günaydın kızlar nasılsınız
21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 :hulya:
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
03.07.2010 13.gün 35.9 :hulya:
04.07.2010 14.gün 36.1:hulya:
05.07.2010 15.gün 36.0
06.07.2010 16.gün 35.9
07.07.2010 17.gün 35.9
Günaydın Serpil ve Zeytincim.
Serpil ohhh değmeyin keyfine.İsmi ne yeğeninin?
Zeytincim sen nasılsın,yeğenimiz nasıl cnm benim?
Benim çok uykum var ama sabah 6 da sabahın köründe uyandım.Tiroid ilacımı içtim bekledim sonra 1 dilim karpuz ve 1 bardak süt içtim şimdi de midem bulanıyor(((((((
Saat 9 da tahlil sonuçlarımı alıp dr a göstermeye gideceğim.
canım bende tam bilmiyorum ama bildiğim kadrını yazayımkumsall anlatsana şu maydanozu banada
tahmin edebiliyorum canım ama merak edeiyorum gerçektençok hoş bir hatun bizim serpil bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
canım sakın üzülme hayırlısı olsun birdahaki aya inşallah opuyorumnanaktankizlar size mutlu haber vermek isterdim ama malesef kan sonucum kotu,,,2,45,,yani negatif,,,,hastalanmadim ama eli kulagindadir,,,uzgunummmmm
günaydın canım nasılsınGünaydınnnn arkadaşlar dün misafirlerim nedeniyle gelemedim.
Enteresan bir daha ki aya cnm inşallah
günaydın serpilcim nasılsın canımgünayddınn kızlarrrr canlarım cğerlerim bu aralar yoğunum ama hep burda oplacağım yanii her fırsattaa :)))
günaydın canım bebiş nasılgünaydın kızlar enterasan hayırlısı olsun canım
serpoş nasılsın kuşum
bu çocuklar muhteşem varlıklar senin için süper olmuş serpilcim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:günaydın zeytinim kivim iyiidr inşallhh iyim dün dünya tatalıısı yeğenimle muhteşem bir akşam geçirdim korkunç zevkliydi ona bakınca Alalha bin kat şükrettim onu çok seviyorum ben almanyada doğununu saniye saniye izlemiştim ona nasıl dünyayya geldiğini anlatımm ve o bana sımsıkı sarıldı ya gün içindeki bütün stresim yorgunluğum kaygılarım kayboldu giiti ve ben bu sabah enerjik bir şeklde işime geldim akşamaın olmasını zor bela bekleyecğim :)) bu arada yeğenim erkek pek tatlıı beni görünce kendini büyük havuza attı yanii bir nevi kur yapıyor kerata erekekkiz ya :)) darısıı sana sezene loveliye neşmeşeye hpt honeye mısraya ahsene aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kumsal günaydın cnm benim bugün pek keyfim yok midem bulanıyor.
kumsal senin yarın ki ateşine göre yumurtlaman belli olacak anladığım kadarıyla eğer yarında yüksek çıkarsa 16 gün çatlmış olacaksın düşük çıkrasa henüz yumurtlama olmaış diyeceğiz öğrendiğim kadrıyla böyle canım lovelinin yorumuna bakacağız artık
kumsal benim 14 gün çatalmış yumurtam çatladıktan sonra ateş düşmemeli o zaman anlıyoruz yumurta olayını canım ama ben sadce 13 gün çalıştım gerisini bıraktım vallhii bilemedim bilseydim 14 günde çalışırdım ama gerilmeye başlamıştım o yüzden salaldımm giitii :))))
midenin bulanması iyiidr merak etme rahat ol yeğenim adı mert berke merti ben koymuştum berke annesi ben ona meydo diyorum oda benim adım mertberke çarpışır diyor yalnız kerata inat ediyor benimle 5 10 dk türkçe konuşuyor gerisii almanca niye böyle bana yapıyor analamadım benimle hep almanca konuşuyor ve ben anlamıyorum
serpilim canım sen merak etme onlar yolunu bulmuştur allahın izniyle inşallah güzel haberler aılıcaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
delikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bu ay sıra bizde kumsal ikimizdee hayıtçı olarak sempatiksalakcinni
öğreneceğim galiba bu işi :))) evet canım dün çalışalaım dedim eşim istemedi bende ısrar etmedimevet kumsal yarınki ateşin bize göstrecek ne olduğunu canım eğer yarınkide yüksekese 16 cı gün çatlamışsın diyeceğiz .)) sende ben gibi çalışmalrı bırakmışsın aman çok sıkıcı oluyor o günlerde çalışmak benim için çok sıkıcı :)))
inşalalh canım inşallahbu ay sıra bizde kumsal ikimizdee hayıtçı olarak sempatiksalakcinni
Kızlar ben biraz uzanacağım hastane dönüşündede uyumazsam gelmeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?