Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

[Canım midemin bulantısı tuzlu yiyince epey azaldı.
Bugün kanamam yok gibi

allahım bu bugün aldığım en güzel haber

canım geldim geldim başım çok ağrıyo kasığımm acayip ağrıyo sıcak klima burnumu kanatıyo iiyce mız mız oldum yaa kim bakcak bana yaaaaaaa

honeeeeeeeeeey sen böye söyleyince ben daha çok üzülüyorum. kuzum anneni arasana gelsin kalsın sende 10-15 gün yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende pek bişi yok sadce akıntı var o kadr birde saki göğüslerim hasaslaştı

hadi bakalıııııııııııııııııııııım temmuz hamileleri kalmasııııııııııııııııııın kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

iyi canım şükür bir yaramazlık yok tam gaz devammm

busee senın akıntın devam ediyomu

fatoşşş kolay gel

sağol bebeeeeeeeeeeeeeeeemolumunekankayizsmile

evet ya serpil görüşemiyoruz bende seni özledim kaydirigubbakcemile5

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yarın yiğenim ameliyat olacak. kız kardeimin oğlu 1 yaşında. lütfen herkesten dua istiyorum gül kokulu kuzum için

canım serpilim kraliçem amin canım aminnnn..sağolun güzel dilekleriniz için..ben tabi tipik bir başak şimdiden doğum çantamda neler olmalı diye düşünüyorum herşey tam olacak ya..

Al işte bir başak daha.
Hierşeyi planlar plansız neredeyse hiçbirşey yapmaz.

Sen normal doğum mu düşünüyorsun cnm?

sezen kuşum nasılsın ege nasıl annesi tekmeler geliyo mu artık
serpoş niş. o ilaca gerek kalmadan hamiş olacan canım yaaa

canım zeytinim benim aslında ufak ufak bişeyler hissetmeye başladım ama bağırsak hareketleri mi bebiş mi tam ayırt edemiyourm pıt pıt bişeyler oluyor sanki..darısı başına az kaldı..

yarın yiğenim ameliyat olacak. kız kardeimin oğlu 1 yaşında. lütfen herkesten dua istiyorum gül kokulu kuzum için

Rabbim şifa versin tez zamanda kavuşsun sağlığına inşallah..bebişlere bişey olmasın ya kıyamam

Cnm kusura bakma pc eşimdeydi.
Bulantım var ama şu anda çok değil.
Sabahtan beri bişeyler yiyorum :)))))))))
sabah saatleri yoğun olur yatağının baş ucuna çubuk kraker koy mutlaka yataktan aniden kalkma hemen yersen bulantını büyük ölçüde azaltırsın ablamdan biliyorum :)

nhlkpr+, Mısra slm kızlar nasılsınız ?
ben bu aralar yoğunum pek bakamıyorum varmı yeni hamişlerimiz kaydirigubbakcemile2

sabah saatleri yoğun olur yatağının baş ucuna çubuk kraker koy mutlaka yataktan aniden kalkma hemen yersen bulantını büyük ölçüde azaltırsın ablamdan biliyorum :)

Canım sabah uyandığımda benim birşey yemem yasak tiroid hastası olduğum için.
İlacımı içip 45 dk bekliyorum sonra ne yiyeceksem yiyorum

Serpil sen de tiroid rahatsızlığının olduğunu söylemiştin şimdi aklıma takıldı.
Gidip bir test yaptırsana,biliyorsun tiroiddeki bozuklukta hamileliğe engel

oooo canım o zaman zor senın inşallah kısa süreli olar bulantıların

bende duydum canım troid olan arkadaşım önce tedavi oldu sonra hamiş kaldı serpil varsa ihmal etmemeli bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…