Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sempatiksalakcinni çok güldümmmmmmm çalışmadan ateşe bakılsa ne olsun alemsin busee olumunekankayizsmile

kızz yazmamşıı nerden bilcemm yahuuu hem regl si yeni bitti onun ondan
yeni ateş tablommmmmm

1 gün öğlen olduğu için ölçmedim

2 gün 36.0

ayrıca saati kurup sabahlerı 6 da uyanıp ölçücem bu ay

sende neden 6 da ??? bende sabah 7 de kuruyorum ölçüyorum 7,30 da kalkıyorum

arkadaslar benım bı zaafım var hamıleye iş yaptırmam kıyamam acaba bana yaptırılarmı?

inşalah yapıtırmazlar. bende hamilelere hiç iş yaptırmam

canım uyu dinlen bol bol annen yanında değil olmasada yalnız değilsin rabbım meleklerini sana yollamıştır merak etme :kedi:

melekler korur seni ve bebişini nihal haklı bencede

gecmıs olsun istanbulun nersı

iş yerim kağıthane evim eyüp te

bundan soraki ateş yükselmeye başlarsa sanırım 16. gün oluyo adet döngün ne kadar süresi?? ateş topiğine yazsana kumsalcım yardımcı olurlar

mısra o progestanı içip sızman iyi olmuş canım
valla annemde kalmasam yinede ellemezdim bebiş için
onun için ne kadar çaba harcadığını düşün
kucağına alıp cennet kokusunu duyunca inan
yaşadıklarının hepsi boş gibi gelecek
allahım senin ve honeyin bebişlerini korusun
bütün hamişlerin meleklerini kucakların almayı
nasip etsin isteyen herkeside bebiş sahibi yapsın

kızz yazmamşıı nerden bilcemm yahuuu hem regl si yeni bitti onun ondan

sende neden 6 da ??? bende sabah 7 de kuruyorum ölçüyorum 7,30 da kalkıyorum
buseee klava: ya ben 08:15 de ölçüyodum o saatte uyanıyorum die bana kızdın saatını kur erken ölç diye bak yine yaramadım yahuu :1hug:

aminnnnnnnnnn zeytin kardeş sanada rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

inşalah yapıtırmazlar. bende hamilelere hiç iş yaptırmam

melekler korur seni ve bebişini nihal haklı bencede

iş yerim kağıthane evim eyüp te

bende bahcelıevlerde oturuyorum nisa hastanesının orda biz hamiş degılızya kıyamayız olanlar umusamıyo bıle

buseee klava: ya ben 08:15 de ölçüyodum o saatte uyanıyorum die bana kızdın saatını kur erken ölç diye bak yine yaramadım yahuu :1hug:

afferin erkenden ölçç kalkcan tabı kızım bebk işi meşakatlii bir iş kolay değil oylee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarrr bu ay kırmızıların maşşahhı var saat başı değiştirişiyorum çok oluyo aslında böle olunca seviniyorum temizleniyo gibi geliyo bana guclubacismile

kızlar bebiş olunca adını ne vercenız

hele bir olsunda ismini de buluruz nasılsa. daha oralara gelmedik.

afferin erkenden ölçç kalkcan tabı kızım bebk işi meşakatlii bir iş kolay değil oylee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben sabah 7 de ölçüyorum

bu ateş olayı nedir kızlar

buse anlatır sana kaydirigubbakcemile3

ben bahçelievler

yakınmışsın ooooooooooh istanbullular çoğalıyor

aslında gebelik hastalık der doktorlar yani çok normal bir olay düşünsene ananem köyde sırtında neler taşımış ama biz hamile kalsak aman allahım pamuklara sarar yatarız herhalde :))

kesinlikle haklısın nihalim

yazmadım :kedi:

ilk zamanlar bende düşünüyodum ama valla aklımda hiç isim yok hele bir göbüşe konsunda o zaman buluruz bencede 9 ay var mutlaka buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…