı sağolsun yerinde duramıyorki. honeyden haberim yok onuda merak ediyorum.

honeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey seni seviyoruz dualarımız senle
mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni seviyoruz dualarımız senle
be bebişlerinizle tabiki

ooooooo buradaki arkadaşlığa bir alışsan yemek yapmaya bile pc başından kalkmazsın tatlım. istanbulda hangi hastanede tedavi gördün. aşılamanı nerde yaptrıdın kaydirigubbakcemile3

günaydık kıslar...
enteresandan var mı haber hadi ya hamiş haberi alalımmmm

yoooooooooooook daha gelmedi inşallah bugünde halaylar çekicez :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar bana önerebılecegınız doktor yada hastane varmı arastırma için

hangi semttesin bende istanbuldayım gittiğim hastaneden de çok memnunum

e kızlar susutukmu yoksa yınemı karıstırdım)

yok canım malum işler yoğunlaşınca geri çekiliyoruz. iş bitince geliyoruz

bahcelıevledeyım

ikitellide aşılama yaptırdım nisa hastanesı yenıbosnada bı kac hastane daha fatıhde gıttım özel bı yere doktorların kendı özel yerlerıne de gıtıım
ama bana sorun olarak süt hormonlarım yukselıyomus ondanmıs

canlaruımmm aşırı yoğunum aklım burdaydı geçmişi okumaya çalışıyorumm kızlar yeni gelen arkadşım hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş varmı bir haberr kısaaca bilidrin tekarar çıkıcamm yasin konusunda hadi okuyalımda bitsin kızlarr

hb canım nıye yasın okuyosunuz

kumsalım ben çat diye çatladımm bitti benim takibimm :))

busecan demek dışarda kaldın alleacee yazıyorum hiç vaktim yok uyuz müşterilerimle uğraşıyorum

mısarcım başakları iyi bilirim

fatoözelim canım nasılsın ayyy vakit ayıramaz olduk birbirimizee
evrarım nasılsın annen nasıl misafirindi galiba yalnış hatırlamıyorsam canım bu ara ney sesine ihtiyacımız var

nihalimm nerelerdesin senin giriş saatini biliyorum hayıta başla
hepimnizii öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kac yasın topladınız bende okurum

Kızlar hastaneye gidip geldim,kanamam olmuş rengi koyulaşmış

Dr beni görünce çok üzüldü daha 10 gün önce sevinçten havalara uçuyordunuz bu haliniz nedir dedi,ben de düşük ihtimalim var dedim.
Neden buralara kadar geldiniz,Kadın doğumcunuz test yapsaydı ya dedi.
Test sonuçları içinde bugün sıra bekleyip yorulma yarın sabah erkenden gel dedi.

Son düzenleme:
canım 500 yasin okuyoruz hamile olanların babebbeklerini sağ salim kucaklarına almalrı için bizlerinde annnelikle müjdelenmesi için

canım bende okuttum 500 yasın bısey olmadı ama yıne okurum kac adet yasın okundu sımdıye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…