kumsal sempatiksalakcinni goşgeldin canım seni bundan sonra böyle çağıracağım
canım neden lekelenme var sende anlamadım ama kesinlikle artık dr ye git normal değil canım ilaç falan verir düzene sokar ihmal etme lütfen
inşallahhhhhh hazırlıklar başlamıştır süperrr :hulya: :hulya:tamam canımmmmmmmmmmmmmmm sen bi 12. güne doğru yaklaş kaydirigubbakcemile3
regl oldunmuu??? kız geçen ay bendde de oldu ya bi tanıdığım da kızda oyle olmuş 2. ay hamıle kalmış rahım hazırlık mı yapıyo yakalamıyo vs. onda da oyle olmuş sen yakın zamanda hamıle kalırsın üzülme demişti
hiç süpem yok tatlı lokumsun senayol daha sevimli bişi yokmuydu ben çok tatlıyımdır ama kaydirigubbakcemile3
canım bem adet oldum temizlendim geçenlerde akıntıyla birlikte hafif kan vardı
ve çamaşırım hep kahve rengi lekeleniyordu az önce wc den geldin peçeteyle yokladım
çok az ama hala var
gerçektenmi yaaaa seviniyimmi üzüleyimmi bilemedimtamam canımmmmmmmmmmmmmmm sen bi 12. güne doğru yaklaş kaydirigubbakcemile3
regl oldunmuu??? kız geçen ay bendde de oldu ya bi tanıdığım da kızda oyle olmuş 2. ay hamıle kalmış rahım hazırlık mı yapıyo yakalamıyo vs. onda da oyle olmuş sen yakın zamanda hamıle kalırsın üzülme demişti
biliyorum canımsınnn içimden geldi öyle demek ama ardından denk geldi senın yazında hoş oldu :) ayrıca sende kansızlık var mı canım bu lekelenmelerde kansızlık işareti olabilir adet döneminden yeterli olmadığından kanama gibi lekeler sonrasında devam edermiş
hiç süpem yok tatlı lokumsun sen
kumsal yumurtlama gunundeysen ve kanama gibi görduysen normal şansın çok yüksek demek busenın dediği gibi rahım esnıyo yer yapıyo kendine demek
ayol daha sevimli bişi yokmuydu ben çok tatlıyımdır ama kaydirigubbakcemile3
canım bem adet oldum temizlendim geçenlerde akıntıyla birlikte hafif kan vardı
ve çamaşırım hep kahve rengi lekeleniyordu az önce wc den geldin peçeteyle yokladım
çok az ama hala var
:kedi::kedi::kedi:
evet canım bugünler yumurtlama günleri akıntımın içinde kan var ilk defa böyle birşey yaşıyorum açıkcası korktum eyvahedigeldismile
inşallah dediğiniz gibidir kızlar içim rahatladı biraz ben kötü şeyler okumuştumakannehir
ebrar, buse, nihal nasılsınız canlarım. ben hala ihracat evrakları ile uğraşıyorum kafayı yedirecekler en son bana
bedne hala devam ediyor bedn anlamadımgeçen ay benimde oldu canım adet oldum bitti 2-3 gün sonra pembemsi bi leke geldi sonra kahverengi gibi 2 günde kesildi bende anlamadım :sm_confused:
ilk önce sana inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:işte ben geçen ay öyle oldum kahveli peçeteyle idare ettim valla tuhaftı gecikmede oldu biliyosunuz konuşurken onla o dedi bende oyle oldum sonra hamıle kaldım 2. ay sende yakın o zamamn dedi oyle oluyomuşş
bizdede bu aralar ihracatta sorun çıkıyor aksilik iştekötükedihüsoebrar, buse, nihal nasılsınız canlarım. ben hala ihracat evrakları ile uğraşıyorum kafayı yedirecekler en son bana
yumurtlama günün mü reglmi canım?????????????
bedne hala devam ediyor bedn anlamadım
ilk önce sana inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bizdede bu aralar ihracatta sorun çıkıyor aksilik iştekötükedihüso
canım bugünler yumurtlama günlerimm
kumsal sen bu ay hamiş olacaksın ahada yaz bunu bir kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?