Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar zaten çok az kaldıı kısmetse bende okuyacağım ama harbiden sıcaklardanmı rehafet çöktüü yanii neyse bitirirz inşallhh
dün akşam bir akadaşım bendeydi her gün 1000 adet ya rezzak çekiyomuş her 100 adette dileğini söylüyo toplam 41 gün yapılıyomuş en son gun 2 rekatta dileğininin namazını kılacakmış onada bir arkadaşı anlatmış dileği olmuş falan 41 nasıl tamamlanır arada kıemızı oluyo falan dedim farketmez devam edilir dedi çünkü zikir etmekmiş bide her defafında aynı dileği söylemek gerekiyomuş ayrıca gün devretmeden yani her gün 12 den önce okumak gerekliymış onada başlıycam kısmetse 10 dk falan sürüyomuş

nihal bu ay regl olursam eşim özel bir karışım yaptırttı çanakkaleden getirttii o karışımı kullnacağım birde onu deneyeceğim canımm yanii denemedik birşey kalamdı şükür

nihal bu ay regl olursam eşim özel bir karışım yaptırttı çanakkaleden getirttii o karışımı kullnacağım birde onu deneyeceğim canımm yanii denemedik birşey kalamdı şükür
evet bahsetmiştin ama ben eşin kendine getirtti sanmıştım yada öle hatırladım içeriyi neymiş peki

bide sen ballı karışımda yapıcam demiştin yapıyomsun

canım okumak manevi anlaömda rahatlatıyor ben çoğu sıkıntımı okuyarak aştım birde rabbaim ne okursan oku kabul eder canım ondan istiyoruz oku birtanemm bende yasini bitirelim başaka dualara başalayacağım inşallhh:Saruboceq:

nihall hiç bir karışım yapamdım bu bal çörek otu tarçın yapacaktım ya o benim midemi fena bulandırıyor içim dışıma çıkıyorum yapmadım sadce hayıtı kullandım aksatmadan onun içreği,ni sana yazarım bende bilmiyorum ama adetliyken başalanack eşimde sorun yok ama bakıcaz işte belki onada yediririm .))) bu yaz biraz fazla yoğun olduğum için akışına bırakmıştım ocak ayında kıbrısta tüp düşünüyoruz canım ama tüpten önce bir aşılmada olabilr kararsıısımm

yoğun olman daha iyi canım en azından kafan meşkül stres daha az kendiliğinden olma şansı daha yüksek rabbım hayırlısını nasip etsin

Ben rakı ıŞını uygulamadım kızlar ama yapıcam ınŞallah
ılk Önce Şı maydonuzu denıcem

öyleidr niahlim evet bu 1 ay bebek modunda çok az olabileceğim şimidi hayıtımıda demledim içiyorum

kumsallll rakı muhabetini yaptınmı

kızlar funda yaparğınıda bir tavada ısıtıyorsunn böyle duman duman çıkıyor onu çarşafa dolanarak o tütsüyünün üstüne duruyorsun kanallerına giidyor iltahap varsa söküyor ben denedim onu ama kokusu iğrençç evden bir hafta çıkmadıı

NEDEN KIBRIS anlayamadım :uhm: orası dahamı ucuz yada doktolarmı daha kaliteli birisi banada söylesin :sinifsinif:

bak bunu yapabilirim akşamları belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama zamanım olmuyorki oturmaya eyvahedigeldismile

fatoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sesiz kaldınnnnnnnnnn

burdayım canım yaaaaaaa her zamanki gibi nefes almada çalış babam çalış :hulya::hulya::hulya:

fatoşş ateşini yaz bakayımm birr

yazayım gülüm.

ateş tablom

1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,2
4.gün 36,3
5.gün 36,5 regl bitti
6.gün 36,6 :hulya:
7.gün 36,7 :hulya:
8.gün 36,3
9.gün 36,2

ilk defa duydum bunuda nerden buluyosun bu bilgileri kuzum sen kitap gibi kadınsın maşallah oku oku bitmez

oooooooooo özel günlerdesin fatoş çalışmaları hızlandır özellikle sabah ilişki daha güçlü olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…