[Canım midemin bulantısı tuzlu yiyince epey azaldı.
Bugün kanamam yok gibi
canım geldim geldim başım çok ağrıyo kasığımm acayip ağrıyo sıcak klima burnumu kanatıyo iiyce mız mız oldum yaa kim bakcak bana yaaaaaaa
bende pek bişi yok sadce akıntı var o kadr birde saki göğüslerim hasaslaştı
iyi canım şükür bir yaramazlık yok tam gaz devammm
busee senın akıntın devam ediyomu
fatoşşş kolay gel
niahlim canım nasılsın tatlımmm
mısracım demek yüksek çıktı hormon değreinne yapmak lazımmışkii acaba
fatozöelimm nerelerdesin tatalım benim ölzedimm senii görüşemiyoruz yaa
kumsalım tahmin edebiliyorum yoğunluğunu Alalh kolaylık versin canım
tualina tatailde umarım keyifli bir tatail geçiriyordur
ebarraım nasılsın ney kursları nasıl giidyorr
zeytinim sende kendine çok dikkat et
diğer topicte yanı pozitif düşünce topiğinde benim arkadaşların olduğu vardı ya ua27 arkasından babu kaldı arkasından impaladeniz şimdi de canan diye biraarkadaşımızz hmıle artışı var kızlar 4 tane hamıle olduu inşş biz de de artış olcakkkkk hihoyyythihoyyyt
ne amelayı fatoş çok geçmiş olsun şimdiden rabbım acil şifalar versinyarın yiğenim ameliyat olacak. kız kardeimin oğlu 1 yaşında. lütfen herkesten dua istiyorum gül kokulu kuzum için
yarın yiğenim ameliyat olacak. kız kardeimin oğlu 1 yaşında. lütfen herkesten dua istiyorum gül kokulu kuzum için
canım serpilim kraliçem amin canım aminnnn..sağolun güzel dilekleriniz için..ben tabi tipik bir başak şimdiden doğum çantamda neler olmalı diye düşünüyorum herşey tam olacak ya..
sezen kuşum nasılsın ege nasıl annesi tekmeler geliyo mu artık
serpoş niş. o ilaca gerek kalmadan hamiş olacan canım yaaa
yarın yiğenim ameliyat olacak. kız kardeimin oğlu 1 yaşında. lütfen herkesten dua istiyorum gül kokulu kuzum için
mısraaaaa ikimiz kaldık nasıl oldun bulantın geçti mi ?
sabah saatleri yoğun olur yatağının baş ucuna çubuk kraker koy mutlaka yataktan aniden kalkma hemen yersen bulantını büyük ölçüde azaltırsın ablamdan biliyorum :)Cnm kusura bakma pc eşimdeydi.
Bulantım var ama şu anda çok değil.
Sabahtan beri bişeyler yiyorum :)))))))))
:))))))) her gun olsa keşke canım ama malüm bu işler daha doğrusu bizimkiler zor beybiler :)))nhlkpr+, Mısra slm kızlar nasılsınız ?
ben bu aralar yoğunum pek bakamıyorum varmı yeni hamişlerimiz kaydirigubbakcemile2
sabah saatleri yoğun olur yatağının baş ucuna çubuk kraker koy mutlaka yataktan aniden kalkma hemen yersen bulantını büyük ölçüde azaltırsın ablamdan biliyorum :)
nhlkpr+, Mısra slm kızlar nasılsınız ?
ben bu aralar yoğunum pek bakamıyorum varmı yeni hamişlerimiz kaydirigubbakcemile2
:))))))) her gun olsa keşke canım ama malüm bu işler daha doğrusu bizimkiler zor beybiler :)))
oooo canım o zaman zor senın inşallah kısa süreli olar bulantılarınCanım sabah uyandığımda benim birşey yemem yasak tiroid hastası olduğum için.
İlacımı içip 45 dk bekliyorum sonra ne yiyeceksem yiyorum
Serpil sen de tiroid rahatsızlığının olduğunu söylemiştin şimdi aklıma takıldı.
Gidip bir test yaptırsana,biliyorsun tiroiddeki bozuklukta hamileliğe engel
Mrb cnm sana kolay gelsin.
En son hamişimiz honeydi başka yok şu anda.
inşallah bir gün bekliyoruz hangi gün diye işte bilmiyorumkismilehayırlısı bakalım geleceklerdir bir gün inşaallah:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?