Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sevds aktarcılarda ve çok ucuz inan bana ben 2 milyonluk alıyorum 1 aydan fazla giidyor bu arad topiğimizde zeytin sezen honey mısra hamile honey ve mısra hayıtla hamişş :)))

zeytinim evbet hayıt hormonları düzenliyor canım vücutta zımpara görevi görüyor tatlım şu mısra konuusnddda sana hak veriyorum ben hamile olsam elimi hiçbirşye sürmemem vallhiisempatiksalakcinni

aynı ya hamıle olsam dokuz ay yatacam butun acıları cıkaracam canım ıstesede ıstemesede:teytey:

vallhii kzılarr bende yatarımmmmmmmmmm hiç umursamamm eve misafirde kabul etmemm yada gelen kendi işlerini halletsinler öyle vallhiii yanii ne yapayımm :)))))

sevds aktarcılarda ve çok ucuz inan bana ben 2 milyonluk alıyorum 1 aydan fazla giidyor bu arad topiğimizde zeytin sezen honey mısra hamile honey ve mısra hayıtla hamişş :)))

nası bısey hayıt dıyınce verıyolarmı içecekmı bugun alırım nasıl kullanılıyo bıraz bılgılendırsen

vallhii kzılarr bende yatarımmmmmmmmmm hiç umursamamm eve misafirde kabul etmemm yada gelen kendi işlerini halletsinler öyle vallhiii yanii ne yapayımm :)))))

biz yıllardır hamiş olmayı beklıyoruz bıde hamiş olunca hızmetmı etcez pışıııııkkkkkkkkkkkkk

kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum canım çok sıkkın ama bir nedeni yok içim bir garip sanki olmasını istemediğim bir haber bekliyormuşum gibi hayırlara inşallah hiç keyfim yok benim

mısracım ne olur bırak şu işi gücü başlıcam senin burcuna şimdi :mymeka: troit değerlerinde güzel çıkıcak inşallah sen şimdi hamilesin ve anne olucaksınnnnnnnnnnnnnnn hep bunu düşün kötü şeyler düşünme artık

honeycim mısraya söyledilerinim hepsi sen,n içinde geçerli olumlu pozitif olun canım artık bir anne adayısınız herşey çok güzel olucak kızlar

enteresan hadi gel güzel haberler ver bize inşallah hamilesindir cnım

fatoşcum kuzenine çok ama çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canım

busecim nsılsın hayatım

sevds aramaıza hoşgeldin

zeytin ahsen nasılsınız kızlar bebişleriniz nasıl hamişlik nasıl gidiyor

ebrarcım nasılsın canım

nihal canım nasılsın

serpilim hayatım ben bugün hiç iyi değilim ya yiğenin geliyormuş gözün aydın sen nasılsın çatlamışsın
inşalalh güzel haberler alıcaz senden hayatım

aynen walla bayanssulusmilebayanssulusmile

aaaaaaaaaaaaaaa hasenimizde hamişle yani burda gzüel hamşlerimiz varrr ve hamiş adayları var :)))))

neeeeeeeeeee anlamadım ben:uhm:

kumsalım sesin çıkmayınca çok yoğun olduğunu düşünmeye başlamıştım. sağol bir tanem

nhlkpr, fatosozel+, sevds, serpil02507+, kumsal+, ebrar42+, ahsen_81+

oh oh oh kalabalık bu gun sevds hoşgeldin

kızlar öğğlen arası gelirim öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz

aaaaaaaaaa nerey yine sen çok gezmeye başladın klava:

geldim geldimm geçmiş uzunmuş :)))) herkeze gunaydın

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

içindeki sıkıntı için sürekli selavat getir sıkıntını hafifletir.

hb canım gunaydın hayırdır sabah sabah bu ne sıkıntı

21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7 :hulya:
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 :hulya:
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
03.07.2010 13.gün 35.9 :hulya:
04.07.2010 14.gün 36.1:hulya:
05.07.2010 15.gün 36.0
06.07.2010 16.gün 35.9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…