Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım o süt hormonu gebeliğe engel o sorun benimde başıma geldi bende özel aşılma yaptırdım negatif oldu ben hayıt kullanıyorum hormonlar çok iyi geliyor tavsiye ederim beim göğüslerim çok acıyordu içtim içeli çok rahatım tavsiye ederimohaoldumsmile

ben gögüslerım de acı hıssetmıyorum ama kullandıgın ılacmı adını bıda desen tam anlamadım

bahcelıevledeyım

anladığım kadarıyle sabit bir doktorun yok canım sürekli deneme ynılma yöntemiyle hastane ve doktormu değiştirdin. bana göre bu tür tedavilerde tek doktorla görüşmek en iyisi. çünkü uzun bir yol bu ne kadar süreceği belli olmuyor. ben küçükköy özel asya sağlık hastanesinde dr.hakan seven e gidiyorum memnunum. sonuç alamadık henüz ama bu doktordan kaynaklanan bir şey değil. 2 kere aşılama yaptırdım tutmadı. 40 yaşındayım

sezenimm şeftalimm ye ye ye bitir yeğenim geldi almanyadan doğumunu saniye saniye izlemiştim maşallhh ne çabuk zaman geçiyor 2 ay sonra 4 yaşında olacak pek tattalı maşallhh darısıı senin oğluna

Serpil çocuk tek başına gelmedi değil mi?
Benim yerimede öp bu arada

Çok açım bir salkım üzüm yedim,yumurtam pişiyor kahvaltı edeceğim,sonra ilaç yüzünden mecburen uyuyacağım

ben gögüslerım de acı hıssetmıyorum ama kullandıgın ılacmı adını bıda desen tam anlamadım

hayatım bana dr agnucaston diye bir hap vermişti 3 ay kullanılıyor ben kullandım ama şimdi hayıt tohumu diye bir bitki var o süper iyi bu süt hormonuna sabah akşam içiyoruz biz sanada tavsiye edrim

fatozöelim ben çok yoğunumentersanı merak ediyorum honeyii mısrayı işte o yüzden kısacıkda olsa bakayım dedimm

aslında benı yönlendıren yok kım nereyı dese ona kanıyorum meseladıyolarkı benım gelın su hastanede hamıle kaldı bende oraya gıdıyorum bı tur yanılma ama asıl dktorum vazgecemedıgım nisa hastanesınde mürvet hakyemez

nhlkpr, serpil02507+, Mısra+, sevds, fatosozel, kumsal+, ahsen_81
slm canlarım
mısraa sana koca bir sopa geliyo senin
şu kanamaların durana kadar kıpırdamadan
yatman lazım eğer iş yapmaya devam edersen
sen bilirsin kesinlikle hapını içmeyi ihmal etme canım
iğnede olsan iç kanama benimde başımdan geçti
ama ben hiç iş yapmadım ne olur azıcık poponun üstünde otur canım yaaaa
üzme beniii bebiş senin için hiç önemli değil o zaman
ev işi yapma ne olur yaaaa

hayıt ilaç değil canım bitki. bizim kızlar bitki kürü uyguluyorlar. ve hayıt bir mucize her derde deva. daha ben kullanmaya başlayamadım ama

şimdi nasılsın iyimisin. kanama çokmu peki. kadın doğum doktorunu arasana bakalım ne diyecek. Allahım sen mısranın bebeğini koru yarabbim. Mısranın bebeğinin annesi ile kalmasına izin ver yarabbim. ellerimiz açtık yalvarıyoruz sana bizi kapından boş çevirme güzel Allahım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kac yasın topladınız bende okurum

geçmiş sayfalarda var okunanlar. dur birazdan çıkartırız ortaya

serpiiiiiiiiiiiiiil özlüyoruz senide. yiğenini öp bizim için

sezenimm şeftalimm ye ye ye bitir yeğenim geldi almanyadan doğumunu saniye saniye izlemiştim maşallhh ne çabuk zaman geçiyor 2 ay sonra 4 yaşında olacak pek tattalı maşallhh darısıı senin oğluna

slm canım günaydınnnna.s.

serpil hayıt ne nerde satılıyo

sevds hoşgeldin aramıza nasılsın
kızlar hayıtmıydı hormonları düzenleyen

zeytinim evbet hayıt hormonları düzenliyor canım vücutta zımpara görevi görüyor tatlım şu mısra konuusnddda sana hak veriyorum ben hamile olsam elimi hiçbirşye sürmemem vallhiisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…