benim dr nın kıbrısta yeri var ama ben türkiyede olmayı tercih ederim
stres için uzaklaşmak içinse tabiki orda ol serpil ama genelde kıbrısı tercih edenler illegal olan çiftler orda herşey serbest ya senin imamgil şüphelenmesin allah korusun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
serpillllll istanbula gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbenim imamgil kıbrısta görev yapmış oraarı gezdirmeyide istiyor ne bileyim tabii karar vermiş değiliz bu sdace benim tercihimdi eşimde destekledi tatail olduğu için ama istanbuluda düşünebilirim
kapmıştır akıllı spermler bulmuştur yerlerini merak etme sen ama ne olur ne olmaz çalış yinede senkızlar benim 14 gün yumurtam çatlamış ben 13 gün çalışmıştım sonrası yok sizce yakalamışmıdır busecanın annesinin dedği gibi kaparsa kapar diye ne dersinzi düşünceniz nedir
aaaaaaa öle deme hiç bir şey için bitti denmez kapat odanın kapısı yap çalışmanı sen boşver milleti zaten ne geldiyse başımıza bu millet yüzünden geliyo :hulya: :hulya:niahlim çalışamamyı misafir var ben berbatım ufaklığımız ahmet hasta yani çalışacakk ne hal var ne zaman var :)) çalışma işi bu ara bitmiştirr :)))) yani önemli günler biitii((
öyle ama onu yapma bunu yapma o ayıp bu kötü ne yaaaaa bıraksınlar da hayatın tadını çıkaralımm olumunekankayizsmileçok haklsın sanki çokda kıymet biliyorlar değğilmii :)) kime emek versen mıçı kalkıyor seni düşmen ilan ediyor aslında haklısn bu konuda
bak onun için kendinden ödün veriyosun sonuçç ??? boşversene hayatta hiç bir şeyi engellememk lazım doyamadık bu hayata bizkardeşime imkanlarımzıı zorlayarak yuva sahibi yapmaya kalkıyoruz onun bile mıçı kalkıkk ben geçen zamanımı erteledim ama neysee yani vallhi haklsınn
bak sana çok sevdiğim bir sözü yazayım ,
hayat yaşandığı kadar vardır
gerisi ya hafızaki hatıra yada hayaldeki ümittir
hüsranı ise bir tek yerde kabul ediyorum YAŞAMAK MÜMKÜNKEN YAŞAYAMAMIŞ OLMAKTA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?