canımm yaa kader bu işte umarım herşey istediğin gibi olar birbirinizi doya doya yaşarsınız önumuzde daha ne yollar var pehhhhhhhhayyyy kendi yazdığımı okuyamdaım ama eşim çok anlayışlı ama nerye kadar anlayışlı olack adamcağız seni yaşayamadım seni yaşamk istiyorum diyor haklıda
canımm yaa kader bu işte umarım herşey istediğin gibi olar birbirinizi doya doya yaşarsınız önumuzde daha ne yollar var pehhhhhhhh
Şeniz ok canım benim yerimede ısır poposunuhihoyyythihoyyyt:hooray::içelim:
:içelim:alkisalkisalkishihoyyyt:teytey: önümüzdeki yolların şerefinedelikafadulden
kardeşimi çağrırım serpilcim tabi kendimezaman ayırıp yapabilirsemkumsal rakı işi zahmetsiz ve çok kolayy maydozu dene ama onda sana muhakak birleri yardım etsin canım
bende canım inan bir türlü vakit bulamadım onun için maydonozu aldın sarardı gittikumsal maydozu bende aslında çok istedim ama yapamadım bir türlü(
evetttttttttttttttttt ıısrırımmmm yerimmmmmmmmmmmm ilerleyen günlerde resimlerini buraya eklerimmmmmmmmmm hem beni hem bbeişi görüsünzü :))))
kardeşimi çağrırım serpilcim tabi kendimezaman ayırıp yapabilirsem
bende canım inan bir türlü vakit bulamadım onun için maydonozu aldın sarardı gitti(
evettt bende çok görmek istiyorum seni merak ediyorum
öpüyormummmmmmmmmmmmmmm kaçtım benn
bak sana çok sevdiğim bir sözü yazayım ,
hayat yaşandığı kadar vardır
gerisi ya hafızaki hatıra yada hayaldeki ümittir
hüsranı ise bir tek yerde kabul ediyorum YAŞAMAK MÜMKÜNKEN YAŞAYAMAMIŞ OLMAKTA
inan bana eşimde aynı fikrde serpğoş ben seni yaşayamadım der evet hep başkalrı için yaşdık sanki madalya taktılar bu ara mesal erekk kardeşim le limoniyiz üzülüp duruyorum ben neleri erteledim onun içi o ise şımarık işte aman vallhii hayatı yaşdımmı yaşamdımmı bilemiyorum bilidğim bir tek şey var eşimle evliliğimi bile yaşayamdım anadam akıllıı sağolsun süper anlayışlı ama nerye kadar yani
benim imamgil kıbrısta görev yapmış oraarı gezdirmeyide istiyor ne bileyim tabii karar vermiş değiliz bu sdace benim tercihimdi eşimde destekledi tatail olduğu için ama istanbuluda düşünebilirim
kızlar benim 14 gün yumurtam çatlamış ben 13 gün çalışmıştım sonrası yok sizce yakalamışmıdır busecanın annesinin dedği gibi kaparsa kapar diye ne dersinzi düşünceniz nedir
fatoözel natlya tüp bebek merkezi kemal bey beni burda hazırlayacak transefrimi orda yapacak ucuzluğundan değil daha iyi olduğuna inanıyorum ve kısa bir tatail olsun yanii benim iş atmasferinden anatlya atmasferinden çıkmamam için sadce eşim ve ben başbaşa kalamız için kıbrıs diyuruz malum stres olunmmalı tüp tedavisnde herşeyden uzak güzel bir tatail amaçlı düşünüyoruz canım ben anatlyadayken stres diz boyu olur sonra sürekli burda olurum hani takıntım fazla olur herşeyden uzak stresiz ve tatail ne dersin ısrrla kıbrıs istiyorum hem istdeğim kadar embro kkoydurabilirim ayy ne diyorlar yumurtamı işte ne
oooooooooo özel günlerdesin fatoş çalışmaları hızlandır özellikle sabah ilişki daha güçlü olurmuş
kizlar size mutlu haber vermek isterdim ama malesef kan sonucum kotu,,,2,45,,yani negatif,,,,hastalanmadim ama eli kulagindadir,,,uzgunummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?