Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoözel natlya tüp bebek merkezi kemal bey beni burda hazırlayacak transefrimi orda yapacak ucuzluğundan değil daha iyi olduğuna inanıyorum ve kısa bir tatail olsun yanii benim iş atmasferinden anatlya atmasferinden çıkmamam için sadce eşim ve ben başbaşa kalamız için kıbrıs diyuruz malum stres olunmmalı tüp tedavisnde herşeyden uzak güzel bir tatail amaçlı düşünüyoruz canım ben anatlyadayken stres diz boyu olur sonra sürekli burda olurum hani takıntım fazla olur herşeyden uzak stresiz ve tatail ne dersin ısrrla kıbrıs istiyorum hem istdeğim kadar embro kkoydurabilirim ayy ne diyorlar yumurtamı işte ne

stres için uzaklaşmak içinse tabiki orda ol serpil ama genelde kıbrısı tercih edenler illegal olan çiftler orda herşey serbest ya senin imamgil şüphelenmesin allah korusun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar benim 14 gün yumurtam çatlamış ben 13 gün çalışmıştım sonrası yok sizce yakalamışmıdır busecanın annesinin dedği gibi kaparsa kapar diye ne dersinzi düşünceniz nedir

stres için uzaklaşmak içinse tabiki orda ol serpil ama genelde kıbrısı tercih edenler illegal olan çiftler orda herşey serbest ya senin imamgil şüphelenmesin allah korusun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız Alalh koruusn kocamın spremii ve benim yumurtamm yanii ve antalya tüp bebek merkezi hazırlyacak benii:))))))) ya bizde 2 çocuk var babane oluyor zaman zaman benim işyerim var yanii burda rahat bir atmasferde olmam gerektiğine inanıyorum

benim imamgil kıbrısta görev yapmış oraarı gezdirmeyide istiyor ne bileyim tabii karar vermiş değiliz bu sdace benim tercihimdi eşimde destekledi tatail olduğu için ama istanbuluda düşünebilirim

benim imamgil kıbrısta görev yapmış oraarı gezdirmeyide istiyor ne bileyim tabii karar vermiş değiliz bu sdace benim tercihimdi eşimde destekledi tatail olduğu için ama istanbuluda düşünebilirim
serpillllll istanbula gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım şaka tabiki allah korusun öle bir şey olmaz ama dediğin gibi uzaklaşmak daha iyi hep tatil hem tedavi miss gibi

kızlar benim 14 gün yumurtam çatlamış ben 13 gün çalışmıştım sonrası yok sizce yakalamışmıdır busecanın annesinin dedği gibi kaparsa kapar diye ne dersinzi düşünceniz nedir
kapmıştır akıllı spermler bulmuştur yerlerini merak etme sen ama ne olur ne olmaz çalış yinede sen

bol çalışmadan zarar gelmez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nihal 4 yıldır tataile hasretim eşimle balayı bile yapamdık biz çok yoruldum niyetimiz bu yaz tüp tü ama kardeşimin düğünü için erteleidk bu tatail bize balayı ve muhakak bulunduğum çevreden uzaklaşmam için bir fırsat olark düşünüyorum canım birde tr 2 embrio koyuyorlar orda fazla koydurma şansım var

niahlim çalışamamyı misafir var ben berbatım ufaklığımız ahmet hasta yani çalışacakk ne hal var ne zaman var :)) çalışma işi bu ara bitmiştirr :)))) yani önemli günler biitii ((

canımmmmmm çok hakkediyosun tatili sen tatil gibisi yokk inşallah gerk kalmaz kendiliğinden olur plan yapma hiç bırak bakalım kışa kadar neler olar bilinmez

niahlim çalışamamyı misafir var ben berbatım ufaklığımız ahmet hasta yani çalışacakk ne hal var ne zaman var :)) çalışma işi bu ara bitmiştirr :)))) yani önemli günler biitii ((
aaaaaaa öle deme hiç bir şey için bitti denmez kapat odanın kapısı yap çalışmanı sen boşver milleti zaten ne geldiyse başımıza bu millet yüzünden geliyo :hulya: :hulya:

çok haklsın sanki çokda kıymet biliyorlar değğilmii :)) kime emek versen mıçı kalkıyor seni düşmen ilan ediyor aslında haklısn bu konuda

kardeşime imkanlarımzıı zorlayarak yuva sahibi yapmaya kalkıyoruz onun bile mıçı kalkıkk ben geçen zamanımı erteledim ama neysee yani vallhi haklsınn

kardeşime imkanlarımzıı zorlayarak yuva sahibi yapmaya kalkıyoruz onun bile mıçı kalkıkk ben geçen zamanımı erteledim ama neysee yani vallhi haklsınn
bak onun için kendinden ödün veriyosun sonuçç ??? boşversene hayatta hiç bir şeyi engellememk lazım doyamadık bu hayata biz

bak sana çok sevdiğim bir sözü yazayım ,

hayat yaşandığı kadar vardır

gerisi ya hafızaki hatıra yada hayaldeki ümittir

hüsranı ise bir tek yerde kabul ediyorum YAŞAMAK MÜMKÜNKEN YAŞAYAMAMIŞ OLMAKTA

inan bana eşimde aynı fikrde serpğoş ben seni yaşayamadım der evet hep başkalrı için yaşdık sanki madalya taktılar bu ara mesal erekk kardeşim le limoniyiz üzülüp duruyorum ben neleri erteledim onun içi o ise şımarık işte aman vallhii hayatı yaşdımmı yaşamdımmı bilemiyorum bilidğim bir tek şey var eşimle evliliğimi bile yaşayamdım anadam akıllıı sağolsun süper anlayışlı ama nerye kadar yani

alkisalkisalkis
alkisalkisalkisŞeniz evet çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…