zeytinim evbet hayıt hormonları düzenliyor canım vücutta zımpara görevi görüyor tatlım şu mısra konuusnddda sana hak veriyorum ben hamile olsam elimi hiçbirşye sürmemem vallhiisempatiksalakcinni
sevds aktarcılarda ve çok ucuz inan bana ben 2 milyonluk alıyorum 1 aydan fazla giidyor bu arad topiğimizde zeytin sezen honey mısra hamile honey ve mısra hayıtla hamişş :)))
vallhii kzılarr bende yatarımmmmmmmmmm hiç umursamamm eve misafirde kabul etmemm yada gelen kendi işlerini halletsinler öyle vallhiii yanii ne yapayımm :)))))
vallhii kzılarr bende yatarımmmmmmmmmm hiç umursamamm eve misafirde kabul etmemm yada gelen kendi işlerini halletsinler öyle vallhiii yanii ne yapayımm :)))))
aaaaaaaaaaaaaaa hasenimizde hamişle yani burda gzüel hamşlerimiz varrr ve hamiş adayları var :)))))
kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum canım çok sıkkın ama bir nedeni yok içim bir garip sanki olmasını istemediğim bir haber bekliyormuşum gibi hayırlara inşallah hiç keyfim yok benim
mısracım ne olur bırak şu işi gücü başlıcam senin burcuna şimdi :mymeka: troit değerlerinde güzel çıkıcak inşallah sen şimdi hamilesin ve anne olucaksınnnnnnnnnnnnnnn hep bunu düşün kötü şeyler düşünme artık
honeycim mısraya söyledilerinim hepsi sen,n içinde geçerli olumlu pozitif olun canım artık bir anne adayısınız herşey çok güzel olucak kızlar
enteresan hadi gel güzel haberler ver bize inşallah hamilesindir cnım
fatoşcum kuzenine çok ama çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canım
busecim nsılsın hayatım
sevds aramaıza hoşgeldin
zeytin ahsen nasılsınız kızlar bebişleriniz nasıl hamişlik nasıl gidiyor
ebrarcım nasılsın canım
nihal canım nasılsın
serpilim hayatım ben bugün hiç iyi değilim ya yiğenin geliyormuş gözün aydın sen nasılsın çatlamışsın
inşalalh güzel haberler alıcaz senden hayatım
kızlar öğğlen arası gelirim öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz
geldim geldimm geçmiş uzunmuş :)))) herkeze gunaydın
kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum canım çok sıkkın ama bir nedeni yok içim bir garip sanki olmasını istemediğim bir haber bekliyormuşum gibi hayırlara inşallah hiç keyfim yok benim
mısracım ne olur bırak şu işi gücü başlıcam senin burcuna şimdi :mymeka: troit değerlerinde güzel çıkıcak inşallah sen şimdi hamilesin ve anne olucaksınnnnnnnnnnnnnnn hep bunu düşün kötü şeyler düşünme artık
honeycim mısraya söyledilerinim hepsi sen,n içinde geçerli olumlu pozitif olun canım artık bir anne adayısınız herşey çok güzel olucak kızlar
busecim nsılsın hayatım
sevds aramaıza hoşgeldin
ebrarcım nasılsın canım
nihal canım nasılsın
serpilim hayatım ben bugün hiç iyi değilim ya yiğenin geliyormuş gözün aydın sen nasılsın çatlamışsın
busecim nsılsın hayatım
sevds aramaıza hoşgeldin
ebrarcım nasılsın canım
nihal canım nasılsın
şimdi benim işim hafif ya kimse gelmez birazdan ben işe gömülürüm herkes halay çekmeye başlar ohaoldumsmilenhlkpr, fatosozel+, sevds, serpil02507+, kumsal+, ebrar42+, ahsen_81+
oh oh oh kalabalık bu gun sevds hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?