Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

buseeeeeeeeeeee kız siz anlıyorsunuz ateş tablosundan kumsalın tablosuna baksana

Cnm sen ne güzel yattın anneciğin yanında yardımcıydı.Ne yazık ki bana yardım edecek kimse yok

Neyse artık sizide üzmemek için bu konuda hiçbirşey yazmayacağım.

Cnm sen ne güzel yattın anneciğin yanında yardımcıydı.Ne yazık ki bana yardım edecek kimse yok

Neyse artık sizide üzmemek için bu konuda hiçbirşey yazmayacağım.
canımın içi önemli olan senin üzülmemen. lütfen üzüleceğimizi düşünüp yaşadıklarını bize anlatmamazlık yapma. keşke orada olabilseydim. ben sana hiç iş yaptırırmıydım. kaldırmazdım bile yattığın yerden.

canım uyu dinlen bol bol annen yanında değil olmasada yalnız değilsin rabbım meleklerini sana yollamıştır merak etme :kedi:

arkadaslar benım bı zaafım var hamıleye iş yaptırmam kıyamam acaba bana yaptırılarmı?

Tekrar gözün aydın cnm benim.

Kızlar 200 mg progestan içtim gözlerim kapanıyor biraz uyusam iyi olacak.

yat canım yat sen dinlen sadece arada sırada bize bir sinyal ver iyi olduğuna dair o yeer bize.

buseeeeeeeeeeeeeeee hiç tabloma bakmıyorsun kızıyorum ama klava:

yat canım yat sen dinlen sadece arada sırada bize bir sinyal ver iyi olduğuna dair o yeer bize.

buseeeeeeeeeeeeeeee hiç tabloma bakmıyorsun kızıyorum ama klava:

kız ben le kim ilgilensin canıma okuyolar burda sanki ayakçıyım bi dışarı işlere bakan eleman almadılar bu patronlar çok adi klava:

ateşin düşcek ki yumurtladığını anlayalım hayatım düşüp yükselcen daha yolun başındasın çalışma hiç yapmıyomusun sen kızz yazmamışsınn???

yeni ateş tablommmmmm

1 gün öğlen olduğu için ölçmedim

2 gün 36.0

ayrıca saati kurup sabahlerı 6 da uyanıp ölçücem bu ay

sempatiksalakcinni çok güldümmmmmmm çalışmadan ateşe bakılsa ne olsun alemsin busee olumunekankayizsmile

aslında gebelik hastalık der doktorlar yani çok normal bir olay düşünsene ananem köyde sırtında neler taşımış ama biz hamile kalsak aman allahım pamuklara sarar yatarız herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…