ikitellide aşılama yaptırdım nisa hastanesı yenıbosnada bı kac hastane daha fatıhde gıttım özel bı yere doktorların kendı özel yerlerıne de gıtıım
ama bana sorun olarak süt hormonlarım yukselıyomus ondanmıs
Kızlar hastaneye gidip geldim,kanamam olmuş rengi koyulaşmış
canım o süt hormonu gebeliğe engel o sorun benimde başıma geldi bende özel aşılma yaptırdım negatif oldu ben hayıt kullanıyorum hormonlar çok iyi geliyor tavsiye ederim beim göğüslerim çok acıyordu içtim içeli çok rahatım tavsiye ederimohaoldumsmile
bahcelıevledeyım
slm canım gecmıs olsun hayırdır bebişmi var
ben gögüslerım de acı hıssetmıyorum ama kullandıgın ılacmı adını bıda desen tam anlamadım
Serpil çocuk tek başına gelmedi değil mi?
Benim yerimede öp bu arada
anladığım kadarıyle sabit bir doktorun yok canım sürekli deneme ynılma yöntemiyle hastane ve doktormu değiştirdin. bana göre bu tür tedavilerde tek doktorla görüşmek en iyisi. çünkü uzun bir yol bu ne kadar süreceği belli olmuyor. ben küçükköy özel asya sağlık hastanesinde dr.hakan seven e gidiyorum memnunum. sonuç alamadık henüz ama bu doktordan kaynaklanan bir şey değil. 2 kere aşılama yaptırdım tutmadı. 40 yaşındayım
Hoşgeldin sevds evet bebiş var
ben gögüslerım de acı hıssetmıyorum ama kullandıgın ılacmı adını bıda desen tam anlamadım
Kızlar hastaneye gidip geldim,kanamam olmuş rengi koyulaşmış
Dr beni görünce çok üzüldü daha 10 gün önce sevinçten havalara uçuyordunuz bu haliniz nedir dedi,ben de düşük ihtimalim var dedim.
Neden buralara kadar geldiniz,Kadın doğumcunuz test yapsaydı ya dedi.
Test sonuçları içinde bugün sıra bekleyip yorulma yarın sabah erkenden gel dedi.
kac yasın topladınız bende okurum
kumsalım ben çat diye çatladımm bitti benim takibimm :))
busecan demek dışarda kaldın alleacee yazıyorum hiç vaktim yok uyuz müşterilerimle uğraşıyorum
mısarcım başakları iyi bilirim
fatoözelim canım nasılsın ayyy vakit ayıramaz olduk birbirimizee
evrarım nasılsın annen nasıl misafirindi galiba yalnış hatırlamıyorsam canım bu ara ney sesine ihtiyacımız var
nihalimm nerelerdesin senin giriş saatini biliyorum hayıta başla
hepimnizii öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sezenimm şeftalimm ye ye ye bitir yeğenim geldi almanyadan doğumunu saniye saniye izlemiştim maşallhh ne çabuk zaman geçiyor 2 ay sonra 4 yaşında olacak pek tattalı maşallhh darısıı senin oğluna
nhlkpr, serpil02507+, Mısra+, sevds, fatosozel, kumsal+, ahsen_81
slm canlarım
mısraa sana koca bir sopa geliyo senin
şu kanamaların durana kadar kıpırdamadan
yatman lazım eğer iş yapmaya devam edersen
sen bilirsin kesinlikle hapını içmeyi ihmal etme canım
iğnede olsan iç kanama benimde başımdan geçti
ama ben hiç iş yapmadım ne olur azıcık poponun üstünde otur canım yaaaa
üzme beniii bebiş senin için hiç önemli değil o zaman
ev işi yapma ne olur yaaaa
hayıt ilaç değil canım bitki. bizim kızlar bitki kürü uyguluyorlar. ve hayıt bir mucize her derde deva. daha ben kullanmaya başlayamadım ama
şimdi nasılsın iyimisin. kanama çokmu peki. kadın doğum doktorunu arasana bakalım ne diyecek. Allahım sen mısranın bebeğini koru yarabbim. Mısranın bebeğinin annesi ile kalmasına izin ver yarabbim. ellerimiz açtık yalvarıyoruz sana bizi kapından boş çevirme güzel Allahım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş sayfalarda var okunanlar. dur birazdan çıkartırız ortaya
serpiiiiiiiiiiiiiil özlüyoruz senide. yiğenini öp bizim için
sevds hoşgeldin aramıza nasılsın
kızlar hayıtmıydı hormonları düzenleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?