Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ayol daha sevimli bişi yokmuydu ben çok tatlıyımdır ama kaydirigubbakcemile3
canım bem adet oldum temizlendim geçenlerde akıntıyla birlikte hafif kan vardı
ve çamaşırım hep kahve rengi lekeleniyordu az önce wc den geldin peçeteyle yokladım
çok az ama hala var

inşallahhhhhh hazırlıklar başlamıştır süperrr :hulya: :hulya:

hiç süpem yok tatlı lokumsun sen

kumsal yumurtlama gunundeysen ve kanama gibi görduysen normal şansın çok yüksek demek busenın dediği gibi rahım esnıyo yer yapıyo kendine demek

gerçektenmi yaaaa seviniyimmi üzüleyimmi bilemedim
evet canım regl oldum inşallah hadi bakalım hayırlısı

ay evet tam arkasından yazmışım ben görmemiştim onukaydirigubbakcemile3
yok canım kansızlık normaldi heşey

hiç süpem yok tatlı lokumsun sen

kumsal yumurtlama gunundeysen ve kanama gibi görduysen normal şansın çok yüksek demek busenın dediği gibi rahım esnıyo yer yapıyo kendine demek

:kedi::kedi::kedi:

evet canım bugünler yumurtlama günleri akıntımın içinde kan var ilk defa böyle birşey yaşıyorum açıkcası korktum eyvahedigeldismile
inşallah dediğiniz gibidir kızlar içim rahatladı biraz ben kötü şeyler okumuştumakannehir

geçen ay benimde oldu canım adet oldum bitti 2-3 gün sonra pembemsi bi leke geldi sonra kahverengi gibi 2 günde kesildi bende anlamadım :sm_confused:

işte ben geçen ay öyle oldum kahveli peçeteyle idare ettim valla tuhaftı gecikmede oldu biliyosunuz konuşurken onla o dedi bende oyle oldum sonra hamıle kaldım 2. ay sende yakın o zamamn dedi oyle oluyomuşş

ebrar, buse, nihal nasılsınız canlarım. ben hala ihracat evrakları ile uğraşıyorum kafayı yedirecekler en son bana

yumurtlama günün mü reglmi canım?????????????

geçen ay benimde oldu canım adet oldum bitti 2-3 gün sonra pembemsi bi leke geldi sonra kahverengi gibi 2 günde kesildi bende anlamadım :sm_confused:
bedne hala devam ediyor bedn anlamadım
işte ben geçen ay öyle oldum kahveli peçeteyle idare ettim valla tuhaftı gecikmede oldu biliyosunuz konuşurken onla o dedi bende oyle oldum sonra hamıle kaldım 2. ay sende yakın o zamamn dedi oyle oluyomuşş
ilk önce sana inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ebrar, buse, nihal nasılsınız canlarım. ben hala ihracat evrakları ile uğraşıyorum kafayı yedirecekler en son bana
bizdede bu aralar ihracatta sorun çıkıyor aksilik iştekötükedihüso
yumurtlama günün mü reglmi canım?????????????

canım bugünler yumurtlama günlerimm

inşşş hepimize canımmmmmmmm allah allah onu bilmiyorumm o regl demişti
damar çatlamıştır bişey olmuştur olur öyle yumurtladıysan döllendiyse yerleşme mi kibilmiyorumkismile

canım benimde öle olmuştu yumurtlama çatlama döneminde yumurta akı kıvamında akıntı vve içinde hafif pembemsi kan gibi bişi sonrasında hamile kalmıştım çokta net hatırlıyorum kumsal tarifin aynı canım korkma ama devam ederse dr ye görün yine serpile katılıyorum bu ay bende sende umutluyum

kumsalllll canım senin adetine çok var benimle aynı gün olacktın şimdi şoke oldum okuyunca bu ne leklenmesii yumurta çatlamsıımı yoksa rahime ekilmemei anlamdım ama seninin hamile kalamn çok yakın

Fizyolojik akıntı
Kadınların önemli bir kısmında hiç bir hastalık söz konusu olmamasına karşın akıntı vardır. Fizyolojik akıntı olarak nitelendirilen bu akıntının en önemli özellikleri akıntının uzun zamandan beri var olması, hemen her gün bulunması, kokusuz olması, renginin şeffaf-beyaz veya açık sarı renkli olması, beraberinde ağrı, idrar yaparken yanma, kanama ve diğer belirtilerden hiç birinin bulunmamasıdır. Bu özelliklere sahip bir akıntının bir hastalıktan kaynaklanması pek olası değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…