öyle walla bu ay serpilde sende maşallah çok azimliydiniz gayet te güzel zamanında çalışmalarınız oldu. bundan sonrası Allaha kaldı artık bizde oturup sizin için dua edicez. dua demişken çok tembelleştik ya yasinler daha bitmedi.
canım arkadaşım bak öğleden sonra bir halay ekibi kurarız biz stres atmak için o içimizdeki ooooooooof ları orada bırakırız. inşallah sanada bir faydası olur.
4 yıl içinde herhangi bri doktor tedavisi filan gördünmü. sendende lafı cımbızla çekiyoruz yani kaydirigubbakcemile3
olur canım yaa üzülme zamanı gelmemiştir . biz dualar ediyoruzz dua en güzel şeyy bide regl olsakda halay çekiyoruzzz, hamılemiz varsada halay çekiyoruzz, canımız istersede halay çekiyoruzzz buda terapimiz bizim kaydirigubbakcemile3
e kızlar susutukmu yoksa yınemı karıstırdım)
arada bir durgunluk olurr işyerindeyiz ya canım :hulya:hulya:
valla o halayları bende cekıyorum gunum gectıgı zaman lar ümıtlı oldugum zaman lar ondan tutmuyo heralde:)))
evet allahın takdiri artık fatoşcummm yasınlerimizide bitiremedik valla tembell olduk sıcaklarda kaydirigubbakcemile3
günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın..mısra ile honeye dua ediyorum.az lekelenme gibi kanamadan birşey olmaz kuzenim düşük yaptı kanaması adet kanamasından daha yoğunmuş.düşükte kanama daha çok oluyormuş.inşallah bu lekelenmeler yerleşmedir.
hb canım tesekkur ederım valla su evde tekken sızın gıbı arkadasım oldugunu bılmek ne guzel 4 yıllık evlıyım cocugum olmadı asılama yaptırdım olmadı esım ızın vermıyodu daha doktora gıtmeme ama ıkna ettım arastırmaya gıtcem ya kızlar yasımda kucuk aklım karısıyo cocuk konusunda
günaydık kıslar...
enteresandan var mı haber hadi ya hamiş haberi alalımmmm
kızlar bana önerebılecegınız doktor yada hastane varmı arastırma için
e kızlar susutukmu yoksa yınemı karıstırdım)
yok canım onla alakalı değildir tutmaması üzülme sen.lmaz:
öyle walla. serpil gaza getiriyormuş meğerse herkesi serpil okumayı bırakınca herkes bıraktı alsanaalsanasmile
ayyyyyy inşallah ama biraz dinlenmeleri gerek. bizim mısra da canı sağolsun yerinde duramıyorki. honeyden haberim yok onuda merak ediyorum.
honeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey seni seviyoruz dualarımız senle
mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni seviyoruz dualarımız senle
be bebişlerinizle tabiki
ooooooo buradaki arkadaşlığa bir alışsan yemek yapmaya bile pc başından kalkmazsın tatlım. istanbulda hangi hastanede tedavi gördün. aşılamanı nerde yaptrıdın kaydirigubbakcemilebahcelıevlerde fatıhde ikitellide aşılamayıda batıbahatta yaptırdım ikitellı
yoooooooooooook daha gelmedi inşallah bugünde halaylar çekicez :teytey: :teytey: :teytey:
hangi semttesin bende istanbuldayım gittiğim hastaneden de çok memnunum
yok canım malum işler yoğunlaşınca geri çekiliyoruz. iş bitince geliyoruz
slm kızlar benıde aranıza alın:))
canlaruımmm aşırı yoğunum aklım burdaydı geçmişi okumaya çalışıyorumm kızlar yeni gelen arkadşım hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş varmı bir haberr kısaaca bilidrin tekarar çıkıcamm yasin konusunda hadi okuyalımda bitsin kızlarr
hb canım nıye yasın okuyosunuz
canlaruımmm aşırı yoğunum aklım burdaydı geçmişi okumaya çalışıyorumm kızlar yeni gelen arkadşım hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş varmı bir haberr kısaaca bilidrin tekarar çıkıcamm yasin konusunda hadi okuyalımda bitsin kızlarr
canım 500 yasin okuyoruz hamile olanların babebbeklerini sağ salim kucaklarına almalrı için bizlerinde annnelikle müjdelenmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?